Постанова КМУ від 05.08.2009 №844
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Re: Постанова КМУ від 05.08.2009 №844
А тепер їм діватись нікуди, будуть приймати участь по перетині, тому що їм тепер тоже треба "терміново" щоб все робилося.
Регламент
2.11. Відомості про прийом заяв про видачу державного акта фіксуються в журналі обліку заяв у паперовому та в електронному вигляді у програмному забезпеченні MS Excel за формою, що додається.
Скажіть а що районам купили MS Office що про нього так відкрито пишуть чиновники з Держкомзему?
2.11. Відомості про прийом заяв про видачу державного акта фіксуються в журналі обліку заяв у паперовому та в електронному вигляді у програмному забезпеченні MS Excel за формою, що додається.
Скажіть а що районам купили MS Office що про нього так відкрито пишуть чиновники з Держкомзему?
Така тишина. Таке спокойствіє. Ніхто нікуди не спішить, нічого ніхто не робить. Не управління- САНАТОРІЙ!Visco писав:Еххх мабуть в селах і районах робота кипить.
Недавно на нараді в м.Дніпропетровськ Олег Кулініч заявив, що своєю земельною реформою ми нанесли вред державі. В нього кілька вищих освіт, хотів ще й землевпорядну здобути, але вирішив, що йому вона не потрібна...zemkov писав:В принципі я з Вами згоден, але:
Чому за 18 років нема ніяких позитивних результатів? Або ми робим не те що треба, або нас ведуть не туди куди треба. А скоріше за все нас ведуть НЕ ТІ що треба! Це я про фаховий рівень керівництва Держкомзему та ДЗК. Міняти систему треба давно, і про це неодноразово говорилось на нашому форумі, і конкретні пропозиції лунали, але кому вони потрібні?
А на ЮВТ давно пора перестати ображатись - це її радикальний стиль революціонерки.

- sergyos
- Молодший спец :)
- Репутація: 0
- Область: Київська
Та де там, навіть операційні системи "сірі" якщо не "чорні".Visco писав:Скажіть а що районам купили MS Office що про нього так відкрито пишуть чиновники з Держкомзему?
Додано через 11 хвилин 9 секунд:
Затишок перед бурею.Маруся писав:Така тишина. Таке спокойствіє. Ніхто нікуди не спішить, нічого ніхто не робить. Не управління- САНАТОРІЙ!
Ех, а я з 01 вересня у відпусткі. Напевно я її проведу на роботі.
Це вже набирають на роботу помаленько, збирають дані?
Є чутки що інститути і ДЗК будуть набирати народ (тих самих часників) для польових робіт на основі трудової угоди. однієї сторони можна грошей заробити а з другої ну його ......
А нам немає коли кофе випити. Сільським радам роздаємо зразки заяв, акти прийома-передачі, регламент в паперовому та електронному вигляді під розписку. Завтра цю відомість надати до головного. А ще й народ за відмітками на держакти рветься.sergyos писав:Затишок перед бурею.
Ех, а я з 01 вересня у відпусткі. Напевно я її проведу на роботі.

- Oleg
- Спец
- Репутація: 82
- Область: Волинська
- Місце роботи: Інше
Щось мене, особисто, дуже великі сумніви беруть, що ті гроші взагалі будуть! Це ж все буде оплачуватись після виконаних робіт! Ну не вірю я, що зараз в державі є вільних 6 млрд. грн! А може я помиляюсь...Visco писав:однієї сторони можна грошей заробити

- sergyos
А я про, що кажу. У Вас просто головне спрацювало оперативніше. А в нас лише на сьогодні викликали начальника і заступника на колегію. А в сільських радах взагалі про цю постанову тільки по телевізору чули і то, прийшов голова с\р і каже ЮВТ сказала шо ви (Відділ ДКЗ) будете видавати акти. Ми йому процедуру розяснюємо, а він у відповідь .... та шо ви видумуєте, ЮВТ сказала все по іншому., буду на вас жалітися по телефону який дали по телевізору.Katze писав: А нам немає коли кофе випити. Сільським радам роздаємо зразки заяв, акти прийома-передачі, регламент в паперовому та електронному вигляді під розписку. Завтра цю відомість надати до головного. А ще й народ за відмітками на держакти рветься.Цікаво, що робити якщо сільські голови та землевпорядники з 1 вересня у відпустці.
А сам баран хоча б постанову і зміни до неї взяв у нас і почитав.
От такі діла, так шо пропала моя відпустка.
- Міла
- Вже не початківець
- Область: Львівська
Чим зараз займатися, розпускати працівників, чи чекати щоб взяли на субпідряд, чи робити роботу і потім судитися UPS
Востаннє редагувалось 31 серпня 2009 14:16 користувачем Міла, всього редагувалось 1 раз.
- Міла
- Вже не початківець
То хто мені відповість чи потрібно підпис і печатка начальника управління Держкомзему на техзавданні та його реєстрація. Якщо не потрібно - то на яке законодавство посилаємось.
В нас вже в телефонному режимі виясняли за технічне і кадрове забезпечення та бажані райони роботи - щоб брати нас на субпідряд
В нас вже в телефонному режимі виясняли за технічне і кадрове забезпечення та бажані райони роботи - щоб брати нас на субпідряд

"3. Рекомендувати сільським, селищним та міським радам у разі надходження від громадян, які отримали у користування земельні ділянки до набрання чинності діючим Земельним кодексом України ( 2768-14 ), але рішення про безоплатну передачу цієї ділянки у власність громадянина прийнято не було, невідкладно приймати відповідні рішення на позачергових сесіях. "ksenia писав:На сайті ВРУ Постанова № 901 (не набрала чинності)
Оце який раз читаю цей пункт постанови і не можу зрозуміти надходження чого?

- sergyos
ksenia писав:На сайті ВРУ Постанова № 901 (не набрала чинності)
Набере чинності через 10-діб після оприлюднення. Це 5 чи 6 вересня.
ДЗК давно пора закрыть. Зачем оно нужно. Оно просто выполняет функцию сервера или регистратора и все. Такой отдел можно открыть в Управлении зем.рес. и не нужно содержать столько народу.Сергій12 писав:Чекаємо наступну "геніальну" постанову КМУ. Я пропоную закрити ДЗК , а то ще не правильно реєструватимуть.
P.S. Ащоб два рази не ходити , давайте екологію і санстанцію закриємо.
Угу, тому вони хочуть набирати працівників з часних структур на роботу в інститути та ДЗК, так простіше кинути напевне.zvendzk писав:по інформації із Колегії з Києва то , Часні структури небудуть допускатися до виготовленя тех документації та держ акттів за державні кошті!
- Міла
- Вже не початківець
Кинути кого??? І як набирати???Угу, тому вони хочуть набирати працівників з часних структур на роботу в інститути та ДЗК, так простіше кинути напевне.
Кинути виконавців. А набирати за трудовими договорами, як найманих працівників (тимчасово). В нас вже поступила пропозиція від інститутуМіла писав:Угу, тому вони хочуть набирати працівників з часних структур на роботу в інститути та ДЗК, так простіше кинути напевне.[/quot
Кинути кого??? І як набирати???
- Gomen
- Спец
- Область: Кіровоградська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
ross писав:півроку з жулькіними передвиборними маневрам можна викреслити життя.
А потім до кінця життя не розгребти в електронній базі даних. Хто писав цей регламент?
Цитую "... стоматологи міряють землю!" Цим все сказано.
-
- Область: Івано-Франківська
Я думаю якщо по трудових угодах, то в кінці вересня буде все видно, як закриють зарплату, а якщо кинуть і не загорами судові позови.
Скажите, что-то не совсем понятно. Частные фирмы могут делать приватизацию земли (через техническую документацию)? 

-
- Спец
- Репутація: 3
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Юридичні послуги
- Контактна інформація:
Да, кроме тех участков которые были переданы в собственность согласно решений советов принятых на основании Декрета Кабинета Министров. Читайте внимательно регламент.
Юрисконсульт - не путайте з реєстрацією в Мію'юсті.sergyos писав:
Набере чинності через 10-діб після оприлюднення. Це 5 чи 6 вересня.
Постанови КМУ набирають чинності з дня опублікування (Офіційний вісник України, Урядовий кур'єр), якщо інший термін не визначено у самій постанові.
- Міла
- Вже не початківець
То як на рахунок техзавдань?????Ви так і не відповіли. Як ми, приватники можемо робити техдокументацію якщо з 1 вересня не реєструють техзавдань????