doslidnik писав:1.Я давно (роки 2 назад) просив щоб помітили ті параметри зміна яких впливає на результат (можливо з поясненями при наведені на них). Немає жодної прозорості. Усі шишки маєш набити спершу на власному досвіді, щоб здогадатись звідки потропляють параметри до xml.
Де-які речі ми відмітили, наприклад в параметрах оренди. Але всі відмічати не збираємось. Бо, наприклад, сьогодні одна структура файлу, а завтра інша і що, по новій всю програму переробляти? Тим більше коли до цих пір не має визначеності в структурі і обов'язковості тих чи інших тегів. Мушу нагадати, що програма створена не для створення обмінного файлу, а для ВСЬОГО КОМПЛЕКСУ РОБІТ ІЗ ЗЕМЛЕУСТРОЮ, а обмінний файл це лише результат певного типу робіт для обміну між однією програмою та іншою. Для внесення всіх необхідних для XML даних використовуйте функцію перевірки заповненої інформації (F4) і буде Вам щастя.
doslidnik писав:Форма власності ділянки та форма власності організації (підприємства) це є різні речі, а в ГІС вони взаємопов'язані. В ГІС прямопропорційно залежить форма власності організації на форму власності землі.
doslidnik писав:В мене земельна ділянка знаходиться в постійному користування ВАТ. Я в формі Суб'єкт права вказую "Юридичні особи - Особиста", а в формі Техніческая документація в "формі документа" вказую "Право постійного користування землею", в закладці "Державний акт" вказую "Державний акт на право постійного користування". В результаті в мене створюється XML де елемент OwnershipInfo дорівнює 100 (Приватна власність). Чому?
В GIS6 форма власності суб'єкта: фізична, юридична, комунальна, державна і т.д. Як було в обмінних файлах in4. Цей параметр тотожний з параметром OwnershipInfo (форма власності на земельну ділянку):
100 - Приватна власність
200 - Комунальна власність
300 - Державна власність
Відповідно, якщо у Вас юридична особа, то вибирається параметр 100, бо це не комунальна і не державна власність.
Що Ви маєте на увазі під фразою "форма власності організації"? Яким боком тут форма документа і постійне користування? Де такий параметр є в XML?
До речі, в параметрах юридичних осіб є таке поле як "форма власності": особиста, колективна, комунальна, іноземна... і т.д.
Що ми робимо не так?
doslidnik писав:2.Пропав в ГІС вид технічної документації із складання документів що посвідчують право власності. Що мені робити із старими затвердженими технічними документаціями?
На це запитання вже відповіли Игор та Denver
doslidnik писав:Певно що Ви з Марсу, якщо не знаєте що оренда не є формою власності, а є приватна, державна та комунальна власність. Дивіться додаток 20 інструкції xml.І постійне користування не може відноситись до приватної власності.Те що ми пишимо до xml то і видає нам НКС, а ми написали приватну чомусь.
facepalm
Якщо у Вас державна форма власності чи комунальна, то чому б не вибрати це в параметрах суб'єкта?