Андрей1978 писав: ↑04 червня 2021 16:13
1. Я ніде не писав що Ви не привели до єдиного знаменника норми різних галузей права.
Андрей1978 писав: ↑04 червня 2021 15:29
намагаєтесь розмірковувати одинаковими визначеннями у різних галузях права. Нажаль, вони у нас не приведені до єдиного знаменника.
Ну таке.
2. Я ніде не доводив вірності Вашої позиції - це Ви зробили такі висновки і так тлумачите мої дописи.
Ключове слово "тлумачите".
3. Ніде в законодавстві у галузі землеустрою, кадастру я не прочитав, що Будівлі, Господарські будівлі, Споруди, Гаражі використовуються у значенні визначеному ДК 018-2000. Тому, Ваші висновки стосовно того, що гараж не є господарською будівлею чи спорудою, у розумінні норми викладеної у ст. 118 ЗКУ спірні.
Відкрию секрет, що регулювання земельних відносин не закінчується на ЗКУ і ЗУ "Про землеустрій" чи ЗУ "Про ДЗК". За загальним правилом, якого навчають ще у виші, якщо загальна норма не розкриває суті, то використовуються спеціальні норми, які містяться у тому числі в суміжних галузевих інструкціях чи ДБН. Земельне законодавство - це не тільки ЗКУ.
Ви не перестаєте чіплятися за свою, як на мене, помилкову думку про те що до гаража, як до самостійної будівлі право власності на яку посвідчено, не може бути застосована норма ст. 118 ЗКУ.
Справа у тому, що ви жодним чином (цитатою, посиланням) мені не спростували, як ви вважаєте, помилкову думку. Ваших хотєлок, на жаль, недостатньо. Тільки кислятину почали розводити.
Якщо я помиляюся, то доведіть мені й іншим слухачам, в чому така думка помилкова.