kols писав:Доброго дня, така ситуація, є файл ін4 (вся сіл.рада) в цьому файлі в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Рулетка,-", різні виконавці, при імпортуванні в ГІС, в тех.док виконавця викидає мою оргацізацію, а мені потрібно щоб там була та, що в ін4 в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Рулетка,-", чи можливо це зробити?
Тільки що закинув в один ін4 дві ділянки з різними виконавцями, імпортував - виконавці різні і на місці. Проблеми не бачу. Можливо у Вас зіпсований обмінний файл? Тоді цілком можливо... Було б краще, якби Ви надали нам цей файл на тестування. Бо інакше я не бачу проблеми і нічим зарадити не можу.
Додано через 2 дні 23 години 4 хвилини 38 секунд:
kols писав:Доброго дня, така ситуація, є файл ін4 (вся сіл.рада) в цьому файлі в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Рулетка,-", різні виконавці, при імпортуванні в ГІС, в тех.док виконавця викидає мою оргацізацію, а мені потрібно щоб там була та, що в ін4 в полі TD="В,07.01.2013,ТОВ Рулетка,-", чи можливо це зробити?
Вся справа в тому, що у Вас не заповнений 4-тий параметр (стоїть прочерк). 3-ій - це юридична особа виконавця, а 4-й це ФІО виконавця. В новій версії зробимо, щоб була можливість імпортувати юридичну особу виконавця без ФІО.