Digitals
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Репутація: 0
- Область: Львівська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
Re: Digitals
Слава Україні!!! Підкажіть будь-ласка! В мене є кординати в екселі як їх залити в Digitals? Дякую!
- Сергiй64
- Спец
- Репутація: 67
- Область: Вінницька
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Не знаю чи можна з екселю, але якщо скопіюєте в блокнот через таб ікс і ігрек, то запросто. Копіюєте і вставляєте в чистий дмф.
-
- Вже не початківець
- Область: Кіровоградська
Героям Слава!!!
"Настройки/правка/вставка объекта как текст: копируете свои координаты из текстового редактора в буфер обмена и через тот же буфер вставляете в карту"
"Настройки/правка/вставка объекта как текст: копируете свои координаты из текстового редактора в буфер обмена и через тот же буфер вставляете в карту"
-
ryjyk А в демо воно працює томущо мені щось не получається!
Відправлено через 41 хвилини 32 секунди:
Слава Україні!!! Підкажіть будь-ласка! В мене є кординати в екселі як їх залити в Digitals? І якщо можна покажіть на прикладі дуже потрібно !Дякую!
Відправлено через 41 хвилини 32 секунди:
Слава Україні!!! Підкажіть будь-ласка! В мене є кординати в екселі як їх залити в Digitals? І якщо можна покажіть на прикладі дуже потрібно !Дякую!
-
- Спец
- Область: Херсонська
- Місце роботи: ДЗК(область, район)
вот как то так:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
В мене є одне питання : Чи можна прізвища з execl якось залити в ділянки за допомогою DIgitals?
Відправлено через 34 секунди:
Відправлено через 34 секунди:
Дуже Вам ДЯкую! В мене ще одне питання : Чи можна прізвища з execl якось залити в ділянки за допомогою DIgitals?Vladimir_m писав:вот как то так:
аналогично координатам. Создаем ключевое поле в екселе и поле в дилянках (эти поля должны соответствовать) и все копируем, вставляем через специальную вставку-только параметры: странно не могу присоеденить...
- Oleg
- Спец
- Репутація: 82
- Область: Волинська
- Місце роботи: Інше
Не по темі
WladMir, не читаєте ПП )
Приєднав з втрачених. Ваше?
Приєднав з втрачених. Ваше?
Не по темі
Спасибо! Это ТО! Но на всякий, я еще раз послал (А ПП я читаю, но я так понимаю проблемы какие-то...)
-
Вмене не получається((( Можете підєднатись через тімвівер ! Дякую!!!WladMir писав:аналогично координатам. Создаем ключевое поле в екселе и поле в дилянках (эти поля должны соответствовать) и все копируем, вставляем через специальную вставку-только параметры: странно не могу присоеденить...
Відправлено через 12 години 12 хвилини 28 секунди:
Як зробити шаблони в Digitals! Дякую! Слава Україні!
-
мені потрібнно шабло створити в діджітал під цей файл що нижче якшо можете допоможіть ! Дякую!
- Сергiй64
- Спец
- Репутація: 67
- Область: Вінницька
Шановні колеги, може в когось є гарна рамка широка на великий план, поділіться будь ласка.
-
- Спец
- Репутація: 61
-
- Спец
- Область: Житомирська
Digitals
Доброго дня.
Завантажив публічну кадастрову карту. До цього часу подвійним кліком на ділянку Dg автоматично створював шар "Кадасторвые участки" і з'являлось вікно, в якому визначався кадастровий номер ділянки та його площа, після натискання ОК у вікні - ці параметри записувались.
Зараз кадастровий номер і площу Dg не визначає. Це проблема публічки чи Dg? Підкажіть будь-ласка, дуже потрібно.
Дякую.
Завантажив публічну кадастрову карту. До цього часу подвійним кліком на ділянку Dg автоматично створював шар "Кадасторвые участки" і з'являлось вікно, в якому визначався кадастровий номер ділянки та його площа, після натискання ОК у вікні - ці параметри записувались.
Зараз кадастровий номер і площу Dg не визначає. Це проблема публічки чи Dg? Підкажіть будь-ласка, дуже потрібно.
Дякую.
- NickS
- Спец
- Репутація: 193
- Область: Кіровоградська
- Контактна інформація:
Digitals
Так в ПКК де-що змінили і тепер із програм неможливо отримати дані. Тому попереджую відразу - ПКК на сайті відображатись буде, але у всіх програмах, які раніше з нею працювали, не "фуричитиме". В усякому випадку, поки розробник не знайде як обійти цю проблему. Все, б*я, для людей! facepalm
- vitas007
- Admin
- Репутація: 821
- Область: м.Київ
Digitals
так як зараз велика нагрузка на ПО нкс i апаратне устаткування... "вони" урiзають все що вiсить на серверi щоб дати бiльше апаратних ресурсiв НКСу... дальше буде ще гiрше...
п.с.
реестратори дивiться хоч не "положiть" систему своею роботою...)))

п.с.
реестратори дивiться хоч не "положiть" систему своею роботою...)))