И Гіс6 і менеджер ОФ з Вашого обмінника показує без помилок стосовно геометрії - два угіддя площами 0,2881 га та 0,1119 га, загальна площа 0,4000 га. Звідкіль Ви взяли що там площа 0,8000 га ?
Електронний документ XML: загальне технічне обговорення
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- Просяник
- Спец
- Репутація: 21
- Область: Черкаська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Обмінний файл XML
Игор,
Не по темі
"надсучасна" так видає 

-
- Спец
- Репутація: 17
- Область: Київська
- Місце роботи: Інше
Обмінний файл XML
У ХМЛ вказана площа 0,4000 га, а із угіддями у Вас щось не так, бо при відкритті конвертером показуються якісь помилки....Просяник писав: ↑14 березня 2017 11:55Загальна обчислена площа угідь (0.8000 Га) не співпадає з площею земельної ділянки, вказаної в електронному документі (0.4000 Га)
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- NickS
- Спец
- Репутація: 193
- Область: Кіровоградська
- Контактна інформація:
Обмінний файл XML
Все там так з угіддями! І з координатами все норм. А МОФ викиньте і більше не позортесь ним!

В тегі "LandCode" прописується код угіддя згідно КВЗУ. МОФ про КВЗУ нічого не знає, йому треба лише 6-зем. А якщо МОФ побачив в якомусь блоці помилку, то всі подальші теги цього блока він не читає, тому просто ставить їм хрестики. Людям, що цього нюансу не знають, здається що то скрізь помилки, хоча "помилка" (на думку МОФ) лише в тому, що код не по формі 6-зем (ну і ще та помилка, що сказав Parcel)
-
- Вже не початківець
- Репутація: -3
- Область: м.Київ
Обмінний файл XML
Разобрались, но не сразу. Оказывается, в строку файла XML <Local>X</Local> ГИС 6 всегда подтягивает параметр зоны координат "X", который соответсвует системе СК-63. В моем случае использовалась местная система координат г. Киева, и параметр "Х" в строке Local был лишним. Я посмотрел свои старые файлы, они все с параметром "Х" и НКС их пропускала. Наверное, недавно внесли измения в НКС и теперь "по старинке" не пройдет.geoexplorer писав: ↑13 березня 2017 18:24 дравствуйте, форумчане! Помогите, пожалуйста, разобраться как устранить ошибку в файле XML. ДКР в своем решении написал что не обозначена система координат или зона, хотя в файле я указал местную систему. Земельный участок в Киеве. Спасибо.
► ПОКАЗАТИ
- grinvich
- Молоденький(ка)
- Репутація: 1
- Область: Волинська
- Місце роботи: Інші недержавні проектні організації
Обмінний файл XML
Площадь 0,1269 отличается от рассчитанной площади 1269,2703 (ошибка в геометрии).Подскажите как исправить.
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 9
- Область: Вінницька
Обмінний файл XML
В участке или угодье площадью 0,1269 га не указана единица измерения площади.
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 0
- Область: Миколаївська
Обмінний файл XML
Добрый день! Кто имеет методические рекомендации к приказу №323 "Про деякі питання формування електронного документа
про обмеження у використанні земель"? Нигде не нахожу. А если кто поделиться образцом xml для охранной зоны, буду счастлив!
про обмеження у використанні земель"? Нигде не нахожу. А если кто поделиться образцом xml для охранной зоны, буду счастлив!
- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
-
- Спец
- Репутація: 14
- Область: Сумська
Обмінний файл XML
НКС перестав приймати XML з петьлями, цей файл неприймає плюсує двор та сарай обведений петлею, підскажіть це у всіх таке?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Спец
- Репутація: 227
- Область: Закарпатська
Обмінний файл XML
qeodezist, про петлі у обмінниках вже давно потрібно було забути і малювати правильно.
Обмінний файл XML
А як це малювати правильно? Я особисто працюю в Digital і якщо я петльою не обведу контур - буде помилка "баланс площ". ХМЛ доводиться заповнювати в ГІС при цьому при здачі файла в НКС виникає помилка "самоперетин ділянки в точці Х ... та У ..." приходиться корегувати ще й в ГІС. Але після всіх цих маніпуляцій - проходить.
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 0
- Область: Хмельницька
Обмінний файл XML
в Digital є складний полігон і ні яких петель вже давно немеє
-
- Спец
Обмінний файл XML
Мене теж усі ці дороботки в НКС смущають, у прошлом році всі ці петлі проходили після "дороботки" перестали, так у нас багато фірм і недогадуються, а реєстратори роблять возрат (ошибка в геометрії і ніхто нікому нічого не об`ясняє) і люди катаються 50 км туди, а потім обратно, а виконавець повинен догадаться у чому причина 

- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
Обмінний файл XML
Це не "доробка", це перехід від калькуляторів і лінійок до ГІС-систем. Петлі - це такий минулий вік, як і формат in4. Навіть при in4 і то про петлі вже треба було забувати. Те, що перестав НКС з ними працювати - правильно. Робіть правильно ділянки - без петель і не позортесь!

Мене цікавить: а як взагалі сертифікат отримують?? І чи можна таких землевпорядників називати землевпорядниками? Ділянки теж рулетками міряєте?
Для самих відсталих від життя і дійсності є блог про петлі і вирізки:
http://shels.com.ua/blog.htm?b=89
-
- Спец
Обмінний файл XML
В такіж умови ставлю ні я, пообщаться по елетронній почті з реєстратором не можливо, каже хай хозяїн здає документи, буду сразу загружати та друкувати витяг, перевірити ніяк, записую на одну і туж ділянку вже 3 діск.
-
- Спец
- Репутація: 219
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
Обмінний файл XML
qeodezist, З Ваших слів всі винуваті крім Вас.
-
- Спец
Обмінний файл XML
qeodezist, Я навіть в самому недолугому менеджері оф вже знайшов з 10 помилок. Але сама головна в тому, що Ваше угіддя записане двома зовнішніми полігонами, замість одного зовнішнього і одного внутрішнього.
+ хто прописує цільове таки як ви "02.01 Для бла бла бла" Треба просто 02.01. НКС сама розшифровує,
Так само і використання.Тільки наоборот.
Далі класифікація угіддь. Де блок кваліфікаційного сертифікату?
І всяка різна мєлочьовка типу: коди суміжників і їх адреси.
+ хто прописує цільове таки як ви "02.01 Для бла бла бла" Треба просто 02.01. НКС сама розшифровує,
Так само і використання.Тільки наоборот.
Далі класифікація угіддь. Де блок кваліфікаційного сертифікату?
І всяка різна мєлочьовка типу: коди суміжників і їх адреси.
-
- Спец
Обмінний файл XML
tops_a,
Вобще я зайшов на форум для того, щоби розібраться чому обмінний файл неприймає НКС, а невислухувати Ваші повчання, лучшеб прислали образець обмінного файлу, як заповнюють у Вас.
Перший квартал, другій ділянка, потім йде 2 будівлі, забудова, будівля, суміжники все це випливає з in4.
так требують наші реєстратори і все остальне у нас так принято, буду сдавати роботи у Вас буду пристосовуваться до Вас така наша доля.
Вобще я зайшов на форум для того, щоби розібраться чому обмінний файл неприймає НКС, а невислухувати Ваші повчання, лучшеб прислали образець обмінного файлу, як заповнюють у Вас.
-
- Спец
Обмінний файл XML
Ви прийшли на форум, щоб за Вас зробили зробили Вашу роботу за яку ви отримуєте гроші, а не шоб розібратись. Можна просто взяти почитати останні повідомлення в цій гілці форумів і взяти для себе ну дуже багато. І в тому числі зразки ОФ по різних районах, в тому числі і мої. Чесно кажучи спочатку хотів переробити Ваш оф, але тепер бажання пропало.
Ви не розумієте те, про що Вам пишуть, тому рекомендую спочатку почитати форум. Ах да, не посилайтесь на ін 4, він крутить геометрію з складними полігонами як хоче при конвертації. це вже "муветон".
Обмінний файл XML
для чого тобі "образець" якщо у вас "так требують наші реєстратори і все остальне у нас так принято"?
пошукай тут на форумі викладали "Методичні рекомендації", почитаєш сам і реєстраторам занесеш, щоб "требували" правильно