І я про те саме кажу. Якщо робити на кожне угіддя обмеження то скільки цих обмежень вийде, а потім, контур угіддя (якщо воно крайнє тобто межа ділянки співпадає з межею угіддя) мають спільні точки в іншому випадку помилка балансу площ.
Охоронні зони
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- ПиратФлинт
- Спец
- Репутація: 80
- Область: Житомирська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Охоронні зони
- And_Smile
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Херсонська
Охоронні зони
Я и не предлагал бить охранку по угодиям.... Я говорил о том, чтоб не закреплять новые точки на контуре з/у, все охранки я делаю сплошными контурами, без разбивки по угодиям. НКС такие участки как я понял должно пропускать, если и будут замечания по этому поводу, то это бзики регистраторов
- ПиратФлинт
- Спец
- matiola
- Спец
- Репутація: 37
Охоронні зони
А навіщо? У витязі ж буде вказана загальна площа обмеження (всього контуру), а по угіддях площа обмежень... не бачу сенсу...ПиратФлинт писав: ↑23 лютого 2017 16:25Тоді як Ви вираховуєте площу угідь в межах обмеження якщо у вас туди попадає ріля, сад, будинок, сарай, двір?

- ПиратФлинт
- Спец
Охоронні зони
Теоретично погоджуюсь. Зроблю науковий експеремент і подивлюся на реакцію реєстраторів.matiola писав: ↑23 лютого 2017 17:16А навіщо? У витязі ж буде вказана загальна площа обмеження (всього контуру)
- ПиратФлинт
- Спец
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Область: Київська