Трошки не так зрозуміли.Я для себе цікавлюсь яким чином у Digital можливо автоматично виставити лінійні проміри (якнаприкладу ГІСі).Завчасно дякуюСергiй64 писав:Не зовсім зрозумів. Промірів там немає. Файл створений шляхом копіювання та вставляння різних шарів а потім ще обводились границі. Там багато ділянок.
Digitals
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- IgorA
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Миколаївська
- Місце роботи: Інше
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 9
- Область: Вінницька
Можна призначити датум СК63(3) цьому растру(в Models.exe є кнопка Архив), тоді вказавши датум СК63(4) в карті, растр буде перерахований в 4-у зону автоматично при відкритті в цій карті.
Але судячи з
Але судячи з
сторони Вашого растра паралельні вісям координат і в діджиталс він не може бути вставлений в карту з датумом відмінним від СК63(3) через Вставка-Растровое изображение, а тільки через Растр-Открыть.0,400009946747188
0
0
-0,399987214976881
3403001,82992208
5288074,075596
-
- Спец
- Репутація: 103
- Область: Київська
В межах програми Digitals я зрозумів, але мені треба створити новий файл прив'язки ".tifw" і намевно якось трансформувати зображення щоб можно використати цю картинку у сторонньому софті. Непевно треба зробити сторони нового растра "паралельні вісям координат" вже СК64(4). Чи присутня така можливість у ДІджиталс?bormotun писав:Можна призначити датум СК63(3) цьому растру(в Models.exe є кнопка Архив), тоді вказавши датум СК63(4) в карті, растр буде перерахований в 4-у зону автоматично при відкритті в цій карті.
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 9
На форумі геосистеми росписано:
http://www.geosystema.net/forum/viewtop ... =5430#5430
http://www.geosystema.net/forum/viewtop ... =5430#5430
- Prometheus
- Спец
- Репутація: 321
- Область: Житомирська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Питання до представників
Digitals планує розвиватися далі в напрямку виготовлення тех. паспортів на будинки?
Хотілося б щоб від а до я(інвентаризаційна вартість не обов'язково).
Тех. документація в Digitals, графікадо тех. паспортів в акаді, макулатура в екселі, інвентаризаційна вартість в МПК оцінювача. Це ж триндець а не робочий процес.
Digitals планує розвиватися далі в напрямку виготовлення тех. паспортів на будинки?
Тех. документація в Digitals, графікадо тех. паспортів в акаді, макулатура в екселі, інвентаризаційна вартість в МПК оцінювача. Це ж триндець а не робочий процес.
- bil
- Спец
- Репутація: 21
Гляньте тутpieshkov писав:Питання до представників
- Prometheus
- Спец
- Репутація: 321
- Зенит
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Чернігівська
Новый модуль проверки кадастровых обменных XML файлов http://www.geosystema.net/forum/viewtop ... 5403#35403
хто працював чи варта уваг,. в демо режимі щось не "вїхав" Krutelyk
хто працював чи варта уваг,. в демо режимі щось не "вїхав" Krutelyk
-
- Спец
- Область: Херсонська
- Місце роботи: ДЗК(область, район)
-
- Область: Закарпатська
Re: Digitals
Доброго дня! Підскажіть будь ласка за яким принципом у діджіталсі будується модель рельєфу і обраховується обєм??? (тобто який метод використовується)
-
- Спец
- Область: Херсонська
- Місце роботи: ДЗК(область, район)
почитайте здесь: http://www.geosystema.net/digitals/?act=3dbuild
- Сергiй64
- Спец
- Репутація: 67
Доброго дня. Виникла слідуюча проблема. Раніше такого не було. При збереженні файлу зміщає точки з однаковими координатами в різні місця. От точка 3 в ділянці 1 має такі ж координати , як точка 4 в ділянці 2, але показані вони в різних місцях. Відповідно відбувається накладка, і не приймається ділянка. Дякую за відповіді.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- Chernov
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Запорізька
- Контактна інформація:
Мабуть, злетіла ліцензія...
А взaгалі, працюйте в ГІС-6, а ще краще, в АркГІС http://iran-gis.persianblog.ir/post/193/
А тріал візьміть на сайті ESRI
А взaгалі, працюйте в ГІС-6, а ще краще, в АркГІС http://iran-gis.persianblog.ir/post/193/
А тріал візьміть на сайті ESRI
- Chernov
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Запорізька
- Контактна інформація:
І взагалі, сайт вартий уваги. Мені простіше, я фарсі подекуди знаю з Афганістану, але там і без знання мови розібратися можна....