! | Повідомлення з: kurilov |
Я бачу, повідомлення Denver юзери вирішили не помічати. Усім попередження за офтоп та ігнорування вказівок адміністрації. |
Скарга на інженера землевпорядника - кому-куди??
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 0
- Область: Чернігівська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Доброго дня. Підкажіть куди написать скаргу на інженера-землевпорядника
Суть проблеми така:
в Україні діє постанова КМУ "Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності в державній реєстрації земельних ділянок" від 3 червня 2020 р. № 455 (так)
а деякі інженери обманюють систему і замість екстериторіальності (004) вкидають на пряму (029 або 008).
Усі чесні інженери розробляють проекти іждуть місяцями реєстрацію, а не чесні роблять за день.
Так скажіть мені, будь ласка, десправедливість і як з таким бороться.
Дякую.
Суть проблеми така:
в Україні діє постанова КМУ "Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності в державній реєстрації земельних ділянок" від 3 червня 2020 р. № 455 (так)
а деякі інженери обманюють систему і замість екстериторіальності (004) вкидають на пряму (029 або 008).
Усі чесні інженери розробляють проекти іждуть місяцями реєстрацію, а не чесні роблять за день.
Так скажіть мені, будь ласка, десправедливість і як з таким бороться.
Дякую.
-
- Спец
- Репутація: 90
- Область: Вінницька
можливо справа у вас ?я можу сьогоді поміряти земельну ділянку і на наступний день внести в базу в залежності від реєстратора
Відправлено через 9 хвилин 57 секунд:
і в таких випадках реєстратор дасть відмову,у самого було таке що вибрав не той вид документації в обмінному файлі і отримав відмову
-
- Молоденький(ка)
Може і за годину погодиться, екстериторіальність це як "руська рулетка" або за годину або за місяць.
Але коли за день, годину проект відведення земельна ділянка реєструється без екстериторіальності но це ж не позакону
-
- Спец
- Репутація: 508
- Область: Київська
- Місце роботи: Інше
Вкидати акти яких нема в ДЗК з кодами 010 для паїв та 029 для інших ділянок наскільки мені відомо рекомендував Київ на якомусь селекторі.
-
- Молоденький(ка)
Це зрозуміло з держ актами.
Я кажу про первинну реєстрацію, бочитайте постанову п. 2
2. Пілотний проект із запровадження принципу екстериторіальності в державній реєстрації земельних ділянок реалізується стосовно земельних ділянок, державна реєстрація яких здійснюється за: проектами землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічною документацією із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), технічною документацією із землеустрою щодо інвентаризації земель (далі - документація із землеустрою).