Ми брали не в інтернеті, а використовували збірник в бумажному вигляді (купували окремо). Спробуйте сходить в бібліотеку.

Запросто!bodyam писав:Може хто поділиться даною програмою????
Ні, в екселі кошториси ми не робили. Всі кошториси в програмі були внесені з відповідних книжок і розраховуються саме програмою, та закладеними в ній формулами, параметри яких можна коректувати при потребі. А чим Вам не підходить демо-версія? Розрахунок же вести можна, просто обмеження на кількість кошторисів та на друк шаблонів (друкується водяний знак), але ж Ви самі кажете, що Вам лише розрахувати та й то, пару раз на рік.bodyam писав:Дякую друже, але я це вже бачив, навіть качав, от тільки коштів на придбання ліцензії в мене нема, на жаль. А кошториси не доводиться щоденно складати, тому й не бачу логіки штурмувати шефа у виділенні кількох тисяч на купівлю програми, зарплату би вчасно і у повному обсязі платив працівникам. ( тай таке.. А може у Вас, друзі, є якісь готові кошториси в "екселі" то поділіться будь-ласка. Буду вдячний!
Свяжитесь с нашей службой поддержки и опишите проблему более детально: в какой версии работаете, в каком окне эта ошибка произошла, какие действия перед этим выполнялись. Иначе ничего конкретного сказать не могу.volchkov писав:При добавлении пункта "Проведення державної землевпорядної експертизи" выскакивает сообщение: "Не могу установить фокус на выключенное или невидимое окно", что делать? Заранее благодарю.
Не зрозуміло. Воно скачує архіви? Програма перезапускається? Яка версія зараз в програмі? Чи не видає якихось помилок? Звертайтесь в техпідтримку, бо дуже багато зустрічних запитань.Pogannka писав:а як оновити програму КВЗКР 2? при відкритті програми відкривається віконечко на оновлення, я завантажую, а воно потім пише, що оновлень не виявлено їх справді нема чи як?
http://shels.com.ua/ejrc2.htm лопух UPPPthom yorke писав:А скільки коштує таке диво кіровоградської програмістської думки?
http://gis.org.ua/smeta.htmthom yorke писав:А скільки коштує таке диво кіровоградської програмістської думки?
Рекомендую почитати ще керівництво користвувача. Там не багато і буде корисно. morgayu