Електронний документ XML: загальне технічне обговорення
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Возникла проблема! Обменный файл без ошибок, но НКС Не пропускает его, а выдает ошибку, регистраторы связывались с киевом и там сказали, что необходимо контур сделать без линий между основным контуром и маленькими участками, как это сделать чтобы в Синергии потом участок выделялся. Прикрепила контура!!!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Репутація: 0
- Область: Тернопільська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Слава Україні
Доброго всім дня, прошу вибачення,але просто вже не маю куди писати більше,допоможіть...
є ділянка з вкрапленими обєктами,потрібно створити коректний xml.а я не знаю як правельно обійти угіддя..Підскажіть щось please
є ділянка з вкрапленими обєктами,потрібно створити коректний xml.а я не знаю як правельно обійти угіддя..Підскажіть щось please
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Область: Київська
Павло Миколаєнко, знаєте, я багато з чого робив хмельки, але щоб з малюнку.bmp... facepalm
P.S. Хоч би вказали з яким ПЗ працюєте))
P.P.S. Ну а взагалі: 1) для слої ділянки: контур за годинниковою, вкраплення (зелені цятки, як я розумію) - проти годинникової. 2) для угідь - навпаки. Якось так, якщо "на пальцях".
P.S. Хоч би вказали з яким ПЗ працюєте))
P.P.S. Ну а взагалі: 1) для слої ділянки: контур за годинниковою, вкраплення (зелені цятки, як я розумію) - проти годинникової. 2) для угідь - навпаки. Якось так, якщо "на пальцях".
-
Denver, Вибачаюсь,я не учасник форумів і ніколи ними не користувався,так,що не знаю як правельно себе поводити,так от працюю в digital в ньому роблю кадастрові плани дальше вилучаю ділянку в in4 і доробляю всі інші плани в GeoProjekt з нього експортую і дозаповнюю в corr_in4.от...з такую проблемою не стикався і як її вирішити уявлення не маю.буду вдячний за інформацію...
-
- Спец
- Область: м.Севастополь
- Місце роботи: Інше
В Геопроекті дану проблему не вирішити. morgayuПавло Миколаєнко писав:Denver, Вибачаюсь,я не учасник форумів і ніколи ними не користувався,так,що не знаю як правельно себе поводити,так от працюю в digital в ньому роблю кадастрові плани дальше вилучаю ділянку в in4 і доробляю всі інші плани в GeoProjekt з нього експортую і дозаповнюю в corr_in4.от...з такую проблемою не стикався і як її вирішити уявлення не маю.буду вдячний за інформацію...
-
- Denver
- Спец
Воно? З.І. Тема Digitals тут.Павло Миколаєнко писав:як її вирішити уявлення не маю
-
- Спец
Геопроект в принципі формує не так, як написано у численних постановахvitas007 писав:Все можливо.... Виготовлено в геопроект 5.29

Востаннє редагувалось 31 січня 2014 21:42 користувачем Гість, всього редагувалось 1 раз.
- bil
- Спец
- Репутація: 21
- Область: Житомирська
з санітарною зоноюПавло Миколаєнко писав:−
Непрочитане повідомлення #2164 Павло Миколаєнко » 37 хвилин тому
Denver, Вибачаюсь,я не учасник форумів і ніколи ними не користувався,так,що не знаю як правельно себе поводити,так от працюю в digital в ньому роблю кадастрові плани дальше вилучаю ділянку в in4 і доробляю всі інші плани в GeoProjekt з нього експортую і дозаповнюю в corr_in4.от...з такую проблемою не стикався і як її вирішити уявлення не маю.буду вдячний за інформацію...
-
-
- Спец
Також цікавить, як обійти суміжників в Геопроекті?Павло Миколаєнко писав:vitas007, дякую,а як обійти суміжників??

Востаннє редагувалось 31 січня 2014 17:31 користувачем Гість, всього редагувалось 2 разів.
- Denver
- Спец
Павло Миколаєнко писав:дякую,а як обійти суміжників??
Спочатку зовнішній контур, а потім внутрішні (буде по одній букві). Мовчу.zemlemir69 писав:Також цікавить, як обйти суміжників в Геопроекті?

Востаннє редагувалось 31 січня 2014 17:01 користувачем Denver, всього редагувалось 1 раз.
-
-
- makctos
- Спец
- Область: Сумська
ін-4 виглядить так з вкрапленим контуром
квадратна ділянка та чотири суміжника
1. Блок квартал-вкраплений контур описується петльою
2. Блок ділянка-вкраплений контур описується петльою
3. Блок угіддя-вкраплений контур описується петльою
4. Блоки суміжники
1.суміжник
2.суміжник
3.суміжник
4.суміжник
5.вкраплений контур описаний, як суміжник
квадратна ділянка та чотири суміжника
1. Блок квартал-вкраплений контур описується петльою
2. Блок ділянка-вкраплений контур описується петльою
3. Блок угіддя-вкраплений контур описується петльою
4. Блоки суміжники
1.суміжник
2.суміжник
3.суміжник
4.суміжник
5.вкраплений контур описаний, як суміжник
-
Чи можна таке питання:
як бути з черезсмужними земельними ділянками, на які присвоюється кадастровий номер?
просто формувати 2 хмелі? (по типу одна адреса, але діл.1, діл.2) чи все ж таки якось запхнути в один? (яким чином не уявляю) як буде правильно? документально-то розглядається як одна діл.з 2х масивів. Ще за часів ін4 робила такі ділянки на юридичні особи окремими ін4, а як зараз
?
як бути з черезсмужними земельними ділянками, на які присвоюється кадастровий номер?
просто формувати 2 хмелі? (по типу одна адреса, але діл.1, діл.2) чи все ж таки якось запхнути в один? (яким чином не уявляю) як буде правильно? документально-то розглядається як одна діл.з 2х масивів. Ще за часів ін4 робила такі ділянки на юридичні особи окремими ін4, а як зараз