Судити не має чого і так всі знають: у Харківського ДЗК завжди зовсім інша задача, аніж прийняти обмінний файл.Parcel писав:наскільки можна судити з сумних повідомлень харків'ян, то в цієї програми зовсім інша задача...

Я це розумію, але якщо у сіміжній земельній ділянці яка примикає до нашої там йде пряма лінія а я буду наставляти там 20 точок то буде або накладка, або якщо трохи недоходити до сусідньої зем. ділянки, то у нас буде площа меньша (на сантиметрах округлених набіжить). Де логіка?))) І що робити?)))Markush писав:При цьому ставимо точки по межі ділянки де потрібно
Так я якраз же й хочу взнати як треба робити!))Markush писав:так, і площа, і довжини ліній можуть заокруглюватися "не так як треба", але в таких випадках (не дуже й частих, до речі) краще поморочити собі голову і зробити так як треба, а не ганяти замовників туди-сюди з негативними висновками.
це суперечить здоровому глузду, але так реєстратори дуже часто не дружать зі здоровим глуздом, то і пораду тут вам дати дуже важкоButiful писав:Добивати точки по периметру
баланс площ для обмежень ніколи не підраховується, його просто не може існувати, це ж не угіддя, так що помилки тут не будеButiful писав:Якщо обводити окремо повністю кожну то потім помилка площь буде...
Рекомендую Вам додавати точки у шарі XML-квартал, або XML-зона, таким чином вдається забезпечити цілісність геометрії хмеля (ствОрові точки) та уникнути проблеми невідповідності конфігурації (промірів) ділянки. ДоскАнала та надсучасна НКС пропускає такі ОФ, поки що.Butiful писав:Таке питанння по xml файлу
Вчора робив хмельку, до 5 знаків в координатах, бо бачте площа не співпадала на 99,9996%Salgir писав:Кто нибудь, подскажите, плиз, какие настройки точности координат и площадей наличествуют в НКС? В координатах 2 знака после запятой или 3? В площади - сколько после запятой? заранее спасибо за любую инфу.
Это, конечно, замечательно.. Но интересует, что зашито в самом НКС??? Потому как делаем с тремя знаками (как заявлено в методичке по XML), и получаем протоколы, дескать не совпадают промеры, то там сантиметр улетит, то здесь... Плюс, опять полез этот гребанный пипец с отрисовкой ограничений угодьями!!!! Единственный плюс XML похерен..Denver писав:Вчора робив хмельку, до 5 знаків в координатах, бо бачте площа не співпадала на 99,9996% на свою ж ділянку, на яку робив зміну цільового, а тепер розподіл. Площа до 4х.
Проходять в НКС файли з кодами угідь по додатку 4 Постанови 1051. Проблема в тому що деякі реєстратори звертають увагу на те, що ці кода Менеджер (МОФ) вважає за помилку . І думають, що і НКС "викине" помилку...Але коли три місяця назад діставав шляхом експеременту цей результат -все було нормально, і файли пішли з новими кодами.Azhimut писав:Кто-то сдавал обменный файл с угодьями по КВЗУ?Как-никак постанова 1051, Порядок ведення Державного земельного кадастру.
Саме тому ГІС-6 так довго вагався в вирішенні питання "як позначати кода угідь" ? morgayu А якже Ваша тема про новий КВЗУ? Я практично відразу користувався Вашими ключами переходу для кодів угідь.NickS писав:А НКС'у пофиг на постановление 1051 и на формат обменного файла XML.