Все дело в том, что ключ перехода "засекреченная информация". Вот администратор ДЗК на платной основе и делает пересчет координат.NickS писав:для GIS6 инструкция как перевести из месной в СК63
Електронний документ XML: загальне технічне обговорення
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- NickS
- Спец
- Репутація: 193
- Область: Кіровоградська
- Місце роботи: Інше
- Контактна інформація:
Це хто Вам таку дурість сказав?grfather писав:Все дело в том, что ключ перехода "засекреченная информация". Вот администратор ДЗК на платной основе и делает пересчет координат.

Ключі переходу з місцевої в СК63 ніяка не засекречена інформація, вона відома всім місцевим геодезистам (звісно, якщо вони нормальні геодезисти). Можливо Ви щось наплутали? Це при переводі в УСК2000 потрібні пункти, які потрібно купувати.
А афінне перетворення і переведення із систем СК42 і СК63 - це загальновідома інформація. Ну і Харків як завжди... любителі стригти бабло... facepalm
Не по темі
Країна баблострижів і лохів, або паханів і терпіл... facepalm Вибачте, наболіле...
- vitas007
- Admin
- Репутація: 821
- Область: м.Київ
Доречі на філії ДЗК місяць тому була надана програма без реєстрації для перерахунку між системами координат, де зібрані ВСІ КЛЮЧІ ПЕРЕХОДІВ+Параметри геоїдів... може хто має таку програмку залийте.... ось прога схожа но не наша... http://rghost.ru/private/44809227/73ac8 ... d8cc8071de
- Kato
- Спец
- Репутація: 1
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Приватні проектні організації
лист з райзему
Увага! 21.03.13 в заповненні поля «Форма власності» в НКС внесенно зміни, а саме:
При проведенні «Державної реєстрації земельної ділянки», при прийомі та перевірці обмінного файлу, зверніть окрему увагу, на його блок :
<OwnershipInfo>
<Code>100</Code>
</OwnershipInfo>
Як що в полі <Code> буде вказано «100», то в Поземельній книзі та Витязі буде написано «Форма власності – Приватна власність», якщо «200» буде «Комунальна власність», як що «300» буде «Державна власність». Уважно перевіряйте з земель якої власності формується ділянка, - у обмінному файлі, має бути відповідний код.
Та пам’ятайте, що для земельних ділянок, права на які не зареєстровані, питання права власності (в т.ч. приватної), після 01.01.2013, визначає Укрдержреєстрпри проведенні державної реєстрації речових прав.
Прохання, при виготовленні обмінних файлів XML уважно перевіряти дані, НКС не дає можливість коригувати вже заповнені дані в XML. Виправити помилку вже в сформованому витязі можливо лише після проведення нової реєстрації земельної ділянки, тобто повторної оплати. Це ж стосується і опису меж суміжних землекористувачів в XML (приклад вірного опису меж додано)
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- KolS
- Спец
- Репутація: 106
- Область: Київська
я правильно зрозумів, якщо роблю первинну приватизаціюза з рішення місцевої ради, в обмінний файл я вношу дані про власника (громадянина), як і вносили, але в форму власності ставлю 200, якщо за межами 300, коли роблю тех.док на відновлення меж, поділ об"єднання 100?Kato писав:лист з райзему
[upd=1364382015][/upd]
розшифруйте, що вони хотіли цим сказать 5+5=?Kato писав:Та пам’ятайте, що для земельних ділянок, права на які не зареєстровані, питання права власності (в т.ч. приватної), після 01.01.2013, визначає Укрдержреєстрпри проведенні державної реєстрації речових прав.
-
- Вже не початківець
- Репутація: 0
- Область: Львівська
Враховуючи
просто зараз в мене в файлі код 100... не міняти ж його вручну?
я вже чесно запутався як вносити ділянку в ГІС 6... можливо хтось може поділитись прінтскрінами внесених вікон на справу, яка вже пройшла перевірку в НКС і по ній був сформований правильний витяг(особливо цікавить проект)Kato писав:лист з райзему
просто зараз в мене в файлі код 100... не міняти ж його вручну?
- KolS
- Спец
- Репутація: 106
- Область: Київська
тут про це говорилось http://www.shels.com.ua/task.htm?t=655 morgayumilcom писав:просто зараз в мене в файлі код 100... не міняти ж його вручну?
- NickS
- Спец
- Репутація: 193
- Область: Кіровоградська
- Контактна інформація:
Спеціально для цього НКС-маразму компанія ШЕЛС для ГІС6 зробили новий параметр у вікні параметрів суб'єкта права: Якщо користувач не змінює це поле, в обмінний файл XML буде заноситись та форма власності, яка і потрібно. Якщо ж користувач задасть іншу (відмінну від поля "Форма власності"), то пріоритет матиме вказане поле (поле "Види форми власності") і в обмінний файл занесеться вже вказана форма власності. Krutelykmilcom писав:я вже чесно запутався як вносити ділянку в ГІС 6... можливо хтось може поділитись прінтскрінами внесених вікон на справу, яка вже пройшла перевірку в НКС і по ній був сформований правильний витяг(особливо цікавить проект)просто зараз в мене в файлі код 100... не міняти ж його вручну?
Даний параметр буде вже у версії 6.1.5.5 (бета-оновлення можна скачати вже зараз morgayu ).
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Спец
- Область: Одеська
Колеги, допоможіть розібратися в такій справі. при погодженні проекту з*ясувалося, що згідно наданого обмінного файлу земділянка, має перетин з суміжною земділянкою, яка рахується за обленерго (тобто еакладка з ЛЕП). У нас в базі цієї накладки не виявилося. В області цієї накладки немає. В публічній карті зовсім не викладені ЛЕПи по цьому району, хоча по іншим районам вони є. Організація яка робила зйомку та вносила в базу ці ЛЕПи вже не існує. Писали листа в держземагентство, щоб надали нам хml ЛЕПа і ще хоч бі розруковку того, де саме накладка, на що нам відповіли, що таку інформацію вони нам надати не можуть. Просять вказати у відповідності до якого нормативно-правового акту ми просимо надати нам таку інформацію? Підкажіть, чи це так чи ні, земресурси мають право чи ні нам давати цю інформацію чи ні? як нам вирішити цю проблему. дякую
-
- Вже не початківець
- Область: Чернівецька
Paradies писав:Підкажіть, чи це так чи ні, земресурси мають право чи ні нам давати цю інформацію чи ні? як нам вирішити цю проблему. дякую
Вирішуйте самі. На платній/безоплатній основі - то вже інше питання. На мою думку - зобов'язані.9. До повноважень Державного кадастрового реєстратора територіальних органів Держземагентства у районах, містах республіканського (Автономної Республіки Крим) та обласного значення належать:
1) внесення або надання відмови у внесенні до Державного земельного кадастру відомостей (змін до них) про землі та земельні ділянки (їх частини), розташовані в межах району, міста республіканського (Автономної Республіки Крим) чи обласного значення;
...
8) надання відомостей з Державного земельного кадастру щодо об’єктів, зазначених у підпункті 1 цього пункту, та відмови у їх наданні, витягів з Державного земельного кадастру про будь-яку земельну ділянку в межах державного кордону;
9) виправлення помилок у Державному земельному кадастрі, допущених у відомостях щодо об’єктів, зазначених у підпункті 1 цього пункту;
10) оприлюднення за допомогою програмного забезпечення Державного земельного кадастру на офіційному веб-сайті Держземагентства:
відомостей щодо об’єктів, зазначених у підпункті 1 цього пункту;
Не по темі
В іншому випадку в мене лижі по асфальті не їдуть.
На власному досвіді поділюсь, що буває, якщо XML містив помилку і вона вже попала у витяг. Вище згадувалось, що виправити цю помилку можливо лише після проведення нової реєстрації з відповідною оплатою. Але і це не вся правда, повторну реєстрацію на сьогодні зробити не можна, програма цього не дозволяє, обіцяють внести зміни, але невідомо коли це буде. Особливо ви попадаєте, коли вже звернулись з помилковим витягом до державного реєстратора. У вас приймають документи, ви сплачуєте двічі по 120 грн, а потім вам відмовляють у реєстрації, бо в адресі на рішенні про передачу і в витягу є різниця в одну букву. Реєстрація повинна бути проведена за дві неділі. Тобто ви витратили час і гроші, а саме головне нерви які не відновлюються і не знаєте що робити далі. Чекати поки буде можливість зробити повторну реєстрацію? А коли вона буде, хтось знає?
- malecha
- Спец
- Репутація: 35
- Область: Тернопільська
- Контактна інформація:
Ваше повідомення нагадало про державні акти: різницю в одній букві між даними паспорта, чи по батькові, чи площа у два квадрати не та. Не буду розказувати, що з тими актами робили (у цілій Україні). Але виходить є і плюси в тому, що нема взаємодії між земельними і відділами мінюсту. На шляху від земельного до мінюсту, витяг можна перевірити, внести корективи.Петрович писав:Чекати поки буде можливість зробити повторну реєстрацію?
Справа саме в тому, що не можна внести корективи. Помилка ховалась якраз в XML файлі. Земельний замітив помилку і в бумажному витягу виправив, але в мінюсті автоматично втягується інформація про зем.ділянку, а там помилка. Можливо це і плюс, але якийсь дуже мінусовий. А хто на цьому шляху може перевірити. Та ніхто крім мене. Зараз я закачав собі менеджера обмінних файлів, то можу прочитати, що в тому XML, що виготовила земельна організаціяmalecha писав:На шляху від земельного до мінюсту, витяг можна перевірити, внести корективи.
Промилку зробила землевпорядна організація, пропустили її в земельному і зареєстрували, держреєстратор прийняв документи на реєстрацію, попередньо не перевіривши, чи можлива реєстрація, а винуватий замовник, який усім заплатив. І головне, що ніхто не несе ніякої відповідальності. За все потрібно буде платити по новому , та ще і не відомо коли, бо ті хто розробляв програмний комплекс, чомусь не подумали, що люди мають здатність робити помилки і потрібно передбачити можливість їх виправити.
- malecha
- Спец
- Репутація: 35
- Область: Тернопільська
- Контактна інформація:
О...Невже працює? Просто до цих пір я не чула, щоб була ця взаємодія між ними була. Ніхто нічого не бачив автоматично. Коли автоматично - справа гірша. А не можна привести витяг у відповідність файлу? Невже реєстратори мають час, можливість і бажання звіряти кожну букву?Петрович писав:в мінюсті автоматично втягується інформація про зем.ділянку
-
- Спец
- Репутація: 10
- Область: Закарпатська
Я особисто був свідком, коли отримував по довіреності в Укрдержреєстрі свідоцтво та витяг. У витягу ДЗА можна внести корективи при виявленні помилки, але це не допоможе. Укрдержреєст робить запит стосовно земельної ділянки, право власності якої підлягає реєстрації по кадастровому номеру ділянки. Інформація втягується з системи тобто з обмінного файлу, якщо в ньому помилка то Укрдержреєтр відмовить. У такому випадку ми проводили ще раз реєстрацію земельної ділянки в ДЗА, де зкидали правельний обмінник, ділі новий витяг і в Укрдержреєстр і тоді без проблем.malecha писав:О...Невже працює? Просто до цих пір я не чула, щоб була ця взаємодія між ними була. Ніхто нічого не бачив автоматично. Коли автоматично - справа гірша. А не можна привести витяг у відповідність файлу? Невже реєстратори мають час, можливість і бажання звіряти кожну букву?