Гг. А в цьому є +. Знов перейдем до прямокутних ділянок. Шоп менше точок.gps_nik писав:Перераховувати десятки тисяч точок по пару гривень штука???
Електронний документ XML: загальне технічне обговорення
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
бррр, а як щодо Інструкції по заповненню ДА http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0735-09silverds90 писав:Ну як? Навіть в останніх "синіх" ДА кожному з співвласників видається по 1 бланку ДА з унікальним номером бланку та реєстрації. ДА одного співвласника можна вписати, а що робити з ДА другого власника?
Зокрема пункт 2.19
Spoiler
2.19. Якщо земельна ділянка перебуває у спільній сумісній чи
спільній частковій власності, державний акт видається особі,
уповноваженій співвласниками земельної ділянки. Разом з бланком
державного акта на право власності на земельну ділянку
заповнюється та видається додаток (додатки) до нього.
- Silv
- Спец
- Репутація: 5
- Область: Чернігівська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
Та ну) Видавався 1 бланк держакта і додаток в якому вказувалися всі співвласники і частка кожного у спільній власності)silverds90 писав:Ну як? Навіть в останніх "синіх" ДА кожному з співвласників видається по 1 бланку ДА з унікальним номером бланку та реєстрації. ДА одного співвласника можна вписати, а що робити з ДА другого власника?
- NickS
- Спец
- Репутація: 193
- Область: Кіровоградська
- Місце роботи: Інше
- Контактна інформація:
Denver писав:бррр, а як щодо Інструкції по заповненню ДА
Це вже було з ДА 2009 року. А от старі держакти видавались на кожного співвласника. А як занести в обмінний файл? А ніяк! Не передбачили розробники xml таку ситуацію. facepalm Відповідно виходить, що старі ділянки зі співвласниками корректно в xml не введеш.Silv писав:Та ну) Видавався 1 бланк держакта і додаток в якому вказувалися всі співвласники і частка кожного у спільній власності)
viewtopic.php?p=60268#p60268silverds90 писав:І ще маленьке питання. У блоці "Категорія та цільове призначення" що ви пишете в графі "Цільове призначення": код, чи формулюванням?
P.S. А на даний момент вже 5 варіантів заповнення

І, боюсь, що НКС вигадає ще декілька... facepalm
- Земля
- Спец
- Репутація: -4
- Область: Сумська
Лежить кілька десятків моєї документації у відділі ДЗА з прошлого року. Коли приходять люди туди, реєстратор віддає їм документацію і каже нехай проектант доробляє. На моє питання, що ж я мушу "доробити" відповідає, що треба заново сканувати, та добавляти обмінний файл "по-новому".
Я - а як це "по-новому".
відповідь - точно не знаю, але он ті проектанти знають іди туди і там запитуй.
Поцікавився в колег з області - всі здають ХМЛ як і раніше.
Я вже мовчу, що роботу я завершив ще рік назад, і сьогодні нікому нічого не винен. Но вимагати з мене те - не знамо що, це вже взагалі нахабство.
Прийшов до висновку, що всих таких нещасливих клієнтів треба направляти в прокуратуру...
Я - а як це "по-новому".
відповідь - точно не знаю, але он ті проектанти знають іди туди і там запитуй.
Поцікавився в колег з області - всі здають ХМЛ як і раніше.
Я вже мовчу, що роботу я завершив ще рік назад, і сьогодні нікому нічого не винен. Но вимагати з мене те - не знамо що, це вже взагалі нахабство.
Прийшов до висновку, що всих таких нещасливих клієнтів треба направляти в прокуратуру...
з точки зору здорового глузду і зручності для машинної обробки там таки має бути код з класифікатораsilverds90 писав:У блоці "Категорія та цільове призначення" що ви пишете в графі "Цільове призначення": код, чи формулюванням?
якщо там вписувати текстову розшифровку, то потім програмно важко буде все це систематизувати, бо хтось обов'язково зробить помилку - замість одного пробілу напише два, кому пропустить чи ще якусь фігню...2) в елементі “Цільове призначення земельної ділянки” (Purpose) - цільове призначення земельної ділянки згідно з документацією із землеустрою, яке визначається згідно з Класифікацією видів цільового призначення земель, наведеній у додатку 39;
- Silv
- Спец
- Репутація: 5
- Область: Чернігівська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
У нас в районі не було такого. В зелених співвласники впечатувались на звороті. А в червоних писали замість 1 прізвища декілька(бачив 7 співвласників мілким-мілким почеркомNickS писав:Це вже було з ДА 2009 року. А от старі держакти видавались на кожного співвласника.

А взагалі в кожному районі робилось по своєму. Так що дивуватися тут нічому.
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 0
- Область: м.Київ
Ко мне таких заказчиков уже очередь! Скоро буду для них стриптиз танцевать чтоб успокоились! facepalmfeogray911 писав:обратился старый заказчик, у него есть госакт 2008 года и файлы in4 прошел,есть в системе. Решил продать, пришел за витягом, а ему и говорят: идите к проектантам, пусть конвертируют в xml .
Додано через 12 хвилин 25 секунд:
Во-во! Только проектант все равно будет крайним! Это ж к гадалке не ходи!Земля писав:що всих таких нещасливих клієнтів треба направляти в прокуратуру...
- Земля
- Спец
- Репутація: -4
- Область: Сумська
Не факт! Як колишній держслужбовець вважаю, що прокуратурі значно "смачніше" працювати проти них, ніж проти проектанта.Меридиан писав:Во-во! Только проектант все равно будет крайним! Это ж к гадалке не ходи!
Головне щоб, на руках були всі документи, що підтверджують слова. А це не завжди виходить, тому що коли здаєш ті сами заяви, навіть не завжди вимагаєш підпису від реєсратора (ми ж друзі все розумієм)...
Приходиш до висновку: нема друзів, бізнес є бізнес
-
- Вже не початківець
- Репутація: 1
- Область: Закарпатська
NickS писав:silverds90 написав:І ще маленьке питання. У блоці "Категорія та цільове призначення" що ви пишете в графі "Цільове призначення": код, чи формулюванням?
Саме з цього поля НКС прописує у витязі цільове призначення... що там буде надруковано, точно так буде і у витязі...Parcel писав:якщо там вписувати текстову розшифровку, то потім програмно важко буде все це систематизувати, бо хтось обов'язково зробить помилку - замість одного пробілу напише два, кому пропустить чи ще якусь фігню..
Вчора повернули замовнику технічку,яка була здана на реєстрацію в листопаді 2012 року (XML та скани) з написом на титульній сторінці:013x писав:Только иногда не проходят без видимых причин
"в обмінному файлі є ЯКАСЬ ПОМИЛКА, програма його не приймає, яка помилка НЕЗНАЮ "

Ось такі ВІДПОВІДАЛЬНІ до виконання своїх обов’язків наші державні реєстратори
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Спец
наше предприятие так и заполняло!!
Но, сегодня наши Держземагенти решили иначе:
"хотим видедеть так"
<CategoryPurposeInfo>
<Category>200</Category>
<Purpose>для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)</Purpose>
<Use>для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)</Use>
</CategoryPurposeInfo>
что делать? и как бороться?
Но, сегодня наши Держземагенти решили иначе:
"хотим видедеть так"
<CategoryPurposeInfo>
<Category>200</Category>
<Purpose>для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)</Purpose>
<Use>для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)</Use>
</CategoryPurposeInfo>
что делать? и как бороться?
-
- Вже не початківець
- Область: АР Крим
Неправильно!
У нас уже давно требуют писать именно так:
<CategoryPurposeInfo>
<Category>200</Category>
<Purpose>02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)</Purpose>
<Use>Для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель (присадибна ділянка)</Use>
</CategoryPurposeInfo>
У нас уже давно требуют писать именно так:
<CategoryPurposeInfo>
<Category>200</Category>
<Purpose>02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)</Purpose>
<Use>Для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських будівель (присадибна ділянка)</Use>
</CategoryPurposeInfo>