Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Мої вітання Вам на цьому сайті (майже з сусіднього району)! Цікаво, Ви що ще не зрозуміли специфіки роботи нашого славного ДЗК? Але напевно вже накипіло... Я не працівник цієї філії, чим можу допомогти... у нас організації прописують в тому блоці інформацію по максимуму. І назву, і номер, і дату.
хм...дивно, бо в мене взагалі ніколи питань не виникало, як повинен бути заповнений блок додаткової інформації, окрім випадків коли це розподіл чи підстава не одна.
Здравствуйте! Нужны Ваши советы. У меня при создании блока оренды выбивает ошибку(см. на изображении), все линии не добавляются в "межу зовнішнього полігону". Что делать? Надо как-то вручную их вптавлять?
Безымянный.jpg
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
ledisvitlo писав:Здравствуйте! Нужны Ваши советы. У меня при создании блока оренды выбивает ошибку(см. на изображении), все линии не добавляются в "межу
В ин4, должен бить блок оренди, тогда и МОФ, автоматом добавит коректно блок оренди.
Avira находит "опасный файл" BDS/Hupiqon.Gen. Кто знает что бы это значило? И чем грозит?
А это находит dr web (он лайновый): ExchFileMngr_1.17.585.38105.exe infected with Trojan.SMSSend.2363
Так я ж вже виставляв новий менеджер! Правда, чекаємо на зміни в ньому та нову схему, бо згідно постанови 1051 є певні зміни в структурі обмінного файлу.
СТРУКТУРА даних інформаційного файла про зареєстровані земельні ділянки
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z2056-12/page
Прохання до спеціалістів по XML подивитись. А то мені здається, що аж тепер буде остаточна версія . Не виключено, що доведеться пристосовуватись до нових вимог.
5. Інформаційні файли при формуванні перевіряються за XSD-схемою. При перевірці обмінних файлів суб’єкти інформаційної взаємодії повинні користуватися єдиною версією XSD-схеми.
Ahill, естественно нет, я думаю как и вся Украины, сидим ждем, вопрос я задала потому что наш Дежкомзем сказал, что в обменниках что-то НЕМНОГО изменится, А ЧТО???? - еще не знаем UPS
Huntertc писав:в постанові КМУ 1051 від 17.10.2012 вся інформація щодо вимог до ХМЛ
Це Вам так здається, що там "вся" інформація, а насправді там її ще менше, аніж було в попередній інструкції. Тепер треба чекати доповнення з прикладами по структурі XML, а також чекати офіційну схему нової версії XML, для розробників. Але покищо нічого цьго немає, тому потрібно тільки чекати. ДЗК, до речі, теж ще нічого не знають, та і всеріно ще ніхто і нічого не приймає... facepalm