Електронний документ XML: загальне технічне обговорення
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Дякую всім за відповідь!
Я поставила б - код - 01.06 - Інше обмеження.
Але там серед дескрипторів далі у цьому блоці обмежень стільки інформаціїї (наприклад дані про бенефіціара і т.д.). Чи потрібно її заповняти чи ні, не знайшла ніде..
Якщо це непринципово для ДЗК - мабуть дійсно не треба це обмеження вказувати..
Я поставила б - код - 01.06 - Інше обмеження.
Але там серед дескрипторів далі у цьому блоці обмежень стільки інформаціїї (наприклад дані про бенефіціара і т.д.). Чи потрібно її заповняти чи ні, не знайшла ніде..
Якщо це непринципово для ДЗК - мабуть дійсно не треба це обмеження вказувати..
Denver, вибачте, я бачу Ви теж як і я маєте справи у Броварському районі? Тут в ДЗК - обмеження не вимагають у випадках якщо обмеження - зміна цільового призначення ?
Markush, все правильно, я теж вважаю, що підставою у даному випадку повинен бути висновок Райзему (у якому і вказане дане обмеження - зміна цільового призначення). але на дане обмеження договір не укладається, воно зазаначається для всіх ділянок. ТОму мабуть термін дії - це дата затверджувального рішення, тобто дата з якої земельна ділянка перейшла у власність? ТОді може і підстава - є рішення?
Markush, все правильно, я теж вважаю, що підставою у даному випадку повинен бути висновок Райзему (у якому і вказане дане обмеження - зміна цільового призначення). але на дане обмеження договір не укладається, воно зазаначається для всіх ділянок. ТОму мабуть термін дії - це дата затверджувального рішення, тобто дата з якої земельна ділянка перейшла у власність? ТОді може і підстава - є рішення?
-
- Спец
- Репутація: 227
- Область: Закарпатська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Planet, у Вашому випадку треба конкретно знати чому встановлено обмеження (особливості земель, рішення органів влади, рішення суду і т.д.).
А дату встановлення обмеження, взагалі-то, має прописувати державний реєстратор, який його реєструє у реєстрі (вибачаюся за каламбур :)) Ви лиш маєте заповнити код і зміст обмеження, підставу виникнення, термін дії, бенефіціара і плату за користування.
А дату встановлення обмеження, взагалі-то, має прописувати державний реєстратор, який його реєструє у реєстрі (вибачаюся за каламбур :)) Ви лиш маєте заповнити код і зміст обмеження, підставу виникнення, термін дії, бенефіціара і плату за користування.
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Область: Київська
Planet, я ніодного ін4 чи хмеля не здавав з обмеженнями за останній рік :) А якщо Ваш хмель з обмеженнями потрабить в ДЗК на роздруківку держакту, то тама будуть матюкатися)) тому в документації на планово-картографічних матеріалах та тексттовій частині (відображаємо) вказуємо про обмеження, а в обмінник не вносимо)
Всім щиро дякую за допомогу! Uchoba
Я вважаю, що обмеження, які дійсно є на плані, грфічно відображаються, - треба обов’язково показувати, а обмеження яке зазначається у кожному висновку райзему на будь-яку ділянку (зміна цільового призначення) - воно і на плані ніяк не покузується. Таке обмеження мабуть можна не вказувати в обмінному файлі.
У нас Висновок про наявні обмеження на використання земельної ділянки в будь-якому Проекті щодо відведення земельної ділянки містить обов’язково таку фразу: "На використання земельних ділянок існують обмеження: Заборона на зміну цільового призначення земельних ділянок - код 01.06.05." Тобто якщо дане обмеження зазначати в обмінному файлі, то кожний обмінний файл повинен мати цілий блок обмежень. А цього можливо і непотрібно, на мою думку.
Що стосується інших обмежень (охоронні зони наприклад, чи якісь санітарні), які відображаються на плані, їх треба обов’язково показувати та зазначати у хмелі.
Хто зі мною згоден? Чи я не права?
Я вважаю, що обмеження, які дійсно є на плані, грфічно відображаються, - треба обов’язково показувати, а обмеження яке зазначається у кожному висновку райзему на будь-яку ділянку (зміна цільового призначення) - воно і на плані ніяк не покузується. Таке обмеження мабуть можна не вказувати в обмінному файлі.
У нас Висновок про наявні обмеження на використання земельної ділянки в будь-якому Проекті щодо відведення земельної ділянки містить обов’язково таку фразу: "На використання земельних ділянок існують обмеження: Заборона на зміну цільового призначення земельних ділянок - код 01.06.05." Тобто якщо дане обмеження зазначати в обмінному файлі, то кожний обмінний файл повинен мати цілий блок обмежень. А цього можливо і непотрібно, на мою думку.
Що стосується інших обмежень (охоронні зони наприклад, чи якісь санітарні), які відображаються на плані, їх треба обов’язково показувати та зазначати у хмелі.
Хто зі мною згоден? Чи я не права?
- vladasya
- Спец
- Репутація: 19
- Область: Харківська
- Контактна інформація:
Ст 111. Зк:
...
2.Законом, прийнятими відповідно до нього
нормативно-правовими актами, договором, рішенням суду можуть бути
встановлені такі обмеження у використанні земель:
...
в) заборона на зміну цільового призначення земельної ділянки,
ландшафту
Тобто у висновку земельних ресурсів заборона зміни цільового призначення має бути тільки тоді, коли вона передбачена в пункті 2. вище.
Все інше-небажання думати і читати
Додано через 1 хвилину 40 секунд:
...
2.Законом, прийнятими відповідно до нього
нормативно-правовими актами, договором, рішенням суду можуть бути
встановлені такі обмеження у використанні земель:
...
в) заборона на зміну цільового призначення земельної ділянки,
ландшафту
Тобто у висновку земельних ресурсів заборона зміни цільового призначення має бути тільки тоді, коли вона передбачена в пункті 2. вище.
Все інше-небажання думати і читати
Додано через 1 хвилину 40 секунд:
facepalm В нашій області такого не може бути в принципі і обмеження обов'язково показуютьDenver писав:Planet, я ніодного ін4 чи хмеля не здавав з обмеженнями за останній рік А якщо Ваш хмель з обмеженнями потрабить в ДЗК на роздруківку держакту, то тама будуть матюкатися)) тому в документації на планово-картографічних матеріалах та тексттовій частині (відображаємо) вказуємо про обмеження, а в обмінник не вносимо)
думаю це скоріш аксіома, і не регулюється нічимvovaz писав:Яким нормативним документом це регулюється.
так вже повелося, що суміжники описуються за годинниковою стрілкою, інакше буде сумбур. наприклад, якщо у ділянки лише два суміжники "від А до Б" і "від Б до А", як розібратися який напрям опису і де який суміжник в натурі?
-
- Спец
- Репутація: 149
-
- Спец
- Репутація: 149
Вопрос, и Ваш ответ на него, касался именно обменника. А насачет:
то по номерам точек, например. Было бы желание. А то привыкли просто отмахнуться и вернуть на доработку. А отсюда разговоры о том кто крайний. Заказчик наезжает на исполнителя, Исполнитель пожимает плечами переводит стрелки на ДЗК, ДЗК опять на Исполнителя, а Заказчику в любом случае нервотрепка, очереди, повтрные счета и ожидания. А проблема то и "выеденого яйца не стоит".Parcel писав:як на кадастровому плані вгадати