Дякую. Я до цього дійшов сам, але щоб попалось воно мені пізніше, скоротив не одну годину при розподілі першого поля)
Відправлено через 26 хвилин 40 секунд:
LStrike писав: ↑05 листопада 2020 10:55
Нюанси роботи з різними системами координат. Бо я досі "кручу" системи в діджиталі і як налаштувати гіс не розорившись на пунктах ДГМ я не знаю ). І як розробники вирішували б питання з "підгоном" сусідніх ділянок в різних системах координат, щоб прибрати перетин.
Не забивайте собі голову дурньою) Сам законодавець не знає як це зробити, як перевести з ск63 в мск 2,0000 га, щоб площа не змінилась і не дай Боже в більшу сторону, то щей прийдеться в органах пояснювати чому ти передав більше встановлених норм)
Щоб не "підгонити" розробники надсучасної повинні виложити своє трансформаційне поле, яке напевне, створена за наші з вами податки. Але толку не буде, ми з вами зараз коли приїжаєм і міряєм суміжну ділянку, яка в ск63 сидить в режимі РТК, все одно розбіжність в кращому випадку до 10 см, не спорю, якщо межовий знак чітко сидить то буде і 2-3см. Далі ЗакПост, TNT-TPI і СістемСолюшнс між собою мають нев'язки...Потрібно створити чіткий механізм, що робити з тими ділянками в ск63 та припинити приймати реєстрацію в ск63 і все. Я ще ні одного обмінника не вкинув в мск

. Інститути ЗУ проводячи державну інвентаризацію реєструють в ск63, а Ви паретесь!Чому ми повинні бути крайні, понаприймали нехай розхльобують!
Щоб не розорятися на пункти і зробити, якщо вам хочеться, щоб ГІС рахував як діджитал, спробуйте взяти свою область, в якій ви восновному працюєте, розбити на квадрати з стороною 4*4км створюєте точки у перетині сіток і переводите їх в вашу мск. Отримуєте ті самі точки в двох системах, а далі по інструкції на сайті шелс (методом афінного трансформування) створюєте "свій ключ переходу".Якось я це все зробив, але перевів не в діджиталі, а на сайті ... тоді ще можна було по 1000 штук з екселя грузити

, після того вони обрізали до 5точок за раз