Aximas писав: ↑30 березня 2017 20:48почему должно смущать что вынос границ участка осуществляется по утвержденному проекту?
Наприклад, приїхав я зробив зйомку, по тих межах що показав замовник, і поїхав. Обробив інформацію, зробив проекта, погодив органи, ділі кадастровий, затвердження, приїжаю передавати межові знаки, стоїть сусід з лопотой(великой такой знаєте) і каже, що сусід Прихватько не правильно показав межу,а я ж то з цим сусідом не погоджував її(межу) до розробки проекту.
Якщо ви читали той коментар, що я прикріпив по-посиланню там в абзаці 8 написано"..уточнення в натурі фактичного стану меж;
виявлення межових спорів і пропозицій щодо уточнення меж, визначення потреби у відновленні окремих ділянок меж з установленням межових знаків;
погодження меж суміжних земельних ділянок; "так от, щоб при обмірах я погодив межі з сусідом, то при передачі межових знаків, які
Aximas писав: ↑30 березня 2017 20:48действительно должны производится после утверждения проекта
А хоть мав би якийсь документ, з підписом цього сусіда, що щей завірений печаттю голови місцевої ради, тому що при обиірах був присутній представник цієї ради.
А так що мені робить?Кліпать очима і казать:"Хто перший встав, того і тапки", але ж там та лопата(велика ота)?