Землевпорядна освіта: бути чи не бути?
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- Deputat33
- Спец
- Репутація: 4
- Область: Київська
- Місце роботи: Інше
Re: Землевпорядна освіта: бути чи не бути?
А чого адміністрація Порталу в голосування по рейтингу не включила:
Національний авіаційний університет,
Національний університет архітектури і буд
Національний авіаційний університет,
Національний університет архітектури і буд
Востаннє редагувалось 04 січня 2011 11:01 користувачем Deputat33, всього редагувалось 1 раз.
- Oleg
- Спец
- Репутація: 82
- Область: Волинська
Чого,чого?Deputat33 писав:Пордалу

Тому, що голосування не резинове

- Веталей
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Харківська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
- Контактна інформація:
"Для опыта" рекомендую сначала поработать в проектном институте, или, на худой конец в частной организации, дабы сложить "правильное" первое впечатление о професии))) При работе в земресурсах знание "производственной изнанки" может очень пригодиться NoNoчебурашка писав:Образование то хорошее в НУБиПе, не вопрос сама там учусь, НО. хочу пойти работать в земельные ресурсы для опыта. но капец. с такой зарплатой конечно. далеко не пойдешь. Вот и что теперь делать?
- Rond
- Спец
- Репутація: 9
- Область: Хмельницька
- Місце роботи: Землевпорядник органу місцевого самоврядування
Навчатись 5 років для того, щоб отримувати 869 грн. і це на державній службі в Управлінні Держкомзему, при цьому маючи стаж роботи 5 років - перспективно, чи не так?
-
- Спец
- Область: Донецька
Если у кого нибудь есть перечень Вузов при которых бы были курсы повышения квалификации инженеров- землеустроителей, выложите пожалуйста информацию. Кроме как г. Киев больше ничего не нашел. Слышал о г. Харьков, но не знаю даже как этот Вуз называется. Поделитеcь пожалуйста контактными телефонами, адресами,ценами.
-
- Спец
- Репутація: 88
- Область: Черкаська
- Місце роботи: Територіальний відділ земельних ресурсів(місто, район, область)
ТУТ.Grinii писав:Если у кого нибудь есть перечень Вузов при которых бы были курсы повышения квалификации инженеров- землеустроителей, выложите пожалуйста информацию. Кроме как г. Киев больше ничего не нашел. Слышал о г. Харьков, но не знаю даже как этот Вуз называется. Поделитеcь пожалуйста контактными телефонами, адресами,ценами.
-
- Вже не початківець
- Область: Волинська
Волинський Державний Університет ім.Л. Українки - хочете щось знать і вміти не йдіть туди вчитись)
-
- Молодший спец :)
А почему в списке нет ДонНТУ? У нас тоже выпускают инженеров-землеустроителей, вроде не глупых Krutelyk
- Volodar
- Спец
- Репутація: 53
- Область: Житомирська
http://dkzr.gov.ua/terra/control/uk/pub ... t_id=36913fatcat писав:А почему в списке нет ДонНТУ? У нас тоже выпускают инженеров-землеустроителей, вроде не глупых Krutelyk
Причому як і має бути: Перший в списку.
- werewolf
- Спец
- Репутація: 5
- Область: Запорізька
Гм. А де там "Класичний приватний університет"? http://virtuni.education.zp.ua/info_cpu/?q=node/305 У нас майже вся область там навчається на землевпорядників.Volodar писав:http://dkzr.gov.ua/terra/control/uk/pub ... t_id=36913

- Geod
- Спец
- Репутація: 6
А такой вопрос: нам постоянно приходят писма от ТОВ "Институт премьер" о проведении семинаров и предлагают выдать свидетельство о повышении квалификации за 2 дня семинара (согласно новым лицензийным условиям оно нужно), котируется ли оно Госземагенством?
- dexter3000
- Спец
- Репутація: 10
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування
Не котируется. Повысить квалификацию можно только в учебном заведении з лицензией Минобразования и соглашением с Госкомземом.Geod писав:А такой вопрос: нам постоянно приходят писма от ТОВ "Институт премьер" о проведении семинаров и предлагают выдать свидетельство о повышении квалификации за 2 дня семинара (согласно новым лицензийным условиям оно нужно), котируется ли оно Госземагенством?
Розясніть мені тупому
Згідно із ст.9 ЗУ "Про держ зем кадастр" ...Державним кадастровим реєстратором може бути громадянин України, який має вищу землевпорядну або юридичну освіту...
Я не бачив жодного диплома де б дослівно прописано "землевпорядна освіта" .Чому не написати конкретно напрям підготовки, спеціальність, освітньо-кваліфікаційний рівень, код ?! Ushas
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/507-97-п
http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/787-2010-п
Завтра стопудово буде Boks , Zaryt ...
Прикол в тому, що маю диплом спеціальніста - ГІС та бакалавра - геодезія, картографія та землевпорядкування.
В 2011 примусово переводять на посаду гол спец, на якого покладено обовязки із ведення держреєстру земель.
2011-2012 працюю в Синергії та ПРС
2013 зверху як завжди вже кажуть скільки потрібно прийняти заяв, а потім викидають із реєстру держкадреєстраторів Ushas
Просто підкажіть кому першому написати Тимченку чи Пшонці?!

Я не бачив жодного диплома де б дослівно прописано "землевпорядна освіта" .Чому не написати конкретно напрям підготовки, спеціальність, освітньо-кваліфікаційний рівень, код ?! Ushas
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/507-97-п
http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/787-2010-п
Завтра стопудово буде Boks , Zaryt ...
Прикол в тому, що маю диплом спеціальніста - ГІС та бакалавра - геодезія, картографія та землевпорядкування.
В 2011 примусово переводять на посаду гол спец, на якого покладено обовязки із ведення держреєстру земель.
2011-2012 працюю в Синергії та ПРС
2013 зверху як завжди вже кажуть скільки потрібно прийняти заяв, а потім викидають із реєстру держкадреєстраторів Ushas
Просто підкажіть кому першому написати Тимченку чи Пшонці?!
Востаннє редагувалось 26 січня 2013 11:08 користувачем АNALITik, всього редагувалось 1 раз.
-
- Спец
Мой вариант ДонНТУ. Университет хоть и не аграрный, но выпускающая кафедра очень сильная, особенно в геодезии, фотограмметрии, ГИС и зем.праве.
Получил диплом бакалавра в ДонНТУ . На специалиста пошел в ХНАУ на заочное отделение. В первом ВУЗе я получил знания, во втором - бумажку, нервное расстройство + удар по кошельку.
з.ы. На межвузовских олимпиадах по землеустройству в 2010 и 2011 годах наши ребята стандартно занимали 2-е место в командном зачете уступая хозяевам (ЛНАУ и Львовская Политехника соответственно), и то, только потому (имхо), что не могли судьи отдать первое место техническому, а не аграрному ВУЗу, и потому, что вытягивали принимающую сторону...
Получил диплом бакалавра в ДонНТУ . На специалиста пошел в ХНАУ на заочное отделение. В первом ВУЗе я получил знания, во втором - бумажку, нервное расстройство + удар по кошельку.
з.ы. На межвузовских олимпиадах по землеустройству в 2010 и 2011 годах наши ребята стандартно занимали 2-е место в командном зачете уступая хозяевам (ЛНАУ и Львовская Политехника соответственно), и то, только потому (имхо), что не могли судьи отдать первое место техническому, а не аграрному ВУЗу, и потому, что вытягивали принимающую сторону...
-
- Спец
- Репутація: 170
А я хочу припозорить ХНАУ, где я училась. На кафедре геодезии ни одного электронного тахеометра (был, да сплыл).Студенты не видят и не работают ни в одной нормальной программе по землеустройству. Лекции по кадастру (А.П) - это вообще про кадастр на Луне. К компьютерам в универе допускают полько в крайних случаях( на кафедрах только любят рассказывать, как им кто-то подарил их 300 лет назад).Кого хочу отметить-так это Петренка, Корецкого.Очень умные и в курсе нововведений в нашей сфере. Я пришла на производство со знаниями 5 %.Благодарна универу за лучшие студенческие годы жизни и за корочку (хотя она у меня красная).Я пишу это для того, чтобы наш университет был лучше и даже лучшим не только из солидарности там учившихся, а еще и в плане знаний. А сейчас что - самый дорогой факультет у универе по взяткам. Позор.Стыдно.
- Chernov
- Спец
- Репутація: 18
- Контактна інформація:
Знаю многих людей оттуда.NordMan писав:Мой вариант ДонНТУ
Когда то часто докладывал на их конференциях.
Действительно, школа!
Даром, что Донбасс (Хотя, хочется выразить соболезнование умным людям из Донбасса и поругать себя за ксенофобию, вызванную бело-голубыми паразитами)
Додано через 1 хвилину 57 секунд:
То не Ви тупий, то автори та лоббісти того закону тупі - http://zemres.com/rizne/sertyfikatsiia- ... mahentstvaАNALITik писав:Розясніть мені тупому
Хоча, як на думку Карпінського і мою, доречі, не тупі, а падлюки...
-
- Спец
- Репутація: 149
Я закончил этот ВУЗ. За 5 лет никому не дал ни копейки. Я не из "ботанов", и закончил с красным диплом и красной "рожей". Также, но на "заочном" отучился мой друг. Он платил только из солидарности со своей группой. Т.е. ситуация такая же как с ГАИшниками или Сертификатами. Будешь давать - возмут, а если будешь учится - сдашь. Беда в другом, но это проблема не конкретного ВУЗа, а образования в постсоветских странах вообще. В наших ВУЗах повышают кругозор, но не учат работать. Поэтому, большинство, второе высшее получают ради корочки.kikimora писав:Этот ВУЗ окончила моя сестра, как там любят деньги знаю, поэтому, думаю, что что-то сдать самостоятельно - фантастика..
-
- Спец
- Репутація: 7
- Область: Сумська
Внаслідок демографічної ситуації в останні кілька років загалом студенти слабіші (я не про усіх, а про певний відсоток) - до вузів брали усіх випускників шкіл. У вузі виправити незнання шкільної математики, мови, географії та інших необхідних землевпоряднику базових знань дуже важко.
Тому загальна проблема дефициту кваліфікованих інженерно-технічних кадрів залишиться.
Тому загальна проблема дефициту кваліфікованих інженерно-технічних кадрів залишиться.
Востаннє редагувалось 27 січня 2013 19:55 користувачем vasilkov, всього редагувалось 1 раз.
Хто в курсі, чи є при Держземагенстві спец комісія, яка вкл/викл певних осіб із реєстру держкадреєстраторів.
В країні наразі таких близько 1300 чол. Навіть якщо в них вже є печатка та електронний підпис, то посвідчення ще ніхто і нікому не давав (чит. закон). Коли буде зміна "дитячих" логінів та паролів доступу держкадреєстраторів в НКС на серйозніші, про які заїкався Тарнопольський? Ushas
В країні наразі таких близько 1300 чол. Навіть якщо в них вже є печатка та електронний підпис, то посвідчення ще ніхто і нікому не давав (чит. закон). Коли буде зміна "дитячих" логінів та паролів доступу держкадреєстраторів в НКС на серйозніші, про які заїкався Тарнопольський? Ushas
Не по темі
[quote="kikimora"]Не буду виправдовуватися, дякую за слушне зауваження. ... є бажання стати кращим.[/quote]
Несподівано, чим приємно здивували. В наш час це - рідкість. Подібних "проколів" на форумі предостатньо, а інколи зустрічається взагалі безграмотність.
Сподіваюсь, що разом станемо кращими. Без образ.
пс. В мене дружина - також журналіст. Але вона - "завжди права"
Несподівано, чим приємно здивували. В наш час це - рідкість. Подібних "проколів" на форумі предостатньо, а інколи зустрічається взагалі безграмотність.
Сподіваюсь, що разом станемо кращими. Без образ.
пс. В мене дружина - також журналіст. Але вона - "завжди права"