Електронний документ XML: загальне технічне обговорення

Програми, які допомагають нам у роботі. Бажаєте рекламувати свій бізнес? Ставайте сонсором вказаного розділу.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Swan
Спец
Спец
Репутація: 0
Область: Рівненська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Re: Обмінний файл XML

Повідомлення Swan »

Почитав, і бачу ідіотизм всього землеустрою Ushas !
Накільки все погано....
Та хочу запитати конкретно по темі - якщо на ділянці ріллі є обмеження 10 кВ, 110 кВ та газопроводу високого тиску як ї записувати в "Блок обмежень" і як розписувати "Блок угідь".( У нас якщо обмеження проходить через ділянку, але не займає її повністю, угіддя(навіть якшо на всю ділянку - рілля) буде як мінімум 2, це вже в залежності як проходить обмеження).
В даному випадку хочу запитати чи можна зробити ділянку обним угіддям, а в обмеженнях її розбивати, чи ділити угіддя на кілька масивів ріллі, і як це зробити якщо охоронні зони накладаються одна на одну! За допомогу буду безмежно вдячним!!!

Додано через 12 годин 42 хвилини 33 секунди:
В "Протоколі перевірки о.ф." в графі"Щодо відповідності о.ф. - вимогам його структури, змісту і формату" Вказано - СТР.№604: Елемент "ProprietorInfo" має неповне утримання. Перелік можливих елементів Очікуваний результат:"AdditionalInfoBlock". Що це значить, де помилка? 5+5=?
013x
Спец
Спец
Репутація: 1
Область: Закарпатська

Повідомлення 013x »

В структурі XML на відміну від IN4 - можно просто намалювати окремими шарами відповідні зони обмежень без додавання окремих точок на ділянці, а угіддя лишити одне(але зона обмеження окремо від угіддя - може визвати культурний шок у вашій філії ДЗК). Раніше в In4 вписували на угіддя два обмеження через "|".

AdditionalInfoBlock- хочуть поле додаткової інформації в полі власник(ProprietorInfo) (можливо "землі гр. Іванов С.С.")
Swan
Спец
Спец

Повідомлення Swan »

але зона обмеження окремо від угіддя - може визвати культурний шок у вашій філії ДЗК
я цього трошки не зрозумів - тобто дезековці можуть просто запороти ХМЛ, хоча по суті він правильний?
013x
Спец
Спец

Повідомлення 013x »

Lebed писав: я цього трошки не зрозумів - тобто дезековці можуть просто запороти ХМЛ, хоча по суті він правильний?
Digitals например со старым шаблоном XMLNormal.dmf за начало 2011 открывает некоректно после МОФ эти слои,а вот с шаблоном от 01.02.2012 нормально открывает.
dig.jpg
МОФ нормально открывает все.
mof.jpg
Про Синергию и GiS 6 - не в курсе.
В общем все зависит от того какой софт и какой свежести, стоит в вашем ДЗК. Ну и "региональных стандартов". Например у нас скорее всего потребуют хотя бы точек на пересечении зон ограничений и слоя участка,квартала,зоны,угодий - изза того что акты печатают из in4.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Boklag
Спец
Спец
Область: Запорізька
Контактна інформація:

Повідомлення Boklag »

Digitals, Синергию и GiS 6 - принцип интерпретации ограничения одинаковый
vladasya
Спец
Спец
Репутація: 19
Область: Харківська
Контактна інформація:

Повідомлення vladasya »

Lebed писав: Додано через 12 годин 42 хвилини 33 секунди:
В "Протоколі перевірки о.ф." в графі"Щодо відповідності о.ф. - вимогам його структури, змісту і формату" Вказано - СТР.№604: Елемент "ProprietorInfo" має неповне утримання. Перелік можливих елементів Очікуваний результат:"AdditionalInfoBlock". Що це значить, де помилка? 5+5=?
В цій строчці заповнюється назва документа, який є підставою для передачі земельної ділянки у власність (рішення ради, розпорядження райадміністрації, свідоцтво про спадщину)-коли є документ, в інших випадках цього рядку не повинно бути у файлі
013x
Спец
Спец

Повідомлення 013x »

vladasya писав: В цій строчці заповнюється назва документа, який є підставою для передачі земельної ділянки у власність (рішення ради, розпорядження райадміністрації, свідоцтво про спадщину)-коли є документ, в інших випадках цього рядку не повинно бути у файлі
выше чуть спутал с аналогичным блоком в соседях.
это поле дополнительной информации(аналог СM в in4 ) - туда мы пишем решения которыми дано разрешение на изготовление отводов,техничек. После передачи в собственность заполняем уже соответствующие поля "Підстави набуття права власності" . У нас надо получить кадастровый номер перед заседанием комиссии по согласованию отводов и в некоторых сельсоветах перед утверждением технички и передачи в собственность.
Swan
Спец
Спец

Повідомлення Swan »

Lebed написав:
Додано через 12 годин 42 хвилини 33 секунди:
В "Протоколі перевірки о.ф." в графі"Щодо відповідності о.ф. - вимогам його структури, змісту і формату" Вказано - СТР.№604: Елемент "ProprietorInfo" має неповне утримання. Перелік можливих елементів Очікуваний результат:"AdditionalInfoBlock". Що це значить, де помилка?

В цій строчці заповнюється назва документа, який є підставою для передачі земельної ділянки у власність (рішення ради, розпорядження райадміністрації, свідоцтво про спадщину)-коли є документ, в інших випадках цього рядку не повинно бути у файлі
Якщо можна в МОФ чи в іншій програмі графічно підкажіть де він має бути, бо про рішення с-р я написав в блоці "Додаткова інформація".
vladasya
Спец
Спец
Репутація: 19
Контактна інформація:

Повідомлення vladasya »

Якщо можна в МОФ чи в іншій програмі графічно підкажіть де він має бути, бо про рішення с-р я написав в блоці "Додаткова інформація".
Clipboard01.jpg
ГеоргійХХХ
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)

Повідомлення ГеоргійХХХ »

Правильно написав, для Харківської області. тільки потрібно заповнити, ще орган який прийняв рішення.
Boklag
Спец
Спец
Область: Запорізька
Контактна інформація:

Повідомлення Boklag »

Такого протоколу ще не було. no comment
2с.jpg
Swan
Спец
Спец

Повідомлення Swan »

Такого протоколу ще не було
Мда...
Але хочу спитати ще ось про що - при складанні ТД щодо відновлення меж як треба вписувати правовстановлюючий документ? Докумнетація розробляється відповідно ТД щодо складання ДА на право приватної власності на присадбну ділянку гр.***.
Vetaldp
Спец
Спец
Репутація: 7
Область: Дніпропетровська
Місце роботи: Інше

Повідомлення Vetaldp »

exup писав: Добрый день. У меня есть один протокольчик, по данному вопросу. Ранее заполнял полностью кадастровый номер, а с не давнего времени стали присылать протокола с ошибкой. "Стр№ 504: 'Cadastralcode' елемент недійсний - значення '0111692900010010534' є недійсним відповідно до свого типу данних 'String' - Сбой ограничения Pattern." Требуют писать в угодях последние 4-ре цифры кадастрового номера как в блоке Земельна ділянка (унікальний номер земельної ділянки) - такие вот дела.

Додано через 2 хвилини 38 секунд:
Зображення
это требования тех ДЗК, где установлена Синергия, а все из-за того, что кто-то на свое усмотрение редактирует схему проверки ХМL (в Синергии это файлик IN4XMLSchema.xsd), я уже не говорю о том, что последняя версия схемы 0.7, а Синергия проверяет по версии 0.6. Очевидно кто-то или не боится правоохранительных органов, или не думает, что их манипуляции со схемой можно легко вычислить...

оператор ДЗК возможно и не догадывается, что оправляет протоколы с ошибками, которые по Методическим рекомендациям таковыми и не являются (Cadastralcode, ZIP, RegistrationData и т.п.)
Панчук
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Репутація: 4
Область: Хмельницька

Повідомлення Панчук »

Підкажіть будь ласка чи є нова версія "Менеджера обмінних файлів" у мене 1.16.0. ?
Denver
Спец
Спец
Репутація: 123
Область: Київська

Повідомлення Denver »

Панчук писав:Підкажіть будь ласка чи є нова версія "Менеджера обмінних файлів" у мене 1.16.0. ?
нема
 ! Повідомлення з: Denver
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.
Землемер
Спец
Спец
Контактна інформація:

Повідомлення Землемер »

Denver писав:нема
А буде?
Denver
Спец
Спец

Повідомлення Denver »

Землемер писав: А буде?
А навряд,імхо, бо вони мали ще пів року тому нову версію зробити)) там же ж як: гроші - уплочені, "продукт" - "зроблено"...ну і все, більше нікого ніщо не цікавить))

З.І. Це все моє імхо.
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється.
NPZ
Спец
Спец

Повідомлення NPZ »

Отримала протокол:
В блоці "інформація про власника" елемент "Адреса" заповнити район
у мене в ОФ: Харківська область, місто Харків, вулиця..,буд.., куди район міста вписувати? після: місто Харків - Київський район? Такого ще не вимагали.
geomir1
Молодший спец :)

Повідомлення geomir1 »

По моему эти негораСТы из ДЗК уже исчерпали свою богатую фантазию по части бредовых протоколов, а может это дембельский аккорд перед неизбежным финалом...
Надеюсь всем понятно, что в файле нет никаких A,Z,X,Y,R,Q и т.д.
У кого какие соображения?
protokol.JPG
NPZ
Спец
Спец

Повідомлення NPZ »

Такого я еще не видела...Фантазии у них хватит еще надолго, а с протоколами надо идти к операторам или заму, лично я пойду.
Borat

Повідомлення Borat »

У Вас хочаб написали в якому дескрипторі цей символ, бо нам приходив протокол де написали що є латинський символ, а де він шукайте самі=)
але помилка і справді була.
Parcel
Спец
Спец
Репутація: 119
Область: Волинська

Повідомлення Parcel »

якщо програма перевірки пише, що є латинських символ, значить так воно і є, в даному випадку комп'ютер помилитися не може.
і зовсім інше запитання - чому це вважається за помилку?
чи може латинська буква зупинити земельну реформу?
Swan
Спец
Спец

Повідомлення Swan »

Де можна завантажити МОФ 1.16.0., чи може хтось скинути мені, дуже потрібно!
Denver
Спец
Спец

Повідомлення Denver »

Lebed писав:Де можна завантажити МОФ 1.16.0., чи може хтось скинути мені, дуже потрібно!
тут http://www.ecomm.kiev.ua/out/

Здається зветься i n 4 - xm l . r a r
geomir1

Повідомлення geomir1 »

Parcel писав:якщо програма перевірки пише, що є латинських символ, значить так воно і є, в даному випадку комп'ютер помилитися не може.
і зовсім інше запитання - чому це вважається за помилку?
чи може латинська буква зупинити земельну реформу?
а как насчет дескриптора "використання", предложите Вашу трактовку с использованием латинских символов. По моему здесь два варианта: либо это тупой, наглый развод с отфутболиванием (наиболее вероятно), либо проблема с кодировкой (тогда это проблемы "создателей" софта, с помощью которого и проверяют наши файлы в ДЗК). Логичный вопрос - за что платят люди, и этот вопрос они (люди) зададут не ДЗК Ushas .
Может быть есть третий вариант?

Додано через 5 хвилин 50 секунд:
NPZ писав:Такого я еще не видела...Фантазии у них хватит еще надолго, а с протоколами надо идти к операторам или заму, лично я пойду.
Скажите пожалуйста к кому конкретно пойдете, скорее всего мне тоже придется. А еще лучше, если бы Вы здесь рассказали о результатах этих встреч. (очень не хочется тащиться в ДЗК)
Відповісти