Запуск УСК2000

Геодезія в землевпорядкуванні
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
kukin
Спец
Спец
Репутація: 65
Область: Закарпатська
Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування

Запуск УСК2000

Повідомлення kukin »

► Показати
► Показати
► Показати
Опис формату трансформаційних полів Ntv2 (*gsb).
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 13 лютого 2013 17:01 користувачем kukin, всього редагувалось 20 разів.
Говорить и писать можно все, что думаешь, но думать следует осторожно..
gps_nik
Спец
Спец
Репутація: 133
Область: м.Київ

Повідомлення gps_nik »

gps_nik писав:Нарешті знайшлася хоч одна думаюча людина...
Напевно я поспішив...
Chernov писав:Не бачили - так доведеться звикати....
(внимательно почитайте ссылочку внизу страницы...)
Бо в іншому разі у нас буде забагато точок з однаковими координатами, але розташованих у різних місціх багатостраждальної неньки
Или есть какие-то другие способы идентифткации зоны? Я бы предложил , чтобы избежать двухзначных префиксов, начать нумерацию зон с 1 по Украине.
Шановний Чернов!!! Звикати таки прийдеться... Але не до того, що Ви пропонуєте... Я бачив каталог в УСК-2000 у триградусній зоні... Координат такого порядку там не було... Координати в УСК-2000 у триградусній зоні взірця Закпосу, Ви зможете здати хіба що Закпосу, бо більш ніде їх у Вас не приймуть... Окрім того, зроблять отак Durak? ... Я попередив, щоб потім не шкодували за втрачений час, кошти та нерви...
ZIC
Спец
Спец
Репутація: 7
Місце роботи: Інше

Повідомлення ZIC »

Chernov писав:Бо в іншому разі у нас буде забагато точок з однаковими координатами, але розташованих у різних місціх багатостраждальної ненькиИли есть какие-то другие способы идентифткации зоны? Я бы предложил , чтобы избежать двухзначных префиксов, начать нумерацию зон с 1 по Украине.
Звичайно, з першої. Як в СК63, там же - 1,2,3,4,5,6. morgayu
gps_nik писав:Нарешті знайшлася хоч одна думаюча людина...
Взагалі-то, більш думаючими треба було бути тим, хто писав ту інструкцію, яка тут цитувалась...
Хіба на час її написання не було зрозуміло, що
Chernov писав:Для бумажной картографии коллизия решается номенклатурой, а для электронной - ???
Oleksandr
Спец
Спец
Репутація: 0

Повідомлення Oleksandr »

Вже відправив питання до НДІГіК - пропоную дочекатися відповіді.
Chernov
Спец
Спец
Репутація: 18
Область: Запорізька
Контактна інформація:

Повідомлення Chernov »

gps_nik писав:Я бачив каталог в УСК-2000 у триградусній зоні... Координат такого порядку там не було...
Ну так откройте тайну золотого ключика... Или она ДСК? Тоді увесь наказ №23 треба було б секретити...
ZIC писав:Взагалі-то, більш думаючими треба було бути тим, хто писав ту інструкцію,
Никак не выходит из головы Ваша цитата сатирика насчет строителей сараев....

Додано через 2 хвилини 7 секунд:
gps_nik писав:Напевно я поспішив...
Щиро дякую morgny
Востаннє редагувалось 14 лютого 2013 19:16 користувачем Chernov, всього редагувалось 1 раз.
Oleksandr
Спец
Спец

Повідомлення Oleksandr »

номери триградусних зон (7, 8, 9, 10, 11, 12, 13) в цьому наказі не йдеться
І про те, що треба додавати до значення ординати номер зони також ніде не написано...
Звичайно, з першої. Як в СК63, там же - 1,2,3,4,5,6
Ітого, маємо три думки. Скоро все з'язуємо, для того й форуми.
gps_nik
Спец
Спец

Повідомлення gps_nik »

Oleksandr писав:...Ітого, маємо три думки. Скоро все з'язуємо, для того й форуми...
А чого ж Ви не розібралися до того, як запустили послугу по перерахунку???
Oleksandr
Спец
Спец

Повідомлення Oleksandr »

gps_nik писав:А чого ж Ви не розібралися до того, як запустили послугу по перерахунку???
Пропоную почекати відповіді, а після зробимо висновки, хто не розібрався... morgayu
gps_nik
Спец
Спец

Повідомлення gps_nik »

Oleksandr писав:...Пропоную почекати відповіді, а після зробимо висновки, хто не розібрався...
Та будь-ласка, давайте почекаємо...
Хоча можна було б і не чекати... Посилання на документ, який підтверджує мою версію я надав... Вам варто було б надати посилання на документ, який підтверджує Вашу версію... І все стало б на свої місця...
Chernov
Спец
Спец
Контактна інформація:

Повідомлення Chernov »

gps_nik писав:Посилання на документ, який підтверджує мою версію я надав.
Дозвольте! Але Ви подали посилання на документ, який НЕ ВИЧЕРПНО регламентує правила "застосування ....УСК-2000". Цей документ ажніяк не регламентує правило
AddZone - Добавлять ли номер зоны к координатам при пересчете
і вже з цього факту є у юридичному сенсі нікчемним. Доречі, і у технічному теж.
Не по темі
Як і його автори.
Я так розумію, що вже завтра вийдуть "розяснення та пояснення". Щож, і те діло....
gps_nik
Спец
Спец

Повідомлення gps_nik »

Chernov писав:...Цей документ аж ніяк не регламентує правило... і вже з цього факту є у юридичному сенсі нікчемним... Доречі, і у технічному теж... Як і його автори...
Вибачте, шановний... Цілком можливо, що цей документ "нікчемний"... Але я його привів... Я вже Бог знає який пост прошу привести документ, який підтвердить правоту шановного Олександра... Що заважає це зробити??? На підставі чого, реалізовано саме такий алгоритм??? Лише один п.здьож з натяком, що всі кругом дурні окрім Закпосу, і я в тому числі...
Козак
Молодший спец :)

Повідомлення Козак »

Б.... Ushas Я ох......ваю facepalm . За наші бабки зробили УСК а тепер ще пів року калдують як нам продати. І ще наглота вдуплила що всі розібрались як користуватися УСК, то вони починають крутити осьовими мередіанами і зонами. ЦЕ ЗЛОЧИН ПРОТИ СВОГО НАРОДУ. Я вже заплатив за ваші дурні координати своїми податками, і чому я маю платити ще. Кому? Таке враження що наш найбільший ворог це держава. Так навіть ворога, або знищують або домовляються, а знами ні одне ні друге. Значить ми з вами РАБИ, яким тільки подають команди і задопомогою нагайки заставляють виконувати волю тупорилих власників і.... якщо будеде чемними та працьовитими Вам (нам) дадуть мисочку баланди pa-pa
gps_nik писав:Лише один п.здьож з натяком, що всі кругом дурні окрім Закпосу, і я в тому числі...
Закпос реально і стабільно працює давно, хто ще стільки зробив???? Доречі, хто перший ввів в масси технологію VRS в Україні, ти самим вдихнув нове життя в L1 приймачі? Може ви? чи я? Чи Chernov? Я в жодному разі не сумніваюся в вашій професійній придатності чи компетентності, але чим більше все це слухаю тим більше згадуються ті люди які "в свому житті збудували собачу буду", ЗАКПОС збудував. Я, не збудував, а Ви?
Востаннє редагувалось 14 лютого 2013 21:14 користувачем Козак, всього редагувалось 1 раз.
Chernov
Спец
Спец
Контактна інформація:

Повідомлення Chernov »

gps_nik писав:всі кругом дурні окрім Закпосу, і я в тому числі.
По перше, я Вас особисто дурнем ніколи не вважав, більш того, особисто я Вам дещо винен, а по-третє - я Вас вважаю одним з пятірці дійсно конструктивних форумчан.
І тєм нє мєнєє....
Знову зявляється "двуособистість" Вашого інституту.
З одного боку, Карпиньскій (доречі, я його глибоко поважаю, як і його замів, не будемо"пофамільно" алеж усі є заручниками системи), а з другого - ненажерні структури Агенства, павутина від якого йде догори.
До самой "гори".
Ну і що Ви пропонуєте робити? Скавчати, що все добре?
Закпос реально і стабільно працює давно, хто ще стільки зробив???? Доречі, хто перший ввів в масси технологію VRS в Україні, ти самим вдихнув нове життя в L1 приймачі? Може ви? чи я? Чи Chernov? Я в жодному разі не сумніваюся в вашій професійній придатності чи компетентності, але чим більше все це слухаю тим біль згадуються ті люди які "в свому житті збудували собачу буду", ЗАКПОС збудував. Я, не збудував, а Ви?
Вот. Пока я сочинял Вам ответ, все сказали значительно лучше меня....

Додано через 4 хвилини 57 секунд:
Козак писав:За наші бабки зробили УСК
Действительно, молодец. Действительно. Казак. Нас осталось так мало....

Додано через 3 хвилини 1 секунду:
Козак писав:Таке враження що наш найбільший ворог це держава.
Так воно і є

Додано через 1 хвилину 13 секунд:
Козак писав:Так навіть ворога, або знищують або домовляються, а знами ні одне ні друге.
Тільки знищити. При чому - фізично і пофамільно.
Козак

Повідомлення Козак »

Chernov писав:Нас осталось так мало....
Просто тягнучи свою лямку, не кожен наважиться щось сказати проти тупорилого феодала. Все-таки багато років народ шугали і продовжують.
0004-004-Burlaki-na-Volge.jpg
Не по темі
Рекомендую переглянути і ви черговий раз зрозумієте де ми живем

Або цей свіжак facepalm facepalm facepalm
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Chernov
Спец
Спец
Контактна інформація:

Повідомлення Chernov »

Козак писав:росто тягнучи свою лямку, не кожен наважиться щось сказати проти тупорилого феодала
Ось якраз ми, точніше, Ми, на цьому форумі і здатні щось зробити.
І не треба чекати чогоь екстраординарного від "відв'язаного Чернова"
Хто ще на що вартий?!?!
Бо Чернов, коли він сам - він лише посміховисько для владу тримаючих.
А коли ми будемо разом - зпочатку просто незадоволені, а потім ще й люті у своєї люті- от тоді і стануться зміни....
AnnNet
Спец
Спец
Область: Дніпропетровська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення AnnNet »

http://zsu.org.ua/index.php?option=com_content&vi ... gentstvo-ego-organy&Itemid=138 Nenayu
Chernov
Спец
Спец
Контактна інформація:

Повідомлення Chernov »

С одной стороны - а чего Вы хотели - чтобы кредитор признал заемщика жуликом?
Тогда он автоматически признает себя дураком.
Во-вторых - банк все равно в выигрыше, страна -то в кабале.
В-третьих - кадастр все-равно рано или поздно сделают, может даже еще денег взаймы возьмут. Сколько надо - банк напечатает...
А в четвертых - украинский "кадастр" - это совместная афера всемирных банкиров с украинской "владой".
Или, может быть, к психиатру пора, с теорией мирового заговора? Надеюсь, что пока рановато...
Зенит
Спец
Спец
Репутація: 3
Область: Чернігівська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення Зенит »

Chernov писав:Или, может быть, к психиатру пора, с теорией мирового заговора? Надеюсь, что пока рановато...
К психиатру не надо лучше Lito. А вот то что нас все больше садят на "денежную иглу" это факт. И действия чиновников - ВОРОВСТВО, глупые законы, самодурство ... opleski только на руку. Идет война да да самая настоящая война за ресурсы -экономическими, политическими, идеологическими ... средствами. И потери реальные, особенно среди молодежи, кладбище четкий показатель facepalm
Chernov писав:В-третьих - кадастр все-равно рано или поздно сделают, может даже еще денег взаймы возьмут. Сколько надо - банк напечатает...
В том что кадастр (нормальный по науке) сделают не раньше, чем земля окажетьса в "нужных руках" - я понял на заре распаевки. И сделают быстро четко с помощью не украинских специалистов, так может на подхвате немного привлекут для легитимности процессу.
ZIC
Спец
Спец

Повідомлення ZIC »

Зенит писав:В том что кадастр (нормальный по науке) сделают не раньше, чем земля окажетьса в "нужных руках" - я понял на заре распаевки. И сделают быстро четко с помощью не украинских специалистов, так может на подхвате немного привлекут для легитимности процессу.
Это понятно... В таких масштабах и с такими последствиями - ничего случайно не делается!
Все эти юридические (по разработке нужных ИМ законов), технические (по их проталкиванию) помощи + кредиты эти Тасисы, Кимониксы вместе с Мировым банком реализуют не для того, чтобы кому то там на Украине (из народа) стало лучше жить. facepalm
Об этом уже не раз говорилось в темах о кадастре и других. Но в этой мы уже уходим в offtopic...
Прям хоть тему отдельную открывай...
gps_nik
Спец
Спец

Повідомлення gps_nik »

Chernov
Спец
Спец
Контактна інформація:

Повідомлення Chernov »

То есть, система координат локальна, и не выходит за зону, как и было 80 лет назад? Или я чегой то не понял? Тогда как же с ГИС и принципом непрерывности покрытия?
Parcel
Спец
Спец
Репутація: 119
Область: Волинська

Повідомлення Parcel »

gps_nik писав:Правила опису координат у стандартній триградусній зоні в УСК-2000...
це спричинить внесення змін до структури обмінних файлів
stopkhay
Спец
Спец
Область: Київська

Повідомлення stopkhay »

Parcel писав:це спричинить внесення змін до структури обмінних файлів
Чому?
ZIC
Спец
Спец

Повідомлення ZIC »

stopkhay писав:Чому?
Треба не тільки межі ділянки в координатах дати (в УСК-трьохградусній), але вказати і осьовий меридіан (замість номера зони)...
А ГІС-спільнота для себе зробить СК з умовними номерами (1,2,3,4,5,6) зон. morgny
Але навіщо з цим заморочуватись, коли можна все в 6-градусній?
gps_nik
Спец
Спец

Повідомлення gps_nik »

ZIC писав:...Треба не тільки межі ділянки в координатах дати (в УСК-трьохградусній), але вказати і осьовий меридіан (замість номера зони)...
В кадастрі будуть використовуватися МСК від УСК-2000, а не стандартні триградусні зони... Принаймні так розказували на числених семінарах наприкінці минулого року...
ZIC писав:Але навіщо з цим заморочуватись, коли можна все в 6-градусній?
Напевно щоб максимально зберегти площі, прописані у правовстановлюючих документах...
Chernov
Спец
Спец
Контактна інформація:

Повідомлення Chernov »

gps_nik писав:В кадастрі будуть використовуватися МСК від УСК-2000, а не стандартні триградусні зони... Принаймні так розказували на числених семінарах наприкінці минулого року...
Очень интересно, как эти рассказчики представляют себе в этом случае описание координат в обменном файле без изменения его структуры?
ZIC писав:Але навіщо з цим заморочуватись, коли можна все в 6-градусній?
Как по мне, так давно уже пора прекратить маяться ерундой, а хранить и обмениваться координатами в десятичных градусах на общемировом элипсоиде.
А уж на выходе - делать с ними, что душа пожелает по строгим математическим формулам.
Кстати, на этом принципе построены все современные программы обработки ГНСС измерений. Данные хранятся в географических координатах, обработка производится в них же. А если нужны какие-то МСК(включая УСК2000) - просто подставляются значения опорных точек....
Но простота и прозрачность - это не наш путь... Вернее, не ИХ.
Им подавай танцы с бубном в духе совковой бумажной картографии, рожденной в кабинетах НКВД....
Ведь как люди не поймут, что чем меньше мы преобразуем ИСХОДНЫЕ данные, тем меньше закладываем в них ошибок преобразования.
А исходными данными сегодня есть именно данные ГНСС измерений, а не некоторые мифические МСК.
Хоть из трех зон, хоть из шести...
Как ни крути, туда-сюда преобразовали (тем более, с предписанными 2-мя знаками)- пару сантиметров потеряли... И к бабке не ходи.
Відповісти