Re: Отримання ліцензії
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Вже не початківець
- Репутація: 1
- Область: Львівська
Re: Отримання ліцензії на виконання землевпорядних робіт
ініціюється 26.03.2012 року, тобто, минулого понеділка? Щось я не розумію...
-
- Спец
- Репутація: 7
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Інше
Так що? З 12 березня ліцензування скасовано? Тепер взамін цього будемо сертифікуватись?
Це такий подарунок від Президента на день землевпорядника?
- makctos
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Сумська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Мабудь з липня місяця усе стане, небуде не ліцінзіатів, ні сертифікованих (можливо будуть свої).ZIC писав:Так що? З 12 березня ліцензування скасовано? Тепер взамін цього будемо сертифікуватись?
Та по прогнозам прізедента (Збільшення на 15% кількості суб'єктів господарювання, які виконують роботи із землеустрою. Збільшення на 20%, кількості суб'єктів господарювання, що виконують землеоціночні роботи. Проведення сертифікації спеціалістів за результатами професійної підготовки у визначених вищих навчальних закладах). Мабуть думають, що усі землевпорядники міліонери і будуть вчитися за гроші усе оставшиєся жіття. facepalm
чему меня могут научить чиновники и преподователи вузов
Додано через 16 хвилин 35 секунд:
я думаю что надо между чиновниками и бизнесом уже выходить на абсолютно честные отношения как это делаеться в некоторых областях-хочеш работать в нашем городе:плати, хочеш прохождение документов и гос акт-тарифы разработаны и оглашены, качество никого не интересует совершенно, зачем этот балаган с сертификатами, скажите проще, ребята мы хотим вас ограбить, с вас столько и столько, кто не платит-спасибо за внимание
я думаю что надо между чиновниками и бизнесом уже выходить на абсолютно честные отношения как это делаеться в некоторых областях-хочеш работать в нашем городе:плати, хочеш прохождение документов и гос акт-тарифы разработаны и оглашены, качество никого не интересует совершенно, зачем этот балаган с сертификатами, скажите проще, ребята мы хотим вас ограбить, с вас столько и столько, кто не платит-спасибо за внимание
- makctos
- Спец
Им нужни ни деньги они их возьмут сами, им нужни раби которие наних пахали. UPPPirka писав:чему меня могут научить чиновники и преподователи вузов
-
- Спец
- Область: Чернігівська
Я щось не розумію,що скасовано? В четвер був у Держземагенстві ,у всіх приймають документи на ліцензію!ZIC писав:Так що? З 12 березня ліцензування скасовано? Тепер взамін цього будемо сертифікуватись?
- makctos
- Спец
А потім всім скасуют /viewtopic.php?f=8&t=5home230777 писав: Я щось не розумію,що скасовано? В четвер був у Держземагенстві ,у всіх приймають документи на ліцензію!
Ви чи читати не вмієте, указ про план дій на 2012 рік, а скасувати мають тільки в липні місяці якщо до цього часу Петрусь Порошенко не заміне Миколу Яновича...home230777 писав: Я щось не розумію,що скасовано? В четвер був у Держземагенстві ,у всіх приймають документи на ліцензію!

-
- Спец
- Репутація: 103
- Область: Київська
Отримали листа відповідь
Написали "Заяву про переоформлення ліцензії на проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт" (Додаток 4), а треба мабуть було "ЗАЯВУ про видачу ліцензії на проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт" (Додаток 1).
В Описі документів зазначили те саме "Заява про переоформлення ліцензії..."
Отже маємо невірну заяву та як мінімум невірний опис документів.
1.Як виправляти таку помилку?
2.Чи треба заново подавати весь пакет документів, чи окремо подати 3 аркуша Опис документів (вірний), Заява (вірна) та опис (чи заява про долучення) вищезазначених двох документів?
Додано через 1 день 17 годин 37 хвилин 25 секунд:
Підкажіть що мені робити далі, Як виправляти зауваження? Вар1 "надіслати виправлення листом з увідомленням", Вар2 "Вести самому особисто виправлення", Вар 3 "Надісляти кур'єрською службою доставки", Вар4 "шукати знайомих"
Якщо можна надайте приклад листа, щодо виправлення зауважень.
У нас закінчується ліцензія. Мабуть зробили стандартну помилку.Підставою залишення заяви без розгляду є ст.16 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності" (заява не відповідає п.1.9 Ліцензійних умов)
Написали "Заяву про переоформлення ліцензії на проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт" (Додаток 4), а треба мабуть було "ЗАЯВУ про видачу ліцензії на проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт" (Додаток 1).
В Описі документів зазначили те саме "Заява про переоформлення ліцензії..."
Отже маємо невірну заяву та як мінімум невірний опис документів.
1.Як виправляти таку помилку?
2.Чи треба заново подавати весь пакет документів, чи окремо подати 3 аркуша Опис документів (вірний), Заява (вірна) та опис (чи заява про долучення) вищезазначених двох документів?
Додано через 1 день 17 годин 37 хвилин 25 секунд:
Підкажіть що мені робити далі, Як виправляти зауваження? Вар1 "надіслати виправлення листом з увідомленням", Вар2 "Вести самому особисто виправлення", Вар 3 "Надісляти кур'єрською службою доставки", Вар4 "шукати знайомих"
-
- Спец
Пробуйте все варианты: Отошлите Заказным исправленные листы с сопроводительным письмом в произвольной форме, подготовьте новый пакет документов , вычитайте все до запятой и отошлите ценным письмом с извещением , а тем временем наводите мосты.doslidnik писав: Підкажіть що мені робити далі, Як виправляти зауваження? Вар1 "надіслати виправлення листом з увідомленням", Вар2 "Вести самому особисто виправлення", Вар 3 "Надісляти кур'єрською службою доставки", Вар4 "шукати знайомих"
А я думаю без варианта № 4 будете еще долго таким "футболом" заниматься. Только вот не понятно стоит ли игра свеч если НАЦІОНАЛЬНИм ПЛАНом ДІЙ
на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" (п. 185.2) Президент планирует ликвидировать такой вид лицензирования.
на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" (п. 185.2) Президент планирует ликвидировать такой вид лицензирования.

-
- Спец
Тут бы не помешал в теме небольшой опрос про варианты:ZADOFF писав:А я думаю без варианта № 4 будете еще долго таким "футболом" заниматься.
Лицензия получена:
а) до 1 месяца без откатов;
б)от 1 до 3 месяцев без откатов;
в)до 6 месяцев без откатов;
г) до 1 месяца с откатом;
в) время не имеет значения - без отката не получишь.
После такого анонимного опроса по-крайней мере будет понятно чего ожидать, и на что надеяться тем кто оформляет и переоформляет лицензии.
- Oleg
- Спец
- Репутація: 82
- Область: Волинська
Так "пайдьоть"?LGU писав:Тут бы не помешал в теме небольшой опрос про варианты:
-
- Спец
Пайдьоть!Admin писав:Так[/url] "пайдьоть"?
В опросе хочется увидеть мнения тех кто получал лицензии в 2011-2012 году.
-
- Спец
- Репутація: 3
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Юридичні послуги
- Контактна інформація:
Здал документы 22 июля 2011, комиссия была проведена 22.08.2011, забрал лицензию 08.09.2011. Документы приняли с первого раза, сам являюсь директором предприятия и ответственным за выполнение землеустроительных работ. Документы готовил сам, согласно наказу + помощь форума. Откатов ни каких не было.
-
- Область: Хмельницька
- Контактна інформація:
Проект Закону про внесення змін до Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"ZADOFF писав:А я думаю без варианта № 4 будете еще долго таким "футболом" заниматься. Только вот не понятно стоит ли игра свеч если НАЦІОНАЛЬНИм ПЛАНом ДІЙ
Ст. 8 Перелік видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню
п. 32 проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт та земельних торгів;
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/web ... 9654&skl=7
текст законопроекту http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/web ... 401=217798
Президент ліцензії ліквідовувати планує, а Кабінет Міністрів України передає на повторне друге читання (22.03.2012) вищезгаданий закон з п. 32
получение лицензий на фирмы из разных областей отличаються кардинально т.е. держкомзем делит области и города по сортам, если вы откуда нибудь из райцентра глубинки то лицензию с большой долей вероятности получите быстро и бесплатно, если вы из большого областного центра типа Хaрькова то получить лицензию быстро и бесплатно практически невозможно, поэтому в опрос для обьективности надо вводить дифференциацию по городам
Додано через 2 дня 1 година 59 хвилин 43 секунди:
Может ли кто нибудь разьяснить в свете нового принятого закона 4448 http://chp.com.ua/newspaper-news/item/1 ... -proverki? распостроняеться ли он на проверки лицензионной деятельности в землеустройстве?
Додано через 2 дня 1 година 59 хвилин 43 секунди:
Может ли кто нибудь разьяснить в свете нового принятого закона 4448 http://chp.com.ua/newspaper-news/item/1 ... -proverki? распостроняеться ли он на проверки лицензионной деятельности в землеустройстве?
-
- Спец
Может ли кто-нибудь разъяснить была ли принята следующая Постанова?irka писав: Может ли кто нибудь разьяснить в свете нового принятого закона 4448 http://chp.com.ua/newspaper-news/item/1 ... -proverki? распостроняеться ли он на проверки лицензионной деятельности в землеустройстве?
http://www.dazru.gov.ua/terra/control/u ... t_id=38306
Про затвердження критеріїв оцінки ступеня ризику від провадження господарської діяльності щодо проведення робіт із землеустрою, землеоціночних робіт, проведення земельних торгів, та визначення періодичності здійснення заходів державного нагляду (контролю)
И как без проверки можно отнести субъект хозяйственной деятельности к той или иной группе риска?
Вроде как не затверджена, зарубало держкомпредпринимательства.
Лицензию на торги получали в 2011 году. Получили практически без проблем в течении 1 - 2 месяцев. А сейчас подали на обновление землеустроительной лицензии так уже вернули третий раз причем с самыми глупыми отмазками (нет ответственного за качество выполнения работ, нет структурного подразделения, нет программного обеспечения) хотя подавались все документы до единого (ТРИЖДЫ !!!), и в описи это видно.
Все, терпение лопнуло, подключаем н.з. Ushas
Все, терпение лопнуло, подключаем н.з. Ushas
-
- Спец
Вы каждый раз готовили новый пакет документов, или вам возвращали документы?ZADOFF .. А сейчас подали на обновление землеустроительной лицензии так уже вернули третий раз причем с самыми глупыми отмазками (нет ответственного за качество выполнения работ, нет структурного подразделения, нет программного обеспечения) хотя подавались все документы до единого (ТРИЖДЫ !!!), и в описи это видно.
Первый раз донаправляли документы якобы не достающие в пакете. За то что их мы опять же якобы не предоставили нам направили отказ. Подали полный пакет второй раз, опять тот же футбол. Донаправляем повтроно ЯКОБЫ недостающие документы, но паралельно подключаем НЗ. И вот оно счастье Tanci !!!!!!!!!!!!!!!
Кстати и у меня тоже нет кнопки для цитирования.
Кстати и у меня тоже нет кнопки для цитирования.