Re: Отримання ліцензії
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Re: Отримання ліцензії на виконання землевпорядних робіт
Мінагрополітики за підсумками апаратної наради від 06.02.2012 доручило Держземагентству переглянути кінцевий термін підготовки
проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування ліцензування господарської діяльності
щодо землевпорядних та землеоціночних робіт та впровадження сертифікації фахівців, які надають зазначені послуги"
Із сайту КМУ (інформація з сайту Агентства)
Держземагентства замість ліцензій видаватиме сертифікати на проведення землевпорядних робіт фізичним особам
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article; ... _id=244955385&cat_id=244277212
проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування ліцензування господарської діяльності
щодо землевпорядних та землеоціночних робіт та впровадження сертифікації фахівців, які надають зазначені послуги"
Із сайту КМУ (інформація з сайту Агентства)
Держземагентства замість ліцензій видаватиме сертифікати на проведення землевпорядних робіт фізичним особам
http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article; ... _id=244955385&cat_id=244277212
Ну кто нибудь может угомонить этого товарища из Держкомзема?
Ліцензія видається без обмеження терміну дії ось і шукають нову кормушку для хабарів.irka писав:Ну кто нибудь может угомонить этого товарища из Держкомзема?
-
- Спец
- Репутація: 1
- Область: Харківська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Цікаво, а сам "кризис-менеджер" вже дипломований "спеціаліст"?irka писав:Ну кто нибудь может угомонить этого товарища из Держкомзема?
А вони впевнені, що у кожному місцевому відділенні ДЗК знайдеться хоча б по спеціалісту відповідного рівня?dzi писав:...замість ліцензій видаватиме сертифікати на проведення землевпорядних робіт фізичним особам
Чи обійдуться одним сертифікатом на всю структуру?
Держкомзем так и не стал серьёзной организацией он как был случайно создан так случайные люди с бредовыми идеями его и не покидали и чем дальше тем идеи всё бредовее и бредовее, вместо создания диалога с бизнесом как с авангардом землеустройства именно авангардом а не бедными родственниками они по глупости своей начинают опять охоту на ведьм (привет харьков-по последним слухам планируют оставить семь организаций) и опять очередной раз обделаються и всё начнётся с начала.
Планують створити монополію і залишити тільки ті, ліцензійні організації, які викликають в Тимченка "довіру", тобто ті що платять. Bannedirka писав:... и чем дальше тем идеи всё бредовее и бредовее, вместо создания диалога с бизнесом как с авангардом землеустройства именно авангардом а не бедными родственниками они по глупости своей начинают опять охоту на ведьм (привет харьков-по последним слухам планируют оставить семь организаций) и опять очередной раз обделаються и всё начнётся с начала.
-
- Спец
- Репутація: 0
- Область: м.Севастополь
- Місце роботи: Інше
Проект того Закону вже хтось бачив ? Цікаво почитати .
-
- Спец
- Репутація: 1
- Область: Харківська
Мене запрошували в таку фірму працювати двічі, але я відмовилась. Ціни для клієнтів - космічні, розробляють технічку (або проект) віддають на руки і прощавайте! Ні консультацій, ні відповідальності - нічого. Люди микаються... Не хочеться, щоб такі ліцензійні організації, які створені посадовцями, були сертифіковані (хоча так і станеться).
З приводу навчання та складаня іспитів- ми повинні підвищувати кваліфікацію, так-же як лікарі, вчителі. Але-ж: ми самостійно вивчаємо зміни в законодавстві, в інструкціях, в "очередных бредових идеях", навчаємся новим програмам, бо нам це потрібно - чим не підвищення квліфікації? А сертифікат - дійсно чергова кормушка....сумно.
З приводу навчання та складаня іспитів- ми повинні підвищувати кваліфікацію, так-же як лікарі, вчителі. Але-ж: ми самостійно вивчаємо зміни в законодавстві, в інструкціях, в "очередных бредових идеях", навчаємся новим програмам, бо нам це потрібно - чим не підвищення квліфікації? А сертифікат - дійсно чергова кормушка....сумно.
-
- Спец
- Область: Чернігівська
Что будем делать если отменят землеустроительную лицензию?
Востаннє редагувалось 17 лютого 2012 09:13 користувачем home230777, всього редагувалось 1 раз.
- Volodar
- Спец
- Репутація: 53
- Область: Житомирська
див. Цивільний кодексzuboff писав:скажите а на каком основании можно отказать в подписании договора на проект, например много работы? какие последствия?
Якщо хочете бути вічливим: так і скажіть - приходьте пізніше, або порекомендуйте своїм колегам, якщо не дуже - то складіть кошторис на таку суму, яка заставить замовника відмовитися. Або просто я з Вами не хочу мати справу.Договором є домовленість двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення цивільних прав та обов'язків.
Як наслідки? - наслідки зазвичай можуть мати місце після укладання договору .
- Nat
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Дніпропетровська
Можно отказать без всяких оснований. Volodar все правильно написалzuboff писав:скажите а на каком основании можно отказать в подписании договора на проект, например много работы? какие последствия?
Но немного непонятно, при чем тут лицензирование... Krutelyk
- makctos
- Спец
- Область: Сумська
Підскажить скільки коштує зараз ліцензія для підпрємства.
мені коштувала 5.000 (американських), зробили за місяць
имена, адреса, явки - пожалуйста !!!
- makctos
- Спец
Мене інтирисує офіційний платеж.Полина писав:мені коштувала 5.000 (американських), зробили за місяць

- Nat
- Спец
Шось забагато...Полина писав:мені коштувала 5.000 (американських), зробили за місяць
Мне говорили 15 - вот это много, а 5 тысяч, что для нас, землеустроителей. их можно заработать за 12 месяцев. Если конечно не спать, ни есть, а только работать, работать и работать 5+5=?Nat писав: Шось забагато...
- Nat
- Спец
sofiua писав:Мне говорили 15 - вот это много, а 5 тысяч, что для нас, землеустроителей. их можно заработать за 12 месяцев.
Hidden text. You must be registered and have messages: 50
- Земля
- Спец
- Репутація: -4
Для ФОПа 1 минимальна заробітна плата. Для юр лица не знаю, но м.б столько же.makctos писав:Підскажить скільки коштує зараз ліцензія для підпрємства.
А вот
то я, как недавно прошедший всю процедуру необходимую для получения лицензии (кстати тоже 1 мес), могу сказать, что кто ищет возможности заплатить дополнительно, тот заплатит. А усилий и хлопот нужно приложить одинаково как тому кто платит так и тому кто получает без дополнительных взносов.Полина писав:мені коштувала 5.000 (американських), зробили за місяць
-
- Спец
- Область: Чернігівська
За выдачу лицензии 960 гривен. ОФИЦИАЛЬНО!!!
- Nat
- Спец
Тут Вы неправы. Знаю как одному очень крупному государственному институту (у которого и специалистов куча, и материальное обеспечение - такое каждому бы) отказывали три раза в выдаче лицензии, находя все новые и новые причины. Последняя просто убийственная была - при подаче заявления лично представителем в Киеве, ему выдали бланк заявы, так вот, отказали по причине того, что заява не установленной формы!!! И, кстати, не знаю, на сегодня они "добили" лицензирующий орган или нет.Земля писав:А усилий и хлопот нужно приложить одинаково как тому кто платит так и тому кто получает без дополнительных взносов.
- Земля
- Спец
- Репутація: -4
Возможно.Nat писав: Тут Вы неправы.
У меня все конечно поскромнее, чем у того института. Более того, я при подготовке пакета документов стремился указать все по минимуму. Не больше чем необходимо.
Кроме того я имел ввиду, что можно уплатить деньги "посредникам" за "сприяння", а в итоге не получить никакой существенной помощи.
-
- Спец
- Область: м.Севастополь
Скиньте будь ласка хто має реквізити на оплату ліцензії .
Наскільки я пам'ятаю плата за видачу ліцензій - доходи місцевих бюджетів, тобто реквізити вам треба буде уточняти у місцевому відділенні держказначейства, там же брати підтвердження про сплату.zemlemir69 писав:Скиньте будь ласка хто має реквізити на оплату ліцензії .