Може хтось має якісь думки і підскаже, який тепер буде порядок переоформлення прав спадщини на ці ділянки?Atoll писав:Atoll » 22.01.2013, 01:05
NordMan написав:Как осуществляется переоформление права собственности с 01.01.2013 г. на уже сформированные з/у ?
В мене таких 11000 пайовиків. По "Кемонікс" зробили розпаювання району, видали держ акти, але на державну реєстрацію "жлоби" штатівці державному дзк чомусь грошей не схотіли дати. І весь район повис у повітрі. Попередні роки створював документацію по переоформленню, формував обмінник і так проходила реєстрація. Тепер поки стою.
Переоформлення права на земельну ділянку
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Інше
- Контактна інформація:
- Solpadeine
- Спец
- Область: Дніпропетровська
- Контактна інформація:
-
- Спец
- Контактна інформація:
Бажано б уважніше запитання читатиSolpadeine писав:Solpadeine » 23 хвилини тому
Atoll написав:Може хтось має якісь думки і підскаже, який тепер буде порядок переоформлення прав спадщини на ці ділянки?та не потрібна вже документація по переоформленню, якщо є кадастрові номери, і вони сидять в базі
Там було синім відмічено, що не пройшли реєстрацію, тут вже червоним відмітив, мо більше в очі кинеться. Не внесені то паї в базу. Кадастрові номери тільки не держ. актах та в книгах реєстрації.Atoll писав:Atoll написав:Atoll » 22.01.2013, В мене таких 11000 пайовиків. По "Кемонікс" зробили розпаювання району, видали держ акти, але на державну реєстрацію "жлоби" штатівці державному дзк чомусь грошей не схотіли дати. І весь район повис у повітрі. Попередні роки створював документацію по переоформленню, формував обмінник і так проходила реєстрація. Тепер поки стою.
- Solpadeine
- Спец
- Контактна інформація:
в нас було дещо подібне: частина зелених держактів не була внесена, по 2 або 3 КСП таке було по району... якщо In4 робили при розробці документації - то люди просто йщли до ДЗК, платили чи то 10, чи то 15 гривень і їм вносили кадастрові у базу... буквально на початку минулого року таке булоAtoll писав:Кадастрові номери тільки не держ. актах та в книгах реєстрації.

-
- Спец
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Когда залючался договор с Кемонікс, делали съемку, распаевку, присваивали кадастровые номера, печатали акты, подписывали их и регистрировали А то что Исполнитель не внес в базу ин4, так при чем тут Кемоникс?Atoll писав:По "Кемонікс" зробили розпаювання району, видали держ акти, але на державну реєстрацію "жлоби" штатівці державному дзк чомусь грошей не схотіли дати.
-
- Спец
- Контактна інформація:
Не скажете за які кошти Ви вносили і в базу ін4 і проводили державну реєстрацію? На 2003-2004 рік вона була платна, а Кемонікс на ці роботи грошей не виділяв. Підніміть сіткові графіки і кошториси оплати Кемоніксом виконаних робіт.LGU писав:LGU » 3 хвилини тому
Когда залючался договор с Кемонікс, делали съемку, распаевку, присваивали кадастровые номера, печатали акты, подписывали их и регистрировали А то что Исполнитель не внес в базу ин4, так при чем тут Кемоникс?
-
- Спец
- Контактна інформація:
LGU писав:LGU » 24 хвилини тому
А то что Исполнитель не внес в базу ин4, так при чем тут Кемоникс?
Ви самі собі суперечите.LGU писав:LGU » 10 хвилин тому
в какую базу вы вносили платно ин4 в 2003-2004 году? И о какой регистрации говорите?
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z06 ... B%E0%F2%E0
-
- Спец
- Область: Донецька
Solpadeine, хочу уточнить один момент... "витяг з ДЗК з кадастровим номером" территориальный орган Держземагентсва выдает на старого (предыдущего) собственника или как ?Solpadeine писав:свідоцтво про право на спадщину+паспорт+код+витяг з ДЗК з кадастровим номером, якщо в свідоцтві нема - і ласкаво просимо в Реєстраційну службу )))
Ну я имею ввиду, следующее...мне понятно на основании чего будут вносить изменения в реестр прав гос. регистраторы (нотариусы) - это то, что Вы сказали :
,Solpadeine писав:свідоцтво про право на спадщину+паспорт+код+витяг з ДЗК з кадастровим номером...
а на основании чего должен внести изменения в ДЗК кадастровый регистратор, чтобы потом предоставить тот самый
нотариусу, если технички для переоформления как таковой уже нет....может я что-то не правильно понимаю, опишите пожалуста алгоритм взаимодействия гос. регистраторов и кадастровых регистраторов.витяг з ДЗК з кадастровим номером
Спасибо.
- Solpadeine
- Спец
- Контактна інформація:
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z2056-12 взаємодія передбачена лише на центральному рівні
фактично для реєстрації виникнення права витяг буде йти без зазначення власника земельної ділянки...а в нотаріусів, як у держреєстраторів, буде доступ до бази ДЗК...самі собі будуть друкувати потрібну інформацію. Звичайно - за наявності в базі...

-
- Область: Сумська
- Місце роботи: Інші недержавні проектні організації
Привіт. Допоможіть, будь-ласка, з таким питанням: в управлінні Держземагентства зберігаються сертифікати на земельні частки (паї)- невитребувані. Починається масова істерія - біжать переоформляти. Звертаються не лише власники, а й спадкоємці. Спадкоємців направляємо в суд - вимагають письмової відмови. Пояснюю, що сертифікати видаються тільки власнику, не допомагає - скандалять. Перечитала майже все про розпаювання та не знайду документального підтвердження моїх слів. ДОПОМОЖІТЬ!!!
-
- Область: Харківська
- Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування
Подскажите пожалуста! Мною в 1999 году был приватизирован земельный участок 6 соток в садоводческом кооперативе, получен госакт без кадастрового номера. В этом госакте есть ошибка в нумерации участков - указан №61, на самом деле №77 - по плану товарищества. Рядом с моим участком я приобрела следующий граничащий - 6 соток. Могу ли я оформить новое свидетельство на землю на 12 соток, с одним кадастровым номером?
- Поковба
- Спец
- Область: Закарпатська
- Місце роботи: Землевпорядник органу місцевого самоврядування
- Контактна інформація:
Стаття 56 ЗУ Про землеустрійAtoll писав:А хіба є такий вид документації?
Код: Виділити все
Стаття 56. Технічна документація із землеустрою щодо поділу
та об'єднання земельних ділянок
-
Алена Колесн написав:Могу ли я оформить новое свидетельство на землю на 12 соток, с одним кадастровым номером?
Свідоцтво думаю ні, а от витяг з держреєстру прав після виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок можете.
А продать этот участок в 12 соток я смогу или нет (имеется в виду когда будет кадастровый номер и техдокументация)? У меня есть правоустанавливающий документ на 6 соток с ошибкой - старый госакт. А еще 6 соток в пользовании у меня на каком основании (я приобрела участок путем вступления в садоводческий кооператив вместо предыдущего садовода). И еще по нормам приватизации можно приватизировать 12 соток, а я приватизировала только 6 - можно ли "доприватизировать"?
Свідоцтво думаю ні, а от витяг з держреєстру прав після виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок можете.
А продать этот участок в 12 соток я смогу или нет (имеется в виду когда будет кадастровый номер и техдокументация)? У меня есть правоустанавливающий документ на 6 соток с ошибкой - старый госакт. А еще 6 соток в пользовании у меня на каком основании (я приобрела участок путем вступления в садоводческий кооператив вместо предыдущего садовода). И еще по нормам приватизации можно приватизировать 12 соток, а я приватизировала только 6 - можно ли "доприватизировать"?
- Поковба
- Спец
- Контактна інформація:
Тобто ви його не купили, а Вам його знову повині безоплатно передати у власність? Якщо так, то такий варіант не пройде. Право безоплатної передачі у власність по кожному виду використання використовується лише один раз (десь у статті 116 ЗКУ написано). Не важливо чи всю максимально можливу площу Ви приватизували чи ні.Алена Колесн писав:А еще 6 соток в пользовании у меня на каком основании (я приобрела участок путем вступления в садоводческий кооператив вместо предыдущего садовода). И еще по нормам приватизации можно приватизировать 12 соток, а я приватизировала только 6 - можно ли "доприватизировать"?
Або оренда, або викуп (від держави або територіальної громади звичайно що).
-
-
- Спец
- Область: Одеська
Скажу вам так, коли у нас були такі випадки, помилки у державному акті, то замовники йшли до суду та визнавали право власності за собою в судовому порядку (у випадку помилки у ПІБ). І у технічну документацію підшивалася також копію рішення суду. Можливо вам також прийдеться йти до суду, щоб визнати цю ділянку вашою, або у садовому товаристві взяти довідку про перейменування чи надання юридичної адреси земел. ділянці. Хоча ні, все ж таки це помилка.Алена Колесн написала: И все-таки еще один вопрос - по поводу ошибки в номере участка на госакте
- Поковба
- Спец
- Контактна інформація:
Щоб не позиватися до суду, я б на Вашому місці звернувся до виконкому ради про надання рішення про присвоєння поштової адреси (якщо Ваша рада практикує видачу таких рішень, бо законодавством порядок нумерації не встановлений). Тоді при зверненні в будь-яку структуру (для оцінки, виготовлення тех док по встановленню меж тощо) Ви разом з копією Державного акту додаєте копію рішення.Алена Колесн писав:И все-таки еще один вопрос - по поводу ошибки в номере участка на госакте.
- Solpadeine
- Спец
- Контактна інформація:
-
Почтового адреса там нет, улицы не выделены, это Садоводческое товарищество и госакт у меня - для ведення садивництва.Поковба писав:Щоб не позиватися до суду, я б на Вашому місці звернувся до виконкому ради про надання рішення про присвоєння поштової адреси
А если все-таки начать приватизацию заново - на новую фамилию?
1) В 1999 году у меня была другая фамилия.
2) Номер участка по справке из садового таварищества будет совершенно не таким как в госакте.
3) Кадастровый номер не присваивался.
4) И в принципе я ничего не нарушаю, ведь имею право приватизировать 12 соток. Стоит ли попробовать?
На каком этапе проверяется приватизирован участок или нет и кем по фамилии?
Если не трудно посоветуйте.
Востаннє редагувалось 19 лютого 2013 10:47 користувачем Алена Колесн, всього редагувалось 1 раз.