Вибачте, Ви з якої планети?
Я вам навіть відповідь ДГК звангую (спойлер першого повідомлення): туточки
Або по місцю в свій відділ Держгеокадастру щоб передали в ЦА, або можете мені. Я передам директору Департаменту землеустрою(він неодноразово висловлювався за підтримку питання створення еталонів). На порталі є гілка обговорень цього питання та ніхто поки не горить цього робити.
пану Краснолуцькому О.В.? Це дає якусь надію)) Але тільки якщо "пани Славіни" не будуть приймати участь в створенні еталону.
Так Краснолуцькому, Славіну є чим зайнятись в кадастрі
Буде так, як Ви вище навангували. Гарний лист, грамотно оформлений. Словосполучення "давайте пропозиції"-це давно стало синонімом "закрийте рот і не виступайте!.
Переговорю з Крснолуцьким О.В.kurilov писав: А давайте так: якщо ви гарантуєте, що те, що ми тут обговоримо, дійсно буде як годиться буде розглянуто в ЦА ДГК зі всіма витєкающіми, то ми дійсно тут постараємося (думаю, небайдужі тут є). А поки це не більше ніж колотання слюни в роті. Ми можемо до посиніння тут обговорювати, коли в ДГК це нікому не потрібно.
Переговорив з Олексндром Васильовичом, він сказав, що гарантує розгляд та врахування ваших напрацювань. Пропозиції надсилайте йому на особисту скриньку.Hannibal писав: kurilov писав:
Джерело цитати А давайте так: якщо ви гарантуєте, що те, що ми тут обговоримо, дійсно буде як годиться буде розглянуто в ЦА ДГК зі всіма витєкающіми, то ми дійсно тут постараємося (думаю, небайдужі тут є). А поки це не більше ніж колотання слюни в роті. Ми можемо до посиніння тут обговорювати, коли в ДГК це нікому не потрібно.
Переговорю з Крснолуцьким О.В.
А зачем, проекты разрабатывают ИНЖЕНЕРЫ, в большинстве проекты прекрасно (положительно) оценивают эксперты Госгеокадастра. И не забывайте журнал авторского надзора.Kola писав: ↑18 липня 2017 14:34Ну и выложили бы в открытый доступ. В наш то компьютерный век...
zemrob писав: ↑18 липня 2017 14:14Громадська організація «Асоціація фахівців землеустрою України» розробила рекомендаційні еталони http://afz.com.ua/news/gromadska-organz ... -etaloni-/
в елементі “Цільове призначення земельної ділянки” (Purpose) - цільове призначення земельної ділянки згідно з документацією із землеустрою, яке визначається згідно з Класифікацією видів цільового призначення земель
Всьо ясно?02.01 Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
а неДля будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка)
Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)