допоможіть вирішити це питання що можна зробити щоб було законно ? писати на список неможна це порушення прав

можливо якісь білети чи талони видавати на конкретну дату і час, що можна зробити поділіться своїми ідеями
zemresss
Зараза
zemresss
Андрей1978
згідно Порядку ведення ДЗК РОЗРОБНИКИ подають заяви для внесення відомостей до ДЗК, якщо інше не встановлено договором. Повісьте оголошення на двері, надрукуйте статтю в газету. Чому прості громадяни-замовники мають виконувати передбачену законодавством роботу розробників?zemresss писав:Доброго дня з"являються знову великі черги а як потепліе знову почнуть ночувати .
допоможіть вирішити це питання що можна зробити щоб було законно ?
Pogannka
Sveto4ek
no якщо не передбачено договоро то де написано що розробники там написано заявник або уповноважена особа а заявником являеться власник ділянкизгідно Порядку ведення ДЗК РОЗРОБНИКИ подають заяви для внесення відомостей до ДЗК, якщо інше не встановлено договором. Повісьте оголошення на двері, надрукуйте статтю в газету. Чому прості громадяни-замовники мають виконувати передбачену законодавством роботу розробників?
zemresss
багато суперечностей з приводу цього питання в ЗУ "Про ДЗК" і в Порядку ведення ДЗК. Тому у нашій організації ми чітко прописуємо в договорах умову про подачу нами, як розробником, заяви до кадастрового реєстратора від імені замовника.zemresss писав:якщо не передбачено договоро то де написано що розробники
Pogannka
я думаю що це мається на увазі що подае розробник на затвердження документації а не на реєстрацію до ДЗКбагато суперечностей з приводу цього питання в ЗУ "Про ДЗК" і в Порядку ведення ДЗК. Тому у нашій організації ми чітко прописуємо в договорах умову про подачу нами, як розробником, заяви до кадастрового реєстратора від імені замовника.
ст. 26 ЗУ "Про землеустрій":
Подання документації із землеустрою до центрального органу
виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних
відносин, для внесення відомостей до Державного земельного
кадастру від імені замовника документації здійснюється її
розробником, якщо інше не встановлено договором.
zemresss
Можу вас обнадіяти Ви не один - така ситуація повсюдиzemresss писав:я новенький і вже шукаю іншу роботу. Бо за таку зарплату така велика відповідальність і приймати стільки людей це знущання втой час коли інші працівники сидять чашками торохтять і таку саму зарплату получають а мож більше які до начальника підлизуються
relax
якби це якось вирішили чи збільшили зарплату окремо реєстраторам оклади бо премію дають тільки її ділять іншим Dulya тай те що дають це мізерно в 2012 році великі кошти заробили в держбюджет на сайті держагентства писали що там міліони гривень а нам зарплати Dulya тільки на їду хвата нема чого відкласти щоб хоч нормальний сучасний мобільний купить нехватае facepalmМожу вас обнадіяти Ви не один - така ситуація повсюди
zemresss
для внесення відомостей до Державного земельного кадастру
внесення відомостей - це самє реєстрація в ДЗК, а ніяке не затвердження nozemresss писав:я думаю що це мається на увазі що подае розробник на затвердження документації а не на реєстрацію до ДЗК
afsen
люди, так з розробниками можна ж домовитись та спланувати графік подачі!!! а спробуйте домовитись з народом!afsen писав:Если крупные предприятия региона дружно подадут документацию на регистрацию, без участия заказчика - врядли наши 4 регистратора смогут обработать этот вал, тем более в установленные сроки.
Pogannka
читайте уважніше "Подання документації із землеустрою до центрального органуст. 26 ЗУ "Про землеустрій":
Подання документації із землеустрою до центрального органу
виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних
відносин, для внесення відомостей до Державного земельного
кадастру від імені замовника документації здійснюється її
розробником, якщо інше не встановлено договором.
zemresss
В Харькове наоборот - "рекомендовано".afsen писав:У нас в районе разработчикам негласно запрещено подавать документацию.
Андрей1978
AnnNet
за витягом замовник має звертатись особисто, або ж по довіреності.AnnNet писав:А вот забрать "Витяг" о регистрации в ДЗК можем ли? Или только по доверенности?
Pogannka
zemresss
Славик
Оксана Чорна
а как вы успеваете по 10 человек на каждого регистратора а когда отвечать на запросы от юстиции а также запросы с обласного главного управления, отчеты, ответы на звернення громадян, и другие всякие письмаЗараз ведемо по запису по 10 ч. в день на одного реєстратора якщо залишається час приймаємо в порядку черги, документи обробляємо та видаємо відразу, щоб більше не бачити і ні чути цих людей ще раз.. але запис йде вже на травень деякі люди в шоці)) і не згодні записуватись..
на быть очень строгими чтоб так с 9 до 16 ато мы похожее пробували так если з 9 то нормально прийом с 9 начинался а если до 16 то могут некоторые люди остаться и начнут хныкать или жаловаться чтоб принимали до 17 а есть такие что хотят чтоб принимали их и до 18 или 19 еще и когда говориш что рабочий день до 17 а они возмущаютсяОксана Чорна писав:а мы принимае в понедельника по пятницу с 9-00 до 16-00 часов кто успел сегодня отлично, кто нет приходите на следущий день и все дела.
zemresss
У нас зараз також виявилось, що цей необмежений прийом до добра не довів. Спочатку було по 10 заяв, потім по 15, ..., 20 5+5=? Зараз уже по 30 і наскільки я бачу ця кількість буде збільшуватись. Потрібно уже якось це обмежувати, бо працювати по 12-15 годин на добу, як в минулому році я більше не збираюсь. Обіцяли збільшення оплати праці, ДЕ ВОНО??? Для чого ми всі будемо старатися коли за нас ніхто не переймається. Скажете по запису теж черги на 2 місяці вперед, ну і нехай !!! Не ми ж це все намудрили. Не нам і розгрібати !!! KompManiyakСлавик писав:Зараз ведемо по запису по 10 ч. в день на одного реєстратора якщо залишається час приймаємо в порядку черги, документи обробляємо та видаємо відразу, щоб більше не бачити і ні чути цих людей ще раз..
UNIKUM
Але, шановна, треба думати, як виходити з ситуації. БоUNIKUM писав:Не ми ж це все намудрили. Не нам і розгрібати !
Chernov
'На кінець березня середній час усього процесу реєстрації по Україні - від заповнення заяви до роздрукування Поземельної книги і виписки - становив 21 хвилину. Раніше приблизно стільки ж часу витрачалося на написання громадянином вручну тільки самої заяви на реєстрацію'', зазначили у Держземагентстві. Так виходить близько 23 заяв на день по максимуму - це якщо не виконувати нічого окрім реєстрації. Із власного досвіду скажу, що реально прийняти, обробити і зшити та видати на день близько 19 заяв. Але інша не передбачена для реєстратора, але необхідна робота на той час стоїтьChernov писав:вивести час на кожну з операцій
UNIKUM
Вибачте мене, але окрім тих, хто зараз є пригноблюваним, ніхто ваші проблеми не вирішіть.UNIKUM писав:Одна МАЛЕНЬКА проблема, яку розуміють ті кому не під силу нічого зробитиНу хто ж повинен цим займатись !!!???
Chernov