Сертифікація замість ліцензій (Новачки: ЧИТАЄМО ПЕРШЕ ПОВІДОМЛЕННЯ!)

Усі питання по видачі ліцензій і ін.
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
lenysy
Репутація: 0
Область: м.Київ

Сертифікація замість ліцензій (Новачки: ЧИТАЄМО ПЕРШЕ ПОВІДОМЛЕННЯ!)

Повідомлення lenysy »

Опубліковано Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо дерегуляції господарської діяльності з проведення робіт із землеустрою та землеоціночних робіт" від 2 жовтня 2012 року № 5394-VI
Набрання чинності 03.12.2012р.

1 січня 2015 року закінчується перехідний період для суб’єктів господарювання, які мають ліцензію на виконання робіт із землеустрою

Роз'яснення "Земельної спілки України" щодо особливостей виконання робіт із землеустрою у 2015 році

Держземагентство надало роз’яснення щодо визначення правового статусу розробників документації із землеустрою з 1 січня 2015 року

Перелік питань до кваліфікаційних іспитів фізичних осіб, які бажають отримати кваліфікаційний сертифікат інженера-землевпорядника

Перелік питань до кваліфікаційного іспиту фізичних осіб, які бажають отримати кваліфікаційний сертифікат інженера-геодезиста

!!! ЗРАЗКИ ЗАЯВ:
http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/z2039-12
http://zsu.org.ua/novosti/sobytiya1asso ... mleustroyu

ЗАЯВА про включення інформації про сертифікованого інженера-землевпорядника до Державного реєстру сертифікованих інженерів-землевпорядників
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/file/tex ... 810n29.doc

ТЕМИ НА ФОРУМІ, ЩО СТОСУЮТЬСЯ СЕРТИФІКАЦІЇ:
Підготовка до кваліфікаційного іспиту на отримання сертифіката

Печатка сертифікованого інженера-землевпорядника

Електоронний цифровий підпис XML

Звернення Земельної спілки України до кваліфікаційної комісії, щодо позбавлення інженерів-землевпорядників сертифікатів

Державний реєстр сертифікованих інженерів-землевпорядників

Державний реєстр сертифікованих інженерів-геодезистів
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 15 листопада 2013 01:11 користувачем Nat, всього редагувалось 8 разів.
Streit
Спец
Спец
Область: Донецька
Місце роботи: Інше

Повідомлення Streit »

nata28 писав:Допоможіть прояснити дану "законодавчу ситуацію".
Так, Вас дійсно мають призначити на "підприємстві з ліцензією" відповідальною (до дати набрання чинності законом - 03.12.2012). Призначити наказом. Внести запис до картки П-2. При цьому Ви маєте мати :) землевпорядну освіту та стаж 3 роки.
Повідомляти про це агентів немає потреби (бо не передбачено).
sultan
Спец
Спец
Репутація: 6

Повідомлення sultan »

Отримав сьогоднi сертифiкат дякуючи представникам адм.президента. Я був з листом, але сертиф. не надрукували. Представники миттю взялися за це. Взагалi, сьогоднi був рекорд-видано майже 300 штук. У кого були поимки в даних-перепечатували оперативно. Я щиро подякував людям в штатському. Зранку до 13.00 видавали в темпi 2 хвилини на людину. Бажаю тим Хто буде отримувати, щоб представники адм.президента були ще там. Удачi !!!!
dexter3000
Спец
Спец
Репутація: 10
Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування

Повідомлення dexter3000 »

Сейчас в Госземагентстве плановая проверка из АПУ - поэтому ретивость чиновников повысилась в разы. Управлению экспертизы и лицензирования уделяется особое внимание проверяющих. Жаль только, что после проверки пыл угаснет... posunuv_v...
таня88
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Область: Чернівецька

Повідомлення таня88 »

Дякувати всім, тоже сьогодні везу додому сертифікат.
Зенит
Спец
Спец
Репутація: 3
Область: Чернігівська
Місце роботи: Приватні проектні організації

Повідомлення Зенит »

Отримав сертифікат - що далі !? Nenayu 5+5=? facepalm Sorri
Один з чиновників в Держкомземі на вигляд не зовсім з "рядових" (перебуваючи в доброму гуморі, впевнено) обронив - ну чекайте тепер перевірок. А я ось і подумав, не вийшло з усіми будуть "доїти" по одинці. Разом ми сила (доведено), а коли кожного окремо...
SK1974
Спец
Спец
Репутація: 5
Область: Херсонська
Місце роботи: Інститути землеустрою

Повідомлення SK1974 »

Зенит писав:Отримав сертифікат - що далі !? Один з чиновників в Держкомземі на вигляд не зовсім з "рядових" (перебуваючи в доброму гуморі, впевнено) обронив - ну чекайте тепер перевірок. А я ось і подумав, не вийшло з усіми будуть "доїти" по одинці. Разом ми сила (доведено), а коли кожного окремо...
а не будут ли они свирепствовать против получивших бесплатно?
sultan
Спец
Спец
Репутація: 6

Повідомлення sultan »

Наверстают на экзаменах.
Landmanager
Область: Хмельницька
Контактна інформація:

Повідомлення Landmanager »

Ishtvan писав:Сподіваюся, що отримають всі, хто приїхав сьогодні в агентство.
Вроді як всі хто був вчора отримали. Після обіду залишилось біля 30 чоловік у яких були якісь проблеми з отриманням, у когось невірно віддрукована ФІО в сертифікаті, а когось просто не було в списках на отримання, хоча листи були. Мене не було в списках, але в розмові з перевірячим, він запевнив, що всі хто приїхали і в кого є листи з позитивним рішенням - всі сьогодні отримують сертифікат. Перша п'ятірка, що заходила після обіду, всі отримали. Поки заповнював заяву на внесення в реєстр, ще 5 чоловік отримали.
Serics
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)

Повідомлення Serics »

ZIC писав:Сказали, що за всім процесом спостерігала людина в штатському (вроді - як частина перевірки Адміністрацією Президента)
Начебто з РНБО, яке почуло жалісні звернення землевпорядників стосовно затягування з цим питанням...

Додано через 1 хвилину 24 секунди:
також ці люди в штатському сказали що якщо людина приїхала з іншого міста не обов'язков в п'ятницю то їй повинні видати сертифікат. Наскільки насправді так буде - хто зна. Але може хто спробує?
Востаннє редагувалось 30 травня 2013 14:10 користувачем Serics, всього редагувалось 4 разів.
Причина: Для правильного цитування виділіть необхідну фразу і нажміть кнопочку "Цитата"
Chernov
Спец
Спец
Репутація: 18
Область: Запорізька
Контактна інформація:

Повідомлення Chernov »

Все-таки все вместе - мы сила. И обломали беспредельщиков. (хотя ответов на свои письма в 6 адресов я так и не получил)
SK1974 писав:а не будут ли они свирепствовать против получивших бесплатно?
Зенит писав:Разом ми сила (доведено), а коли кожного окремо..
Так не треба "окремо". Якщо когось почнуть тиснути - відразу ж на форум. Досвід вже є, причому позитивний. Тримаймося разом- бо разом ми сила.

Додано через 25 хвилин 48 секунд:
dexter3000 писав:Жаль только, что после проверки пыл угаснет..
Так в наших силах, как только угаснет, сразу же и подогреть....
Шевчук
Спец
Спец
Область: Луганська

Повідомлення Шевчук »

Подала документи 09.01.2013, а листа "щастя" ще немає. Телефонувала, а мене так обма....., що аж розплакалась. Нічого не можу дізнатися, що робити?
Козак
Молодший спец :)
Молодший спец :)

Повідомлення Козак »

Шевчук писав:Подала документи 09.01.2013, а листа "щастя" ще немає. Телефонувала, а мене так обма....., що аж розплакалась. Нічого не можу дізнатися, що робити?
Телефонувати і їх матюкати. І нехай вони плачуть.
ZIC
Спец
Спец
Репутація: 7

Повідомлення ZIC »

Шевчук писав:Подала документи 09.01.2013, а листа "щастя" ще немає. Телефонувала, а мене так обма....., що аж розплакалась. Нічого не можу дізнатися, що робити?
Телефонуйте ще раз і починайте з питання: "Посилати зразу листа на Адміністрацію Президента, чи ви надасте інформацію так?"
Можна ще попередити, що розмова записується для того, щоб відіслати на АП... morgayu
cemen
Спец
Спец
Репутація: 19

Повідомлення cemen »

Я когда лицензию получал то пожаловался-позвонил на горячую линию. 1 год получал лицензию после этого. Вот теперь никому и никогда не жалуюсь. И кстати деньги за лицензию тоже давал, но год тянули.
makctos
Спец
Спец
Область: Сумська

Повідомлення makctos »

Отримаєте десь 09.02.13, а може і пізніше, почитайте пости написані раніш, пісьмо счас`я десь через 40 днів. Та і у тіх, що поотримували сертіфікати в житті нічого не зминилося, робота стоїть на місті, ніяких документів відділи-управління держемагенства неприймають.
таня88
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Область: Чернівецька

Повідомлення таня88 »

Шевчук писав:Подала документи
09.01.2013, а листа "щастя" ще немає. Телефонувала, а мене так
обма....., що аж розплакалась. Нічого не можу дізнатися, що
робити?
Мені лист щастя прийшов через 47 днів, сертифікат отримала цієї пятниці.
home230777
Спец
Спец
Область: Чернігівська

Повідомлення home230777 »

Шевчук писав:Подала документи 09.01.2013, а листа "щастя" ще немає.
Не спешите! У них на расмотрение 30 дней!
Volodar1981
Молоденький(ка)
Молоденький(ка)
Репутація: 2
Область: Львівська

Повідомлення Volodar1981 »

А я подав заяву 13.12.2012р. Листа так і не отримав, але сертифікат забрав минулої п'ятниці!
nata28
Область: Київська

Повідомлення nata28 »

Volodar1981 писав:А я подав заяву 13.12.2012р. Листа так і не отримав, але сертифікат забрав минулої п'ятниці!
Як ЦЕ? Якщо не складно то опишіть процедуру отримання.
Yov
Спец
Спец
Репутація: 10
Область: Закарпатська

Повідомлення Yov »

Volodar писав:А я подав заяву 13.12.2012р. Листа так і не отримав, але сертифікат забрав минулої п'ятниці!
Ви вибарали особисто, чи по дорученні? У мене подібна ситуація, листа нема. Не знаю їхати в Київ, чи ні.
Земля
Спец
Спец
Репутація: -4
Область: Сумська

Повідомлення Земля »

Друзі, назріло питання. Я ФОП з ліцензією (має це чи не має значення), але поки що без сертифікату. В звязку з тим, що жити хочеться а ще інколи і їсти розробляю ТД чи ПВ, а потім іду до знайомого сертифікованого друга, який тех працює ФОПом, або ж до іншого, який працю на підприємстві проставляю поряд зі своєю ФОПовською печаткою його сертифіковану печатку і можу вважати що з моєю документацією все Ок?
Чи тут не все так просто?
zemkov
Спец
Спец

Повідомлення zemkov »

Здається, між вами мають бути якісь договірні відносини.
gps_nik
Спец
Спец
Репутація: 133

Повідомлення gps_nik »

zemkov писав:...Здається, між вами мають бути якісь договірні відносини...
Десь отак !Alkogol! , чи все має бути зафіксовано на папері???
Atoll
Спец
Спец
Область: Рівненська
Контактна інформація:

Повідомлення Atoll »

Земля писав:проставляю поряд зі своєю ФОПовською печаткою його сертифіковану печатку
А не буде це трактуватись, як найманий працівник? Тоді здається зовсім інакші відносини з податковою будуть.
krlik
Спец
Спец

Повідомлення krlik »

а вот и первые "ласточки", сверяйте номера и ищите дубль
  Hidden text. You must be registered and have messages: 50
А в этом просто чуть больше кол-во цифр в номере
  Hidden text. You must be registered and have messages: 50
Відповісти