ZIC Вони ж не є обовязковими
Ну хіба що, бо це зовсім не круто!
Swan
makctos
Под каждым словом подпишусь. Под каждым. Подпишусь под каждым. Под каждым словом подпишусь. Говорю Вам, под каждым подпишусь словом. :)makctos писав:makctos
Streit
Streit писав:Под каждым словом подпишусь. под каждым. Подпишусь под каждым словом. Под каждым словом подпишусь. Говорю Вам, под каждым подпишусь словом. :)
zemkov
Streit
Shyrik27
Oleg
Сертификацию сетей еще не придумали, то-есть закпос, тнт, космонавты и тд.. пока нервно курят в сторонке и ждут когда их подомнет под себя земагенство, которое будет рубить бакшиш за просто так.ZIC писав:GNSS-спостереження від базових станцій типу Закпосу
kukin
Вы забыли добавить: в ТОЗР побежим,к державному кадастровому регистратору за витягами и довидками:makctos писав: сертификований инжинер землевпорядник(складає документацию), за координатами по соседним участкам наплатной основе побежим в ДЗК, витяги тоже ДЗК, координатки пересчитать ДЗК , взять координати ДГМ заплати в ДКГФ, а потом сделаєшь сеть згущения(пофотографируєшь состояниє пунктов) и ето все бесплатно передай за тошто надтобой поиздиваються (приймут утебя работу или нет). И никто нидумаєт, а гдеж набрать таких крутих заказчиков, чтоб по "упращенной" схеме как говорил Тимченко,(степень риска, что вобще ничего неполучеш увеличивается в раз 5), захотели получить оту бумажку
LGU
Azhimut
Це у нас так будують свою мережу /viewtopic.php?p=79024#p79024... Додаток №2 до Плану переходу...kukin писав:...Ведь сети строят не они, они только дань собирают...
gps_nik
Нет, это сбылась мечта:gps_nik писав:Правда я ще замітив великий +... Це напевно перша в Україні спроба визнати постійно діючі ГНСС станції та методи їх роботи
а как по мне, должно звучать так:Эталон писав:1. Основні відомості про земельну ділянку
Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення меж) земельної ділянки в натурі (на місцевості) (далі – документація із землеустрою...
Роботи щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знакам...
kukin
+100ZIC писав:Є деякі перегиби типу "всі картографічні матеріали, які наводяться у документації, повинні бути в УСК2000", ніби з роздрукованої ситуаційної схеми розміщення земельної ділянки видно буде, в якій СК вона була...
Zergud
ZIC
буде, щось схоже на це: viewtopic.php?f=35&t=5533&view=viewpollZIC писав:Яка думка з цього приводу?
! | Повідомлення з: Denver |
Перед тим, як задати питання скористайтеся пошуком по форуму. 90% тем вже обговорювалося чи обговорюється. |
Denver
NickS
vladasya
Так, але ж тепер, я так розумію, зробили новий вигляд кадастрового плану. Плюс угіддя по КВЗУ і відповідна табличка експлікації.vladasya писав:Давно використовую подібний кадастровий план:
NickS
Врахуйте, що потрібні будуть двох видів каталоги координат - повні в архів (та фонд документації), а також скорочені (з кутами і відстанями) замовнику.NickS писав:Нижче малюнка відображається каталог координат, причому разом з відстанями та кутами, потім експлікація КВЗУ. Нижче йде масштаб, а під ним опис меж і умовні позначення. Це все компактно виглядає в формі, але чи буде це так при реальних даних?
ZIC
Ну я ж про це і кажу! В тому то й справа, я, як розробник, бачу (мені потрібно врахувати всі можливі варіанти, причому щоб це було універсальним), що формат плану гидесний! facepalmZIC писав:Крім того - одна справа по ОЖБ, ОСГ з 4-6 точками, і зовсім інша - масив лісу в пару тисяч гектарів з тисячею точок...
NickS
Якби "Ви,гадники" порадились більше з практиками, врахували різні розміри і форми ділянок, різні варіанти документів, то можливо вони описували це все більш гнучко.NickS писав:Таке відчуття, що "вигадники" еталону (інакше їх не назвеш), так далекі від реальних даних, як я від літакобудування.
ZIC
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1051б-2012-п/page4NickS писав:Також хотілось би побачити приклад плану
Сергiй64
Наскільки я зрозумів, то є два кадастрових плани. В еталонах про це, якщо не помиляюсь, теж йдеться. Є кадастровий план, який формує реєстратор (той, на який Ви дали посилання), а є кадастровий план ділянки (який прикладається до справи і який повинен формувати землевпорядник). Чим вони відрізняються і навіщо потрібні - не питайте.Сергiй64 писав:Все таки вважаю, що тепер кадастровий план має право друкувати тільки кадастровий реєстратор, а те що ми робим має називатись якось інакше.
NickS
Можливо я просто зациклився на дурниці, але землевпорядник не може зробити кадастровий план, оскільки кадастровий номер на момент складання технічки чи поекту невідомий. А без нього - це не кадастровий план. План ділянки, план організаціїї території - як завгодно, але не кадастровий план. Кадастровий план, на мій погляд, друкує кадастровий реєстратор при реєстрації ділянки, і прикладає до технічки (от і необхідна складова) і на затвердження ( груба схема), чи до проекту і на експертизу а потім на затвердження (теж грубо) . Але вже з кадастровими номерами. А поскільки землевпорядники не роблять кадастрового плану, то й заморочуватись з координатами нема потреби. Аргументовано виправте мене, щоб потім не переробляти.NickS писав:є кадастровий план ділянки (який прикладається до справи і який повинен формувати землевпорядник
Сергiй64
В принципі - погоджуюся на всі 100. В ПРИНЦИПІ! І навіть "плюса" поставив. Я теж за уніфікацію/універсалізацію/спрощення/тощо, тільки аби не робити зайвої/чужої роботи. І кадастровий реєстратор таки має друкувати цей план.Сергiй64 писав:Аргументовано виправте мене, щоб потім не переробляти.
Streit