Подавала запрос 7 декабря в "орган водних ресурсів", как и было написано в законе на тот момент. Мають вони право или нет, уже, судя по всему, не важно. В любом случае, даже если придется проходить комиссию, вопросов у представителей этих служб ко мне уже не будет. А вот возвращение в комиссию экологов (уповноважених представників структурних підрозділів обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій з питань охорони навколишнього природного середовища) меня совсем не радует. Более зажравшейся службы у нас нет.Alexxp писав:погодили в представника Держводагентства (центрального органу - Київ)
Закон щодо удосконалення процедури відведення земельних ділянок та зміни їх цільового пр..
Нове законодавство, яке стосується земельних відносин
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- Petra-Olga
- Молодший спец :)
- Репутація: 7
- Область: Одеська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
-
0
- Цитата
Petra-Olga
-
0
- Цитата
На той момент (7 декабря) в комісію вже повинен був входити згідно ПКМУN 930 від 10.10.2012 представник Держводагентства, а не ...Petra-Olga писав:Подавала запрос 7 декабря в "орган водних ресурсів", как и было написано в законе на тот момент
Так що до Вас питань може і не буде, а до погоджень і до їх правомірності та до особи яка їх підписала, це ще не факт 5+5=? facepalm
Alexxp
-
0
- Цитата
Добрий день!
Будь-ласка поясніть, чи правомірно від мене вимагає Управління культури(архееологи) проведення археологічної експертизи при відведенні ділінки для ведення ОСГ(особисте селянське господарство).
Причину наводять таку: немає в архіві даних про обстеження цієї ділянки. Бо вони захищають також обєкти що можуть бути виявлені (ст.37 ЗУ "Про охорону культурної спадщини").
Будь-ласка поясніть, чи правомірно від мене вимагає Управління культури(архееологи) проведення археологічної експертизи при відведенні ділінки для ведення ОСГ(особисте селянське господарство).
Причину наводять таку: немає в архіві даних про обстеження цієї ділянки. Бо вони захищають також обєкти що можуть бути виявлені (ст.37 ЗУ "Про охорону культурної спадщини").
ssasa
- Petra-Olga
-
0
- Цитата
Вы не поверите, но они у нас в комиссию не входили, как и лесники. По крайней мере, я не видела ни одного заключения, которое бы подписывали их представители. Экологи требовали принести справки от этих служб, на основании которых выдавали свое заключение. И только после этого подписывали протокол комиссии. Я знаю, что это противоречит законодательству, но сломать эту систему отважных не нашлось. Поэтому все были счастливы, когда отменили комиссии. Правда, радовались мы не долго. SmertAlexxp писав:в комісію вже повинен був входити згідно ПКМУN 930 від 10.10.2012 представник Держводагентства
Petra-Olga
Oleg
Pogannka
SK1974
Korum
- Oleg
- Спец
- Репутація: 82
- Область: Волинська
- Місце роботи: Інше
-
0
- Цитата
Не по темі
[quote="Korum"]Admin, Сорри за офтоп, но как можно скачать и распечатать эти изображения, просто сохранить не получается.[/quote]
ПрінтСкрін morgayu
Щас прикріплю архівом
ПрінтСкрін morgayu
Щас прикріплю архівом
Не по темі
Прикріпив
Oleg
Alexxp
- SBB
- Спец
- Репутація: 25
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Юридичні послуги
-
0
- Цитата
Комітет не приймав жодного рішення з цього питання. Листів, наскільки я знаю,теж не було.Alexxp писав:Комітет ВР з цим висновком (протоколом) наради не погодився, у них зовсім інші думки з цього питання
SBB
-
0
- Цитата
А яка у них думка? Если не секрет.Alexxp писав:Комітет ВР з цим висновком (протоколом) наради не погодився, у них зовсім інші думки з цього питання.
Korum
-
0
- Цитата
Рішення справді не було, були висказані лише думки з цього питання.SBB писав:Комітет не приймав жодного рішення з цього питання. Листів, наскільки я знаю,теж не було.
Ви не по "наслишки" знаєте, як довго формуються комітети ВР, тому офіційний лист по цьому питанню буде ....(потом, скоро)
Востаннє редагувалось 08 січня 2013 15:17 користувачем Alexxp, всього редагувалось 2 разів.
Alexxp
- SBB
- Спец
- Репутація: 25
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Юридичні послуги
-
0
- Цитата
Буде якийсь документ Комітету - можна буде говорити про його позицію. Але це все, як і папірець (інакше його не можна назвати) Мінюсту і Агентства - фігня. Необхідно вносити зміни до закону. Наскільки я знаю, Мінюстовський законопроект з цього питання буде зареєстрований скоро. Але там теж не все нормально...
SBB
- Petra-Olga
-
0
- Цитата
А ничего, что статья 186-1 опять выглядит иначе? И часть третья совсем не та, о которой говорилось в этих рекомендациях. К окончательной редакции, судя по всему, придут еще не скоро. Но хоть маразм, который был, убрали. У нас теперь во всех законах интересная сноска "зміни дивись у законі №..."
Petra-Olga
-
0
- Цитата
Абсолютно з Вами згідний, планують 25.01 подать, але з урахуванням всіх "Універсальних" законів ВОНи подають пропозицію про повернення комісії. Остаточної редакції не бачив, ну те що бачив, комісія на рівні області.SBB писав:буде зареєстрований скоро. Але там теж не все нормально...
Alexxp
- Oleg
- Спец
- Репутація: 82
- Область: Волинська
-
0
- Цитата
Не по темі
[quote="Petra-Olga"]У нас теперь во всех законах интересная сноска "зміни дивись у законі №...[/quote]
Влучно підмічено! Також це помітив. Просто вже не можуть "склеїти" цей, весь, дурдом, що понаприймали!
Влучно підмічено! Також це помітив. Просто вже не можуть "склеїти" цей, весь, дурдом, що понаприймали!
Oleg
- Streit
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Донецька
-
0
- Цитата
Теж таке чув - буде комісія на рівні області. До того ж, в нашому ГАСК/ДАБК було щось типу наради - скоро очікуються роз'яснення/наказ/щось інше, як вони будуть погоджувати проекти землеустрою в світі статті 186-1 (те, що в тексті статті на сайті ВР цих змін немає - не значить, що вони не чинні. Чинні, ще й як!)Alexxp писав:Остаточної редакції не бачив, ну те що бачив, комісія на рівні області.
Так от - планується, що ДАБК буде ВИЇЗЖАТИ на кожну ділянку. НА КОЖНУ! І якщо знайдуть якусь "самоволку" - штрафи і відмова в погодженні проекту. Якщо нерухомості немає, або все як по технічному паспорту - то "нате, отримуйте погодження".
Востаннє редагувалось 08 січня 2013 15:51 користувачем Streit, всього редагувалось 1 раз.
Streit
-
0
- Цитата
А чому тільки в НАС, і в багатьох інших законах навіть постановах (про мову - про це вже писалось, ПКМУ 703- ( зміни внесені частково),Petra-Olga писав:У нас теперь во всех законах интересная сноска "зміни дивись у законі №..."
і т.д., якщо я не помиляюсь таких посилань більше 30)
Alexxp
- Petra-Olga
-
0
- Цитата
Я раньше не замечала такой массовости. А теперь что ни открой - сюрприз. Хотела после НГ перечитать законы в окончательных редакциях, но надежды не оправдались. Опять будем их как пазлы собирать.Alexxp писав:А чому тільки в НАС
Petra-Olga
-
0
- Цитата
З приводу цього давно висувається ідея нового кодексу - по типу Податкового (не в поганому розумінні), а як єдиного закону, який об'єднає безліч різних норм, законів та підзаконних актів і дасть чітке трактування.Petra-Olga писав:Я раньше не замечала такой массовости. А теперь что ни открой - сюрприз. Хотела после НГ перечитать законы в окончательных редакциях, но надежды не оправдались. Опять будем их как пазлы собирать.
Але це нікому не вигідно, навіть Президент відмовився створювати робочу групу по цьому питанню.
Востаннє редагувалось 08 січня 2013 16:37 користувачем Alexxp, всього редагувалось 1 раз.
Alexxp
-
0
- Цитата
Плюс к этому дурдому надають "рекомендації".Полностью согласна сAdmin писав:Влучно підмічено! Також це помітив. Просто вже не можуть "склеїти" цей, весь, дурдом, що понаприймали!
Никакие протоколы никаких совещаний проблему не решат.SBB писав:Необхідно вносити зміни до закону.
ValD
Alexxp