Як вони співвідносяться з градаціями по гранскладу/скелетності?
Дякую.
eucrariano
клацаєш правою кнопкою по карті, вибираєш пункт "Інформація про шар"
я не знаю
Parcel
Оце трохи розібрався з тою злощасною легендою. Тут є 222 позиції, як в старому переліку агрогруп. Єдине, це відрізняються назви, в сторону спрощення/скорочення. Зроблено, звичайно трохи примітивно і грубо, як на мене. Попарився, але склеїв цю легенду в один файл:
eucrariano
зайву роботу зробив
Parcel
Ваша правда. Працює такий варіант. Чому я взявся за "ручне" склеювання - так це друк лише 1-2 стрінок легенди з-під SAS-Planet. З браузера друкуються вже всі, проте теж як картинка. Тому різниця насправді не така вже й суттєва.
eucrariano
SOROKIN
В мене працює. Ось, щойно перевірив файли в SAS-Planet та в архіві - вони ідентичні. Можливо Ви не всі файли перекинули? На картинці видно шляхи розташування - зробіть ідентично, має працювати.
eucrariano
ValShki
ппзкб
на сайті відображаються, тільки безтолку.
Питаннячко не до мене, можливо щось не вірно скачано чи встановленно. Не переживай все одно їх невикористати, там грунти застарілі та щей не відповідають дійсності.
ValShki
незнев, незнав тай забув...
ValShki
Нічого не залишається, як процитувати самого ж себе:Шар «Ґрунти» – це шар, який містить інформацію про ґрунтовий покрив України. Шар створено шляхом векторизації карти ґрунтів України М 1:200 000 у рамках виконання бюджетної програми 2012 року щодо створення автоматизованої системи Державного земельного кадастру. Шар не містить відомостей Державного земельного кадастру і має інформаційних характер щодо ґрунтового покриву України.
Kurilov писав: ↑12 грудня 2018 14:43 З мого досвіду, досвіду фахівців (у т.ч. ґрунтознавців) і тому, що мені казали працівники ДГК, на ПКК - цифра карти-200 000. Так, спотворена, так, кастрована, так, місцями незрозуміла. (Ну, приблизно така ж версія ґрунтової основи незабаром буде на всеукраїнському порталі НГО, особливо враховуючи те, як інститути землеустрою готовили ґрунтові матеріали до внесення на портал.)
Питання не в тому, що на ПКК розташоване щось незрозуміле нікому, - питання в тому, навіщо це використовувати для чогось (бо воно апріорі не може допомогти вирішити землевпорядні завдання).
! | Повідомлення з: Kurilov |
Шлях форумчанина: 1. Користуйся пошуком, перш ніж щось спитати. 2. Ховай велике під спойлер. 3. Дотримуйся правил, бо кара настигне тебе. |
Kurilov
eucrariano
Ви, що знущаєтесь... Картограми грунтів які там приклеєні... Прив'язували в автокаді через функцію вирівняти по двом точкам і масштабувати... В моїх знайомих с/г підприємств зараз проблеми... Вартість паїв змінилася... Судимся.eucrariano писав: ↑23 липня 2019 19:38 У будь якому разі на сайті НГО викладено результати великомасштабних обстежень, які мають комплекс своїх проблем, розвязати які можна найякісніше лише черговим раундом великомасштабних грунтових обстежень, які ніколи, мабуть, не будуть проведені...
vitas007
murrrchik
eucrariano
bu4apka
Якщо якась область цікавить то пишіть мені в приватні повідомлення.bu4apka писав: ↑15 січня 2020 12:32 завжди користувався картою для визначення грунту і для викопіювання грунтів https://ngo.land.gov.ua/ ,але уже декілька днів сайт не працює,є якісь аналоги ?
vitas007
bu4apka
vitas007
З приводу вектора пишіть в пп.eucrariano писав: ↑04 січня 2019 20:21
Ваша правда. Працює такий варіант. Чому я взявся за "ручне" склеювання - так це друк лише 1-2 стрінок легенди з-під SAS-Planet. З браузера друкуються вже всі, проте теж як картинка. Тому різниця насправді не така вже й суттєва.
PS: для підключення шарів зон, провінцій, округів та районів в SAS-Planet створив набори параметрів. Наводжу їх окремо у вкладенні. Легенди також в наявності.
vitas007
Alex2010