Потрібно 250 сертифікованих інженерів-землевпорядників!
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Репутація: 0
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Добре. Всих бажаючих запросимо!
-
- Admin
- Репутація: 714
- Область: Харківська
Це не результат. Це - повсякденна робота.Pilat писав: Результат такой:
- гражданская организация зарегистрирована;
- руководство выбрано, тот кто хочет участвовать в составе руководства - приветствуется;
- сайт гражданской организации создаётся - http://afz.com.ua/ ;
От це вже тепліше до ставлення СІЗів до "організації".
Це не аргумент. ЗСУ скільки існує - і скільки він зробив?
За все хороше, проти всього поганого. Деклараціії за суцільним піз...жом.
От дивіться. Я, дякувати б-гу, не СІЗ. Я вже достатньо надивився на ці "професійні організації". Мені не треба чергову Земельну спілку чи українську ГІС-Асоціацію, яка нічого не вирішує чи вирішує для своїх наближених членів. Я готовий витягнути зі своєї зарплати потрібну суму й віддати на благу справу - аби тільки я він неї мав зиск. Створити сайт нині може й школяр - дайте мені конкретику, як ГО буде захищати в таких умовах СІЗів від позбавлень і прочих естериторіальностей. Викласти фотки - не проблема, дайте хоча б бачення вирішення нинішніх проблем.
-
- Admin
- Репутація: 714
- Область: Харківська
Без проблем. От ви кажете, що ГО претендує на отримання статусу СРО, але не вистачає 70 СІЗів. Читаємо закон:
Покажіть мені хоча б перспективний порядок внутрішньої сертифікації, перспективний перелік членів експертної ради (не треба мені чергових м... у всіх спілках, який ні..я не робить, а тільки обличчям по Першому світить), порядок її діяльності тощо.Громадська організація фізичних осіб, визнаних сертифікованими інженерами-землевпорядниками відповідно до цього Закону, що претендує на визнання її статусу саморегулівної організації у сфері землеустрою, повинна відповідати таким критеріям:
її кількісний склад повинен налічувати не менше 250 сертифікованих інженерів-землевпорядників;
не менше 90 відсотків членів її загального кількісного складу повинні бути сертифікованими інженерами-землевпорядниками;
наявність встановленої процедури внутрішньої сертифікації своїх членів з метою контролю за якістю проведених ними робіт із землеустрою.
Я, за належної вашої організації, можу гарантувати приведення до вас хоча б двух СІЗів. Але треба бачити конкретику, а не ми - за мір за всьом мірє, які ті моделі на конкурсі краси.