Теплотраса, нове будівництво. Як правильно оформити право на землю?
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Репутація: 0
- Область: Чернігівська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Теплотраса, нове будівництво. Як правильно оформити право на землю?
Доброго здоров'я. Підкажіть будь ласка хто знає. Будівництво нової підземної теплотраси. На період будівництва необхідно оформити земельну ділянку. З землями які вже надано у власність чи користування все зрозуміло оформлюється сервітут, а як бути з землями міської ради (тротуари, вулиці, тощо)? Я гадав, що необхідно оформити в оренду на період будівництва проектом відведення, але в міській раді крутять пальцем у скроні, а на питання: "що робить?", кажуть: "не знаємо". Хто знає може є якійсь інший варіант, чи я помиляюсь у принципі?