Дуже хочу знайти цей наказ, та перевірити, чи він діючий, та не можу. Перепробував всі знані мною способи. Підкиньте, будь ласка, нормальну зсилку.Alexxp писав:Див. наказ Держкомзему від 08.10.2009 № 534
Про затвердження еталону технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку
Вимоги до технічного завдання
Проектна документація - запитання,відповіді, поради
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- Kitsmaniuk
- Спец
- Репутація: 147
- Область: Чернівецька
- Місце роботи: Приватні проектні організації
-
0
- Цитата
Kitsmaniuk
- dexter3000
- Спец
- Репутація: 10
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування
-
0
- Цитата
Гугл в помощь. А вообще ТЗ оттуда уже технически и юридически устарело.Kitsmaniuk писав:Дуже хочу знайти цей наказ, та перевірити, чи він діючий, та не можу. Перепробував всі знані мною способи. Підкиньте, будь ласка, нормальну зсилку.
dexter3000
- Kitsmaniuk
- Спец
-
0
- Цитата
Догадувався, навіть більше, був у цьому впевнений. Однак це треба довести начальнику відділу та його спеціалістам, а посилки на те, що наказ і еталон втратив чинність у мене немає.....dexter3000 писав:А вообще ТЗ оттуда уже технически и юридически устарело.
Kitsmaniuk
- Chernov
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Запорізька
- Місце роботи: Інше
- Контактна інформація:
-
0
- Цитата
Оно никогда и не было технически грамотным. (Не говоря уже про юридический аспект, который меняется в среднем 2 раза в месяц.)dexter3000 писав:Гугл в помощь. А вообще ТЗ оттуда уже технически и юридически устарело.
Как и наши руководители.
Как бывшие, так и нынешние.
Закажите мне, я разработаю.
(чтобы не быть голословным, хотя и не напрашиваюсь)
Но не забесплатно, не менее 50 000 гр.
С полной предоплатой и гарантией возврата после конструктивной критики Форума.
Хотя с политикой нашего "государства" пора изучать российское законодательство. facepalm
Chernov
- Kitsmaniuk
- Спец
-
0
- Цитата
Вірю, що цього не станеться. Поряд з тим:Chernov писав:Хотя с политикой нашего "государства" пора изучать российское законодательство.
- в гуглі прочитав;
- в архіві ДАЗРУ зазначеного документа не знайшов;
-в архіві рада_закон зазначеного документа не знайшов;
-в обговорені на наших форумах в основному мова йде про проекти відведвення, мене ж більше цікавить ТД з встановлення, ТД з відновлення, в Законах та діючій інструкції такого не зустрівчав. Може я неуважно читав?
І напослідок, напевне до сьогодні діє: "Каждому граду свой нрав и права, каждый имеет свой ум - голова"
Kitsmaniuk
-
0
- Цитата
Я уже забыл когда что то читал в ЗУ про нормативы,что до изготовл.ТД !!!!делаем под....видение райзема по местам!!!а сейчас еще и гос.регистратора!!! и спорить без полезно...да и дольше!!!!!!
chery
-
0
- Цитата
Цей наказ зроблено виключно під 844 постанову КМУ від 05.08.09 при безоплатному оформлені державних актів в 2009 році (тобто громадянам за державні кошти виготовляли акти). Крім того, наскільки я пам'ятаю той так званий еталон тех. док. був рекомендованим, оскільки ми їм все одно не керувалися.Kitsmaniuk писав:dexter3000 написав:А вообще ТЗ оттуда уже технически и юридически устарело.
Догадувався, навіть більше, був у цьому впевнений. Однак це треба довести начальнику відділу та його спеціалістам, а посилки на те, що наказ і еталон втратив чинність у мене немає.....
Expert
- Kitsmaniuk
- Спец
-
0
- Цитата
Якщо не будемо спорити і відстоювати законність своїх дій:chery писав:Я уже забыл когда что то читал в ЗУ про нормативы,что до изготовл.ТД !!!!делаем под....видение райзема по местам!!!а сейчас еще и гос.регистратора!!! и спорить без полезно...да и дольше!!!!!!
- сьогодні - будемо лохами;
- завтра - відповімо по закону......
Я це вже проходив в різних іконостасях.......
Kitsmaniuk
-
0
- Цитата
+100...Згоден...але маєм шо маєм...та ще не забуваємо,що за нами клієнт...і йому на срать...хто лох,а хто ні!!!Kitsmaniuk писав:chery написав:
Я уже забыл когда что то читал в ЗУ про нормативы,что до изготовл.ТД !!!!делаем под....видение райзема по местам!!!а сейчас еще и гос.регистратора!!! и спорить без полезно...да и дольше!!!!!!
Якщо не будемо спорити і відстоювати законність своїх дій:
- сьогодні - будемо лохами;
- завтра - відповімо по закону......
Я це вже проходив в різних іконостасях.......
chery