Допоможіть вибрати GPS приймач?
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Хто працює з Trimble GeoExplorer 6000XR (антенною Zephyr 2) поділіться своїми враженнями.
Кто знает к приёмникам Лейка, Гео оффис идёт прицепом или надо отдельно покупать?
-
- Вже не початківець
- Репутація: 1
- Область: Харківська
раньше было отдельно. Когда с SR-20 работал LGO было за отдельную плату, более того за некоторые функции (например импорт/експорт ринекс) ещё больше доплачивать надо было.
- KolS
- Спец
- Репутація: 106
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Колеги може хтось дати характеристику цьому приладу? Можливо в когось є на озброєнні? Чули про нього?
GNSS RTK приемник South S660P + контроллер PQ28 + ПО GIStar
GNSS RTK приемник South S660P + контроллер PQ28 + ПО GIStar
-
- Спец
- Репутація: 5
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Юридичні послуги
А ось таке питання: "" GNNS-приймач з певним серійним номером (припустимо1813857) тільки один може бути???
-
- Спец
- Репутація: 103
- Місце роботи: Інше
Селектор 02.10.2017
► Показати
Згідний... Окрім того, в різних виробників по різному виконується "нумерація своїх кузовів"... В Лейки своє правило маркування, в Трімбла своє, в Топкона своє і т.д... Навіть по кількості знаків у серійному номері і наявності у серійному номері літер...
-
- Репутація: 3
Придбав такий набір влітку. Ініціалізація займає до хвилини. Загрузив в DXF форматі ділянки всього району і вже при зйомці можу бачити проблеми з перетинами ділянок. Функціонал GiStar поки не дуже широкий (програма оновлюється), але його повністю вистачає для повсякденних задач. Особисто я дуже задоволений.
-
- Спец
- Репутація: 30
- Область: Житомирська
Не по темі
А кто вам дал эту информацию...... (десятки тысяч участков !!!)kaminski_v писав: ↑03 жовтня 2017 12:30ділянки всього район
- ппзкб
- Спец
- Репутація: 669
- Область: Вінницька
vovaz,
Не по темі
до 2012 ДЗК торгувало базами на ліво і на право, хіба що в газети обяви не давали )))
-
клас! а як ви це зробили?kaminski_v писав: ↑03 жовтня 2017 12:30Загрузив в DXF форматі ділянки всього району і вже при зйомці можу бачити проблеми з перетинами ділянок
в мене аналогічний девайс, працює швидко, можна і кути будівель знімати, коли поблизу нема дерев. Якщо ж над ділянкою густі дерева - тоді доводиться прибігати до інших методів знімання.
винос не дуже зручний, показує тільки скільки метрів по координатах Х У від потрібної точки. На екрані не видно карти виносу. Але все одно значно краще, ніж тахеометр)).
ПО GIStar не подобається. Не зручне. Коли скидуєш результати знімання, треба заходити в кожний проект у список точок і аж тоді доступний експорт.
До речі, останнім часом реклама в цій програмі якась появилась. Чи це якийсь вірус на телефоні. Також програма перестала оновлюватися, видає якусь помилку. Все нема часу зв'язатися з техпідтримкою.
Підкажіть, будь-ласка, як в DXF форматі можна завантажити базу? Вона буде типу як растр чи треба буде кожного разу заходити на якусь карту? Яким чином вам вдалося її впихнути в GIStar?
-
Я користуюся ГІС6. Там є можливість вигрузити ділянки в DXF. Потім файл записуєте на девайс в теку MAP (знаходиться в теці програми). І в GIStar заходите в меню "слой"-"импорт файла". І все. Файл додається у вигляді іще одного шару мапи. Можна включати його видимість і відключати. До речі з виносом тоді теж набагато простіше.
По рекламі - в мене реклами немає. Тижні 3 назад програма сама оновилася (щоправда змін не помітив).
Дякую. Але в мене не вийшло. Мабуть, по тій причині, що файл робив в Digitals. DFX тут якийсь трохи інший. Закинув цілий район, то в мене програма почала дуже виснути, коли включаю відображення даного шару. Але сам шар не видимий на карті все одно. Закидав вже і кусок карти. В списку шарів він є включений, а на карті не відображається нічого.kaminski_v писав: ↑04 жовтня 2017 14:17Я користуюся ГІС6. Там є можливість вигрузити ділянки в DXF. Потім файл записуєте на девайс в теку MAP (знаходиться в теці програми). І в GIStar заходите в меню "слой"-"импорт файла". І все. Файл додається у вигляді іще одного шару мапи. Можна включати його видимість і відключати. До речі з виносом тоді теж набагато простіше.
-
- Спец
- Репутація: 30
- Область: Житомирська
Трохи не та тема, але
https://www.facebook.com/systemnet.ua/p ... 5422087208
https://www.facebook.com/systemnet.ua/p ... 5422087208
-
А Ви включали сам прилад? Просто може бути так, що карта відображається, але Ви її не бачите, бо курсор знаходиться десь в іншому місці.fendak писав: ↑05 жовтня 2017 19:47Дякую. Але в мене не вийшло. Мабуть, по тій причині, що файл робив в Digitals. DFX тут якийсь трохи інший. Закинув цілий район, то в мене програма почала дуже виснути, коли включаю відображення даного шару. Але сам шар не видимий на карті все одно. Закидав вже і кусок карти. В списку шарів він є включений, а на карті не відображається нічого.
- MoonDasteR
- Репутація: 0
- Область: Хмельницька
- Контактна інформація:
Могу посоветовать внедрить GPS Топограф, АгроЛоцман, Trimble Ez-Guide 250 с антеной (AD15|AG15), Leica mojoMINI,
-
- Спец
- Репутація: 14
- Область: Сумська
DPS +мобильник работает идеально
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- SOROKIN
- Спец
- Репутація: 21
- Область: Запорізька
- Контактна інформація:
Хтось працював з приймачем Emlid Reach RS?
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Спец
- Репутація: 73
- Область: Полтавська
Он работает до 15 км от базовой станции (как ровер). К примеру у того же системнета БС 20-40 км.
-
- Спец
- Репутація: 172
- Область: Сумська
Вот неплохой вариант http://ngc.com.ua/p/811-leica-scanstation_p50.html, собираемся брать, бабушкам участки мерять