Шифр агрогруп грунтів
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Спец
- Репутація: 85
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Шифр агрогруп грунтів
Ksenia_poltava, зауваження від експертів по екстериторіальності такого не було, хоча доводилось в проекти прикладати картограми. Але наше ГУ при розгляді проектів вимагає, щоб на графічному матеріалі було зазначено звідки взято відомості ( наприклад: з технічного звіту про коректування матеріалів крупномасштабного обстеження грунтів...). в деяких випадках копії завірені райДГК, в деяких - сертифікованим. Думаю, їм важливо розуміти на основі чого розроблена вами картограма. Якщо проведено грунтове обстеження ділянки - завіряє розробник ( інститут землеустрою), якщо викопіювання з існуючих матеріалів - треба на них послатися.
- Свиріпа
- Молодший спец :)
- Репутація: 9
- Область: Рівненська
Шифр агрогруп грунтів
Добрий день. Підскажіть будь ласка чим регулюється питання належності земельної ділянки до особливо цінних земель? Згідно ст. 50 ЗКУ чи згідно постанови Про затвердження переліку особливо цінних груп ґрунтів ? Просто деяких грунтів в переліку немає, а згідно ЗКУ є особливо цінними???
-
- Спец
- Репутація: 71
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Юридичні послуги
Шифр агрогруп грунтів
можливо ст. 150 PRE

Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
Зверніть УВАГУ, що в переліку Постанови мова ведеться про особливо цінні групи грунтів, а в ст. 150 ЗКУ мова ведеться про особливо цінні землі
- Володимер
- Спец
- Репутація: 95
- Область: Луганська
- Контактна інформація:
Шифр агрогруп грунтів
Підкажіть нормативний акт на який можно посилатися при визначенні Агроґрунтового району України. ? Чи як мені на писати що агрогурпа 61е в степовій-лівобережній провінції не є особливо цінною. ?
- ппзкб
- Спец
- Репутація: 669
- Область: Вінницька
Шифр агрогруп грунтів
Володимер, Перелік особливо цінних грунтів, наказ Держкомзему №245 від 06.10.2003
-
- Admin
- Репутація: 714
- Область: Харківська
Шифр агрогруп грунтів
Зробіть викопіювання ділянки на фоні Порталу НГО земель с.-г. призначення, в якому вкажіть, до якої природно-с.-г. провінції вона належить. Чому можна так зробити? В інструкції користувача порталу написано, що:
GIS система у вигляді WEB ресурсу для розміщення результатів робіт загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення(крім земель, розташованих у межах населених пунктів) (далі -WEB ресурс) слугує інформаційним ресурсом, спрямованим на забезпечення ведення загальнонаціональної інформаційної системи обліку ґрунтового покриву (Агровиробничі групи ґрунтів) та призначена для офіційної публікації такої інформації про:
-межі природно-сільськогосподарських зон та гірських природно-сільськогосподарських областей;
-межі природно-сільськогосподарських провінцій;
-межі природно-сільськогосподарських округів;
-межі природно-сільськогосподарських районів;
-ґрунтовий покрив (Агровиробничі групи ґрунтів);
-нормативно-правові акти, класифікатори, довідники та інші документи;
-дані загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення;
-значення нормативної грошової оцінки земельної ділянки;
-межі земельних ділянок.
- ппзкб
- Спец
- Репутація: 669
Шифр агрогруп грунтів
Володимер, Таке вимагають?
Ссилку на вікіпедію (жарт), чи цитату з підручника географії які області до яких зон відносяться

- Prometheus
- Спец
- Репутація: 321
- Область: Житомирська
Re: Шифр агрогруп грунтів
Або просто напишіть, що вимога незаконна
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 10
- Область: Луганська
Шифр агрогруп грунтів
зробіть посилання на офіційний сайт НГО + скриншот додайте, ми робимо так і по шифрам агрогруп, зауважень не було
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Спец
- Репутація: -4
- Область: Дніпропетровська
Шифр агрогруп грунтів
Прошу роз'ясненя. Дивлюсь на кадастровій карті шар грунтів і мені відобража: Шифр: 95 - Назва: Лучно-чорноземні ґрунти. відкриваю наказ 06.10.2003 N 245 Про затвердження переліку особливо цінних груп ґрунтів, перелік особливо цінних груп ґрунтів провінції Степова Лівобережна та бачу що нема такого шифру в особливо цінних. Але шифру відповідають - 95. Чорноземи переважно щебенюваті на елювії щільних порід (пісковиків, сланців, магматичних порід). . А цій назві відповіда - 121 шифр. Я не розумію!!!!???? Кому вірити назві чи шифру?
-
- Спец
Шифр агрогруп грунтів
Обновлю проблему.Юрай писав: ↑14 жовтня 2021 08:22 Прошу роз'ясненя. Дивлюсь на кадастровій карті шар грунтів і мені відобража: Шифр: 95 - Назва: Лучно-чорноземні ґрунти. відкриваю наказ 06.10.2003 N 245 Про затвердження переліку особливо цінних груп ґрунтів, перелік особливо цінних груп ґрунтів провінції Степова Лівобережна та бачу що нема такого шифру в особливо цінних. Але шифру відповідають - 95. Чорноземи переважно щебенюваті на елювії щільних порід (пісковиків, сланців, магматичних порід). . А цій назві відповіда - 121 шифр. Я не розумію!!!!???? Кому вірити назві чи шифру?
-
- Спец
- Репутація: 91
Шифр агрогруп грунтів
а є якась різниця особиливі чи ні ?Юрай писав: ↑14 жовтня 2021 08:22 Прошу роз'ясненя. Дивлюсь на кадастровій карті шар грунтів і мені відобража: Шифр: 95 - Назва: Лучно-чорноземні ґрунти. відкриваю наказ 06.10.2003 N 245 Про затвердження переліку особливо цінних груп ґрунтів, перелік особливо цінних груп ґрунтів провінції Степова Лівобережна та бачу що нема такого шифру в особливо цінних. Але шифру відповідають - 95. Чорноземи переважно щебенюваті на елювії щільних порід (пісковиків, сланців, магматичних порід). . А цій назві відповіда - 121 шифр. Я не розумію!!!!???? Кому вірити назві чи шифру?
експертизу відмінили,я просто пишу які грунти поширені на ділянці і викопіювання прикладаю, хоча згідно нового законодавства це робити не обов'язково
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 2
- Область: Сумська
Шифр агрогруп грунтів
Вірити назві. Там вказані агротипи грунтів.
-
- Спец
- Репутація: 98
- Область: Львівська
Шифр агрогруп грунтів
на публічці відображено не назви агровиробничиз груп грунтів, а щось інше. Не знаю як то називається. Назви агрогрп та їх шрифтів можна знайти на проектах формування та колись на НГО. Те, що було НГО та формування здебільшого співпадало я а от з грунтами з публічки нічого спільного я не бачив
-
- Спец
Шифр агрогруп грунтів
Теж прийшов до такого висновку, шо на публічкіmaland писав: ↑18 жовтня 2021 22:26 на публічці відображено не назви агровиробничиз груп грунтів, а щось інше. Не знаю як то називається. Назви агрогрп та їх шрифтів можна знайти на проектах формування та колись на НГО. Те, що було НГО та формування здебільшого співпадало я а от з грунтами з публічки нічого спільного я не бачив

Написав в пояснухі яку грунти та де взяв і крапка.
-
- Спец
- Репутація: 161
- Область: Одеська
- Контактна інформація:
Шифр агрогруп грунтів
В своих пояснительных записках пишу данные по почвам из трех источников - схемы землеустройства, публичка и нго (добрые люди поделились почвами
) и нередки ситуации когда шифры и наименования все разные