Громадська Організація " Всеукраїнська спілка учасників АТО"
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Репутація: 0
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування
Доброго усім вечора , вітаю зі святом Покрови і Днем Захисника Вітчизни .
Звертаюсь до всіх землевпорядників України з проханням і за допомогою . Нещодавно створена ГО " Всеукраїнська спілка учасників АТО " - наші воїни наштовхуються на нерозуміння органів Держземагенції, людей ставлять на якісь не зрозумілі черги і просто їх ігнорують .
Прошу всіх землевпорядників України піти на зустріч нашим солдатам , ми шукаємо організації , які можуть стати нашими партнерами - допомогти воїнам написати заяви , запропунувати можливі вільні земельні ділянки і просто супроводити не досвідчених людей у складних земельних відносинах . Просимо зголоситись на дане оголошення , організації, що погодяться допомагати , будуть оприлюднені на пам"ятках для воїнів АТО і на даному сайті .
Моя пошта lustank72 @ gmail. com
З повагою , співзасновник ГО , мама лейтенанта, командира третього взводу, першої роти БТО "Горинь" .
Звертаюсь до всіх землевпорядників України з проханням і за допомогою . Нещодавно створена ГО " Всеукраїнська спілка учасників АТО " - наші воїни наштовхуються на нерозуміння органів Держземагенції, людей ставлять на якісь не зрозумілі черги і просто їх ігнорують .
Прошу всіх землевпорядників України піти на зустріч нашим солдатам , ми шукаємо організації , які можуть стати нашими партнерами - допомогти воїнам написати заяви , запропунувати можливі вільні земельні ділянки і просто супроводити не досвідчених людей у складних земельних відносинах . Просимо зголоситись на дане оголошення , організації, що погодяться допомагати , будуть оприлюднені на пам"ятках для воїнів АТО і на даному сайті .
Моя пошта lustank72 @ gmail. com
З повагою , співзасновник ГО , мама лейтенанта, командира третього взводу, першої роти БТО "Горинь" .
- solim
- Спец
- Репутація: 201
- Місце роботи: Землевпорядник органу місцевого самоврядування
ніАнгелина писав:на законодавчому рівні внесли зміни про першочерговість надання земельних ділянок учасникам АТО?
Тетяна Лустюк
Стосовно ділянок безпосередньо в м.Рівне - не раджу навіть зв'язуватися.
- заяв уже прийняли на більшу частину передбачених ділянок,
- надання їх буде здійснюватися лише після внесення змін до генплану (на сесії міської ради прозвучало, що це коштуватиме 2,5 млн. грн. - міська рада навряд чи знайде кошти до кінця року і невідомо чи депутати взагалі захочуть виділяти такі кошти на генплан в недалекій перспективі - краще купити ще 25 тролейбусів

- генпланом плунується надання по 0,03 га з розрухунку, що будуватимуться двохквартирні будинки на загальній ділянці площею 0,06 га 5+5=? ,
- надавати будуть лише тим, хто оплатить внесок для облаштування території (електрика, газ, каналізація, проїзджа частина, тротуари...) - ця вартість на вул. Вербова становила спочатку по 120 тис. грн, потім по 150 тис. грн., а в кінці по 200 тис. грн.

-
- Місце роботи: Не маю відношення до землевпорядкування
Дякую , що хоть хтось відгукнувся , на питання про учасників АТО , хочу пояснити , хлопців призивали згідно Указу про мобілізацію , багато призваних не є учасниками бойових дій , а дія закону про Статус ветеранів війни , регулює як раз права учасників бойових дій .
Ще раз прошу зголоситись землевпорядні організації , яким не байдужа доля наших хлопців , прохання надати ваші данні , для можливості інформування воїнів , з метою підготовки матеріалів і написання заяв у відповідних с\г радах і у управліннях Держземагенцій .
З повагою - співзасновник ГО " Всеукраїнська спілка учасників АТО " свідоцтво від 30.09 2014. № 1424494 .
Лустюк Тетяна
Ще раз наголошую , що я сподіваюсь , що хоч хтось відізветься на наші прохання . пам"ятайте ці люди захищають вас і нас і ваша допомога їм необхідна . Сподіваюсь на ваше розуміння . Слава Україні .
Ще раз прошу зголоситись землевпорядні організації , яким не байдужа доля наших хлопців , прохання надати ваші данні , для можливості інформування воїнів , з метою підготовки матеріалів і написання заяв у відповідних с\г радах і у управліннях Держземагенцій .
З повагою - співзасновник ГО " Всеукраїнська спілка учасників АТО " свідоцтво від 30.09 2014. № 1424494 .
Лустюк Тетяна
Ще раз наголошую , що я сподіваюсь , що хоч хтось відізветься на наші прохання . пам"ятайте ці люди захищають вас і нас і ваша допомога їм необхідна . Сподіваюсь на ваше розуміння . Слава Україні .
- Дмитро Брянцев
- Спец
- Репутація: 5
- Область: Кіровоградська
Re: Громадська Організація " Всеукраїнська спілка учасників АТО"
Як пояснили мені в райдержземагенстві для одержання земельної ділянки ОСГ за межами населеного пункта потрібні:
І етап: сільська рада
1. Нотаріально засвідчена копія учасника АТО; (самостійно)
2. Копія ідентифікаційного коду; (самостійно)
3. Копія паспорту; (самостійно)
4. Заява на розробку проекту землеустрою на ім`я сільського голови; (зразок в сільській раді)
5. Викопіювання земельної ділянки (видає землевпорядник)
6. Висновок-погодження (видає сільська рада).
ІІ етап:райдержадміністрація
1. Ще одна нотаріально засвідчена копія учасника АТО; (самостійно)
4. Заява на розробку проекту землеустрою на ім`я голови райдержадміністрації;
5. КОПІЇ документів виданих сільською радою (викопіювання і висновок-погодження);
6. На основі поданих документів райдержадміністрація видає свій висновок-погодження.
ІІІ етап: дозвільний центр
1. Ще одна нотаріально засвідчена копія учасника АТО;
2. Копія ідентифікаційного коду;
3. Копія паспорту;
4. ОРИГІНАЛ висновку-погодження сільської ради;
5. ОРИГІНАЛ висновку-погодження райдержадміністрації;
6. ОРИГІНАЛ викопіювання земельної ділянки.
Після цього дозвільний центр відправляє пакет документів на область і чекає наказу. У випадку отримання дозволу учасник АТО замовляє проект землеустрою у будь-якій проектній організації і далі по стандартній процедурі.
У випадку, якщо в наявності є земельна ділянка в межах села (населеного пункту) процедура набагато простіша (див. І етап, де замість висновку-погодження сільська рада видає рішення на дозвіл).
І етап: сільська рада
1. Нотаріально засвідчена копія учасника АТО; (самостійно)
4. Заява на розробку проекту землеустрою на ім`я сільського голови; (зразок в сільській раді)
5. Викопіювання земельної ділянки (видає землевпорядник)
6. Висновок-погодження (видає сільська рада).
ІІ етап:райдержадміністрація
1. Ще одна нотаріально засвідчена копія учасника АТО; (самостійно)
4. Заява на розробку проекту землеустрою на ім`я голови райдержадміністрації;
5. КОПІЇ документів виданих сільською радою (викопіювання і висновок-погодження);
6. На основі поданих документів райдержадміністрація видає свій висновок-погодження.
ІІІ етап: дозвільний центр
1. Ще одна нотаріально засвідчена копія учасника АТО;
2. Копія ідентифікаційного коду;
3. Копія паспорту;
4. ОРИГІНАЛ висновку-погодження сільської ради;
5. ОРИГІНАЛ висновку-погодження райдержадміністрації;
6. ОРИГІНАЛ викопіювання земельної ділянки.
Після цього дозвільний центр відправляє пакет документів на область і чекає наказу. У випадку отримання дозволу учасник АТО замовляє проект землеустрою у будь-якій проектній організації і далі по стандартній процедурі.
У випадку, якщо в наявності є земельна ділянка в межах села (населеного пункту) процедура набагато простіша (див. І етап, де замість висновку-погодження сільська рада видає рішення на дозвіл).
-
- Область: Дніпропетровська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Щоденні новини інформують про надання допомоги бійцям АТО. Чи є у Ковелі відповідний пункт прийому? Або можливо хтось їде у місто, де це уже організовано?
-
- Область: Київська
Доброго дня. Я маю запитання такого характеру: як законно відмовити "іногороднім" учасникам АТО в отриманні 2.0 га під ОСГ. Я поважаю цих людей, але землі не вистачає навіть місцевим учасникам АТО?
- Prometheus
- Спец
- Репутація: 321
- Область: Житомирська
якщо, свої не подавали заяви, то ніяк. Є нюанси по генплану і по землях які не можуть передаватися. Як варіант, топаєте у місцеву спілку ветеранів з тим, що якщо не буде на післязавтра заяв на землю то земля піде іншим. В їх є списки і заяви написані непитай ким будуть у Вас. В межах свої повноважень Ви не зможете їх перевіритиОлег Яворський писав: ↑22 травня 2018 16:43 Доброго дня. Я маю запитання такого характеру: як законно відмовити "іногороднім" учасникам АТО в отриманні 2.0 га під ОСГ. Я поважаю цих людей, але землі не вистачає навіть місцевим учасникам АТО?

- KolS
- Спец
- Репутація: 106
Не по темі
Не вистачає чи немає?Чому місцевих не забезпечили, тим що є до цього часу, що тягли?Олег Яворський писав: ↑22 травня 2018 16:43 Я поважаю цих людей, але землі не вистачає навіть місцевим учасникам АТО?
-
- Спец
- Репутація: 314
Згідно Закону визначено громадянин України, тому відповідно ніяк.Олег Яворський писав: ↑22 травня 2018 16:43 Доброго дня. Я маю запитання такого характеру: як законно відмовити "іногороднім" учасникам АТО в отриманні 2.0 га під ОСГ. Я поважаю цих людей, але землі не вистачає навіть місцевим учасникам АТО?
Виходить свою землю, на практиці, на місцях мають захищати "місцеві" АТОвці.
Дивлячись, що Ви з Київської області охочих мабуть чимало.
-
Кожного місяця приносять(АТОвці) приблизно 20 заяв, відповідно треба виділяти по 40га кожного місяця. І це тільки місцевим---уявляєте собі об'єм? Звісно вишукуємо і надаємо всі вільні ділянки, але чим далі тим складніше, самі розумієте земля не резинова.
- Prometheus
- Спец
- Репутація: 321
- Область: Житомирська
одна з сільських рад давала відмову, що мов дана ділянка запроектована для передачі воїнам АТО села ***. Це незаконно але дає час доки це буде оскаржено в судіОлег Яворський писав: ↑23 травня 2018 16:01 Кожного місяця приносять(АТОвці) приблизно 20 заяв, відповідно треба виділяти по 40га кожного місяця. І це тільки місцевим---уявляєте собі об'єм? Звісно вишукуємо і надаємо всі вільні ділянки, але чим далі тим складніше, самі розумієте земля не резинова.