Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Якщо в НКС такого не побачиш - тоді постає логічне питання, а нахіба така програма і такий контроль?
Це знову розробка якогось потужного менеджера...Макаренко мені так і не відповів хто той геній, що добавив на карту УМОВНУ прибережну смугу....її то реєстратори бачать. Цікаво, як вона заміняє смуги відводів меліоративних каналів!? Може якийсь наказ Держгеокадастру її узаконив?
Класний наказ!!! https://land.gov.ua/wp-content/uploads/ ... 2.2025.pdf
Призупинили дію 3730 сертифікатів. І головне ніхто не розбирався чи є в тебе діюче підвищення чи немає. Тепер пиши заяву, надсилай своє підвищення і доводь, що в тебе все ОК і в даному наказі тебе не мало б бути. Доступ закрили до електронного кабінету інженера-землевпорядника - як тепер завантажити витяг з ДЗК і віддати клієнту, коли закритий доступ до заявок в кабінеті??? В Україні все стабільно , як завжди зроблять тобі "ДОБРЕ" - а ти розгрібай.
vas писав: ↑19 лютого 2025 10:17
Доступ закрили до електронного кабінету інженера-землевпорядника
У нас іще доступ до публічної кадастрової карти вирубили вчора, хоча і свідоцтво про підвищення кваліфікації є, і заявку в Держгеокадастр з цього приводу відправляли ще півроку тому назад.
murrrchik писав: ↑19 лютого 2025 11:19
У нас іще доступ до публічної кадастрової карти вирубили вчора
Якщо у Вас є діюче підвищення і Вам відновили доступ до електронного кабінету СІЗа, то потрібно відправити на електронну пошту ecp@dzk.gov.ua свої сертифікати до електронного цифрового підпису і доступ до ПКК відновлять.
Доброго дня. Шляхом проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності змінюється її площа на 110%. НКС дає критичну помилку: Площа об`єкту зменшується/збільшується на недопустиме значення. Законами чи підзаконними актами немає якихось конкретних обмежень по зміні площі. Як нам пояснили, що це така «особливість» НКС. Хтось каже що зміни можуть бути не більше 50%, хтось що не більше 100%. Тут є хто стикався з такою ситуацією? Як вийти з цього положення? Можливо хтось з кадастрових реєстраторів має думку? Дякую.
p.s. пишуть що раніше, до повної екстериторіальності, місцевому реєстратору подавали кілька обм. файлів з поступовим збільшенням площі і так виходили з ситуації. Але як бути зараз?
mrvv писав: ↑27 лютого 2025 10:27
хто стикався з такою ситуацією?
була схожа ситуація, дзвонив кадастровий реєстратор і сказав, що немає технічної можливості одразу так змінити площу, він рекомендував робити поетапно. Щодо відсотку збільшення я читала різні варіанти, але більш ніж на 40% одразу не збільшувала.
Робила кадастрові на всі проміжні результати і описувала все в документації. Деякі реєстратори дзвонили уточнювали чому так, але з розумінням ставились і вносили зміни в координати
наmrvv, технічна особливість така - не більше ніж х2 різниця площі за прийом, тобто з 1 га можна зробити 2га або 0,5га.
Варіант зробити в два етапи, вкласти проміжний кадплан в технічку і бігло описати в пояснювальній прийом
всім добрий вечір. у нас з лютого так як підвищення кваліфікації не було то кабінет відключили. воно писало що запис відключено чи щось таке. а тепер я случайно попробував зайти і воно заходе. доступ до кабінету є еле не повністю. коли нажимаєш на реєстрацію пише отаке як на картинці. ніхто не пробував коли заповнити його старими даними то воно заблокує знову чи це зроблено для того щоб про підвищення туди ввести, хоча воно вроді пита перший сертифікат.
snaka писав: ↑05 березня 2025 21:21
ніхто не пробував коли заповнити його
воно пише, що такий профіль вже існує, і кабінет все одно не працює. Допомогло видалити профайли в профілі (праворуч зверху меню), залогінитись через пошту і підтягнути все по-новому (але це за умови, що є підвищення кваліфікації і в реєстрі оновлені дані)
Astra писав: ↑06 березня 2025 09:10
А Ви є в наказі Держгеокадастру про відновлення дії сертифікату?
та не повинен бути, бо я зараз тільки курси прохожу на підвищення а екзамен через два тижні)
хоча я незнаю бо я такий наказ не бачив
знайшов накази. почитав. нема мене там
Поки наказом Держгеокадастру Вам не буде поновлено дію сертифікату, то Ви не зможете повноцінно зайти в кабінет користувача. Накази публікуються на сайті Держгеокадастру, оновлюються в п"ятницю.
Доброго дня!
Вперше стикнувся з ситуацією коли потрібно зменшувати площу земельної ділянки, площа в рази відрізняється від вказаної в державному акті. Раніше десь на форумі зустрічав, що є обмеження в системі, через яке ділянку можна зменшувати вдвічі, тобто, до 50%, але не можу знайти підтвердження цьому. Чи діє і тепер подібне технічне обмеження?