Література для землевпорядників
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Re: Література для землевпорядників
Військова топографія: підруч. для слухачів і курсантів вищ. військ. навч. закл. / С. Г. Шмаль. – 2-е вид., допов. та перероб. –К.: Вид. ПАЛИВОДА А. В., 2008. – 280 с. – (Бібліотечка офіцера).(Рекомендовано Міністерством оборони України)
Електронний банк методичного забезпечення навчального процесу НУВГП
Електронний банк методичного забезпечення навчального процесу НУВГП
Но там все закодировано.
-
- Спец
- Репутація: 149
- Область: Харківська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
У кого есть "Методика упорядкування водоохоронних зон річок України" нужен п 3.14
- Nat
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Дніпропетровська
- Місце роботи: Інше
Чуть пізніше викладу. (Сьогодні)Андрей1978 писав:У кого есть "Методика упорядкування водоохоронних зон річок України" нужен п 3.14
Додано через 22 годин 33 хвилини 46 секунд:
Трохи не "сьогодні", та все ж:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Спец
- Репутація: 7
- Область: м.Київ
А повністю "Методика упорядкування водоохоронних зон річок України" в електронному вигляді є?
Якщо в когось є, викладіть, будь ласка...
Якщо в когось є, викладіть, будь ласка...
- Nat
- Спец
- Репутація: 3
- Область: Дніпропетровська
Є. Навіть на цьому форуміZIC писав:А повністю "Методика упорядкування водоохоронних зон річок України" в електронному вигляді є?

Тут
-
- Репутація: 0
- Область: Київська
я тільки починаю кар'єру землевпорядника Uchoba Порадьте, будь ласка, що почитати для початку (Земельний Кодекс вже читаю)
Буду вдячна за відповіді!!!!
А.М. Третяк, "Землевпорядне проектування", Київ, "Вища освіта", 2006 р. Учебник, но почитать полезно (естественно в случае если ранее не ознакомились) 5+5=?tattiannak писав:я тільки починаю кар'єру землевпорядника Порадьте, будь ласка, що почитати для початку (Земельний Кодекс вже читаю)Буду вдячна за відповіді!!!!
- hataskrayu
- Вже не початківець
- Область: Чернігівська
- Місце роботи: Юридичні послуги
Закон "Про боротьбу з корупцією"tattiannak писав:я тільки починаю кар'єру землевпорядника Uchoba Порадьте, будь ласка, що почитати для початку (Земельний Кодекс вже читаю)
hataskrayu, невдалий жарт. Людина тільки починає кар'єру, землевпорядника, а не державного службовця. Ще зарано так лякати UPS
- hataskrayu
- Вже не початківець
- Область: Чернігівська
- Місце роботи: Юридичні послуги
Згоден. Хай працює спокійно.ВованС писав:Ще зарано так лякати UPS
Однак "органи не дрємлють" і забувать про їх існування не треба ні на початку кар'єри, ні в середині, ні в її кінці.
Адже зазвичай корупцію шиють молодим і не досвідченим. Це факт.
- milla
- Вже не початківець
- Область: Житомирська
Посмотрите на сайте "Земельна реформа в Україні" (http://www.zemreforma.info) закладку "Методичні посібники" - нечто вроде конспекта лекций со списками литературы.tattiannak писав:tattiannak » 12 листопада 2010 20:40
я тільки починаю кар'єру землевпорядника Uchoba Порадьте, будь ласка, що почитати для початку (Земельний Кодекс вже читаю)
- darya
- Молодший спец :)
Уважаемые коллеги!!! Очень нужен текс одной статьи в любом виде: Кривов В.М. Кадастровий землеустрій в системі управління земельними ресурсами при сучасному регулюванні земельних відносин// Науковий вісник НАУ. – 2006. – Вип. 104. – С. 23–27.
-
Дякую за поради!!!!
А закон про боротьбу з корупцією мені знадобився під час прийому на роботу ;-)
А закон про боротьбу з корупцією мені знадобився під час прийому на роботу ;-)
методичні рекомендації щодо складання кошторисів на проекти відведення, технічні документації, які доповнювали би роботу з Розмірами оплати від 15.06.2001, є в когось
- Volodar
- Спец
- Репутація: 53
- Область: Житомирська
Булигін, С.Ю., Барвінський, А.В., Карабач, К.С. (2005) МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до вивчення дисципліни „Оцінка і прогноз якості земель”. [Навчальний матеріал]
http://elibrary.nubip.edu.ua/view/year/2005.html
Булигін, С.Ю., Бураков, В.І., Котова, М.М., Новак, Б.І., Ачасов, А.Б., Барвінський, А.В. (2004) ПРОЕКТУВАННЯ ГРУНТОЗАХИСНИХ ТА МЕЛІОРАТИВНИХ ЗАХОДІВ В АГРОЛАНДШАФТАХ.навчальний посібник. [Навчальний матеріал]
http://elibrary.nubip.edu.ua/view/year/2004.html
Чомусь електронна бібіліотека НУБіПа у вільному доступі.
Буде цікаво в першу чергу для студентів. В розділах за 2010 та 2011 рік купа магістерських робіт в т.ч. і по спеціальності "землекористування та кадастр".
користуєтесь поки не закрили.
http://elibrary.nubip.edu.ua/view/year/2005.html
Булигін, С.Ю., Бураков, В.І., Котова, М.М., Новак, Б.І., Ачасов, А.Б., Барвінський, А.В. (2004) ПРОЕКТУВАННЯ ГРУНТОЗАХИСНИХ ТА МЕЛІОРАТИВНИХ ЗАХОДІВ В АГРОЛАНДШАФТАХ.навчальний посібник. [Навчальний матеріал]
http://elibrary.nubip.edu.ua/view/year/2004.html
Чомусь електронна бібіліотека НУБіПа у вільному доступі.
Буде цікаво в першу чергу для студентів. В розділах за 2010 та 2011 рік купа магістерських робіт в т.ч. і по спеціальності "землекористування та кадастр".
користуєтесь поки не закрили.
Доброго дня. Підкажіть, що є з інформації по агрохолдингах? Я зустрчав дослідження УКАБ "Крупнейшие аграрные компании Украины", але за них просять понад 7 тіс. грн за 100 сторінок тексту.
Якщо є щось подібне в когось, може якось домовимось? :) Дуже потрібно для роботи.
Дякую.
Якщо є щось подібне в когось, може якось домовимось? :) Дуже потрібно для роботи.
Дякую.
Том 6 о ГИС и ЗИС. UchobaChubaka писав:Очень нужна книга Землеустройство. Т. 6: Системы автоматизированного проектирования в землеустройстве если есть у кого дайте пожалуйста Uchoba
-
- Молодший спец :)
- Репутація: -9
- Область: Волинська
Доброго дня! Шановні форумчани, хочу попросити у Вас допомоги, а саме знайти, де і яким чином можна придбати навчально - методичний посібник "Методичні основи грошової оцінки земель в Україні" (Київ, 2007р, Дехтяренко, Лихогруд, Манцевич, Палеха) (книжечка синенького кольору, яку ще називають "настольною книгою для оцінювачів"),... завчасно дуже вдячна....