Зміна земель сільськогосподарського призначення на інвестеційно-привабливі землі
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Молоденький(ка)
- Репутація: 0
- Область: Львівська
Зміна земель сільськогосподарського призначення на інвестеційно-привабливі землі
Всім привіт! Допоможіть, будь-ласка, розібратися і з таким поняттям як інвестеційно-привабливі землі. У вересні минулого року РДА було проведено Детальне планування території району. Під час роозробки ДПТ, в адміністрації, приймалися пропозиції від сільських рад щодо земель які знаходаться за межами населеного пункту, якими розпоряджається РДА. Наша сільска рада зробила пропозицію, щодо внесення земель за межами населеного пункту в межі села, але нам пояснили, що розширення меж села неможливе у зв'язку з відсутність генплану. Тому запропоновані території для розширення меж населеного пункту в РДА пообіцяли зробити як "сельбищні території на перспективу". Але після затвердження ДПТ районною радою ми побачили, що сінокоси, які по Проекту встановлення і формування меж села рахуються землями запасу (25 га.), це сельбищні теритьрії на респективу, а інші сільськогосподарські угіддя які по Проекту встановлення і формування меж села рахуються як особисті підсобні господарства (100 га.) - це інвестеційно привабливі землі. Я розумію, що землями за межами села пропоряджається РДА, але на цих ста гектарах знаходиться 1/3 - 1/4 частина городів жителів села. Мене цікавить, яка правова основа інвестеційно привабливах земель, використання, чи можлива їх приватизація? А ще найголовніше, чи можуль в жителів в села (землекористувачів) забрати землю від будівництво заводів, чи ще чогось? Знаю тобчно, що дати землю в оренду для ведення фермерського господарства, на інвестеційно-привабливих, неможна.