Об изменении целевого части земельного участка
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- ОксанаЗ
- Вже не початківець
- Репутація: 1
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Re: Об изменении целевого части земельного участка
Подскажите пожалуйста, если в проекте у меня будет 2 кад. плана, один на часть с новым целевым назначением, а один на остаток со старым, межет ли быть, что откажут в утверждении проекта мотивируя ст.56 ЗУ "Про землеустрій", и попросят сначала разделить на разные акты?
Якщо зміна цільового призначення частини орендованої земельної ділянки,яким шляхом йти в такій ситуації?Проектом?В пояснювальній записці описати ліквідацію старого кадастрового номеру і виділення двух нових та прикласти нові кадастрові плани,зробити два обмінних файли і внести в базу.Як бути з частиною ділянки на яку не змінюється ц.п.?На нову ділянку окремий договір, а до попереднього договору внести зміни додатковою угодою?Можливо,хтось виконував таку роботу і щось підскаже.
-
- Спец
- Репутація: 3
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Юридичні послуги
- Контактна інформація:
Sasha Tar
Вас это не пугает?
Стаття 33. Поновлення договору оренди землі
.....
У разі зміни межі або цільового призначення земельної ділянки
поновлення договору оренди землі здійснюється у порядку одержання
земельної ділянки на праві оренди.
{ Стаття 33 в редакції Закону N 3038-VI ( 3038-17 ) від
17.02.2011 }
Вас это не пугает?
Стаття 33. Поновлення договору оренди землі
.....
У разі зміни межі або цільового призначення земельної ділянки
поновлення договору оренди землі здійснюється у порядку одержання
земельної ділянки на праві оренди.
{ Стаття 33 в редакції Закону N 3038-VI ( 3038-17 ) від
17.02.2011 }
Тобто аукціон?
Який порядок зміни цільового призначення частини земельної ділянки?
Друзі, розробили проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки шляхом зміни цільового призначення частини земельної ділянки, яка перебуває у приватній власності. Земельний завернув та вказав на те, що в даному випадку спочатку її треба поділити через технічну документацію, а потім розробити проект відведення! Я заперечую. Чи правий я, чи земельний має рацію? Ваша думка?
Дякую!
Дякую!
- Denver
- Спец
- Репутація: 123
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Robin,
Земельний.
Спробуйте мені пояснити на які законодавчі акти Ви спираєтеся при ЗЦП частини з.д.?
Я Вам поясню просто і своїми словами: а як Ви збираєтеся вносити таку ділянку в НКС, як Ви в ділянці збираєтеся вказати 2 цільових, та щей щоб "система" це "схавала"?
Робіть поділ і змінюйте без проблем.
Земельний.
Спробуйте мені пояснити на які законодавчі акти Ви спираєтеся при ЗЦП частини з.д.?
Я Вам поясню просто і своїми словами: а як Ви збираєтеся вносити таку ділянку в НКС, як Ви в ділянці збираєтеся вказати 2 цільових, та щей щоб "система" це "схавала"?

Робіть поділ і змінюйте без проблем.
Га-га-га... Робиться два кадастрових плани. На відведену і решту. НКС "хаває" не проект а обмінні файли... Ст 79-1 ЗКУ (поділ через технічку здійснюється без зміни ЦП, отже в противному випадку Проект), ст. 20 ЗКУ. Навіщо городити два рази оде і теж саме... Два рази робити оде і теж тільки по різному називати. А якщо після поділу без зміни ЦП, не погодять саму зміну ЦП на оду із ділянок? Де логіка?
[upd=1401391678][/upd]
Для того і проектні рішення майбутнього використання земельної ділянки...
[upd=1401391678][/upd]
Для того і проектні рішення майбутнього використання земельної ділянки...