Старі пристрої
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Спец
- Репутація: 4
- Область: Рівненська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Старі пристрої
Ванёк6352, Якщо цікавить не дорогий і простий в користуванні ел.тах - зверніть увагу на TRIMBLE 3305 DR! Працював з таким - хоч на сьогодні цей прилад не є новітнім, та всеж для роботи вистачає в повній мірі!
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 8
- Область: Київська
Старі пристрої
Swan_911, Спасибо за информацию, да я тоже его рассматривал, за штуку баксов еще куда не шло)
-
- Спец
- Репутація: 365
- Область: Одеська
Старі пристрої
Ванёк6352, и да, при относительной хлипкости корпуса у него есть опция DR - безотражательный (для присадибки и прочих застроек саме то)!
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 8
- Область: Київська
Старі пристрої
karlson82, Возможно... А вообще пойду украду в техникуме 2т30 с геокамеры

Старі пристрої
Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
вот так и крепили, и ходы тянули правда отсчет брали по рейке, если длинные, а если до 1 км - в городе- то и этим зверем, дальность около 200м. правда наводиться приходилось на автомобильные светоотражатели на вехе
► Показати
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- ппзкб
- Спец
- Репутація: 669
- Область: Вінницька
Старі пристрої
кому як. Я свою кар'єру землевпорядника починав з реєчника-водія, а інженер виходив з машини тільки щоб теодоліт вставити на вже устанвлений і відцентрований мною штатив, відпрацював точку і знов в машину, а я далі з штативами бігати. такщо фітнесу у того інженера було набагато менше ніж у мене зараз з gps
Hidden text. You must register
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.