Проведення семінару по КВЗКР та ЕЖРК2
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
- NickS
- Спец
- Репутація: 193
- Область: Кіровоградська
- Місце роботи: Інше
- Контактна інформація:
Проведення семінару по КВЗКР та ЕЖРК2
Вітання всім!
Компанія Шелс планує провести в наступному місяці в Кіровограді семінар-тренінг по програмам КВЗКР (кошториси на виконання земельно-кадастрових робіт) та ЕЖРК2 (електронний журнал реєстрації клієнтів). Семінар по цих програмах ще ніколи не проводився, але ми ще не впевнені чи потрібно його проводити і чи набереться необхідна кількість учасників. Тому пропоную опитування для всіх. Будь-ласка, дайте відповідь.
Про вартість семінару, додаткову інформацію та реєстрацію буде оголошено трохи пізніше.
P.S. Якщо трохи не туди втулив, куди потрібно, перепрошую у адміністрації. Перенесіть в потрібне місце і дайте мені посилання куди саме.
Компанія Шелс планує провести в наступному місяці в Кіровограді семінар-тренінг по програмам КВЗКР (кошториси на виконання земельно-кадастрових робіт) та ЕЖРК2 (електронний журнал реєстрації клієнтів). Семінар по цих програмах ще ніколи не проводився, але ми ще не впевнені чи потрібно його проводити і чи набереться необхідна кількість учасників. Тому пропоную опитування для всіх. Будь-ласка, дайте відповідь.
Про вартість семінару, додаткову інформацію та реєстрацію буде оголошено трохи пізніше.
P.S. Якщо трохи не туди втулив, куди потрібно, перепрошую у адміністрації. Перенесіть в потрібне місце і дайте мені посилання куди саме.
- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
Ну за голосування ж грошей не беруть. :) Хотілось почути думку: чи цікаво це взагалі нашим користувачам?Admin писав:Думаю, що це вплине дуже на результат голосування
Ви маєте рацію! Але провести такий семінар в столиці дорого обійдеться. Для цього потрібно бути впевненим, що він окупиться.Pogannka писав:Не менш важливим чинником є місце проведення. Думаю, бажаючих буде більше при умові проведення семінару в столиці.
По GIS6 ми такий вже проводили... і в Харкові також.
Не зовсім. Ми не рекламуємо наші продукти на семінарах-тренінгах. На них ми навчаємо наших користувачів працювати в програмах, видаємо практичні завдання, а також, по закінченню семінара, сертифікат, що людина пройшла курси по таким-то темам. Це, по суті своїй, коротенькі курси для тих хто вже працює в програмах або тільки почав. Немає сенсу для 20 чоловік рекламувати продукцію, це потрібно робити для 100-200... От тоді можна зробити безкоштовний семінар з коротким оглядом всієї продукції і т.д.... Але часи зараз пАкращенні, самі розумієте, економіка зростає шаленними темпами, що і реклама не допоможе.Chernov писав:Такі семінари повинні бути безкоштовними. Бо це, по суті, рекламні кампанії

- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
Декілька років назад ми проводили семінар по ГІС6 в Києві. Знаєте скільки "столичників" було? Аж 2 чоловіка!Pogannka писав:виставляйте умови і виносьте на голосування. Тоді побачимо скільки нас - бажаючих "столичників" набереться

Більше деталей.
Семінар йтиме один день. Ось план:
Код: Виділити все
1. Ознакомление с программой КВЗКР 2
2. Примеры расчёта смет
3. Создание шаблонов смет
4. Внесение изменений в сборниках цен
5. Просмотр, редактирование и печать расчётов смет
6. Ознакомление с программой EJRC 2
7. Создание заказов
8. Платежи, состояния заказов
9. Назначение ответственных лиц и ход выполнения работ
10. Сдельная оплата труда исполнителей и учёт накладных затрат
11. Отбор и анализ заказов
12. Редактирование шаблонов и печать документов
13. Демонстрация EJRC 2 Web Edition
P.S. Просто через місяць буде семінар по ГІС6, 2 дні (про це розкажу пізніше, коли будуть готові всі дані), тому хотілось на третій день провести і по ЕЖРК та КВЗКР, але, бачу, поки не має сенсу.

Востаннє редагувалось 10 вересня 2013 11:23 користувачем NickS, всього редагувалось 1 раз.
- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
Чтобы выкладывать что-то на ютуб, его надо для начала записать, причём нормально записать, а не на мобилу.igorO писав:Ребята уже давно надо ипользовать интернет и выкладывать на ютюб Ваш семинар.

Да пожалуйста! Мы только за! Всегда есть в доступном режиме и демо-версия и полный мануал и видео-уроки (и даже на ютубе! :) ) и презентационные материали и блоги на конкретные задачи. Что ещё нужно?igorO писав:Для того чтоб люди покупали Вашу программу человек должен в независимой обстановке ознакомиться и решить нужна ли она ему.
Но нет. Некоторые любят чтобы им пальцем показали, как в первый клас за ручку провели, персонально обяснили или ответили на отдельные вопросы. Учителя, почему-то, до сих пор всем нужны. :)
Я точно знаю, что информативного материала у нас более чем достаточно, чтобы это как то повлияло на продажи. morgayuigorO писав:И зарабатывайте на продажах.
- krivbasszem
- Молоденький(ка)
- Репутація: 0
- Область: Дніпропетровська
Я лецинзионный пользователь программы "КВЗКР 2", а для таких как я, какие цены, мне все равно очень интересно будет побывать на семинаре.NickS писав:Стосовно ціни, вартість такого семінару 350 грн. (якщо оплачувати в період від місяця до двох тижнів дати проведення семінару) і 450 грн (якщо оплачувати від двох тижнів і до самої дати проведення). Після закінчення семінару видається сертифікат.
С уважением, землеустроитель ГП «ГПИ «КРИВБАССПРОЕКТ» Балюк Юрий Михайлович
- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
Хорошо. Как только запланируется семинар, мы Вам сообщим.krivbasszem писав:Я лецинзионный пользователь программы "КВЗКР 2", а для таких как я, какие цены, мне все равно очень интересно будет побывать на семинаре.
Да, остальным, кто хочет участвовать, сбрасывайте свои контактные данные на mgr@gis.org.ua с пометкой, например "Хочу участвовать в семинаре КВЗКР и ЕЖРК". Это просто для того, чтобы, когда будет намечен семинар, вас об этом известили.
Востаннє редагувалось 10 вересня 2013 11:21 користувачем NickS, всього редагувалось 1 раз.
- NickS
- Спец
- Контактна інформація:
Вам далеко, а проведення семінару в Києві обійдеться нам в разів 4-5 дорожче. А ще якщо врахувати, що людей в цьому не багато зацікавлених, то щоб не вийти в мінус, вартість семінару з чоловіка доведеться підвищити рази так в 3-4. Згодні? За зручність і "не далеко їхати".Pogannka писав:Але в Кіровоград не поїду - далеко.

Ми можемо по-іншому це зробити, наприклад, якщо хтось місцевий допоможе з орендою і т.д. Але, як показала практика, говорити всі ладні а от... Не так давно пропонували знайомим в Полтаві провести, навіть безкоштовно, але з таким розрахунком, що вони всі розходи оплачують, знімають приміщення, проектор, збирають людей і т.д. І знаєте що? Ніхто так нічого і не організував! facepalm
Тому приїжджайте в Кіровоград і не випендрюйтесь.