Вопрос о зарплате у частной организации
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 8
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Здравствуйте ув. землеустраители! Прошу вашего мнения по поводу оплаты труда. Я заканчиваю заочно магистратуру и попутно устроился в "проектную организацию" частную, вернее я открыл себе фо-па и таким образом работаю от чужого имени. Суть в том что пока я входил в курс дела, (работаю уже 8 месяцев) мне платили сначала 4 потом 5 тис. в месяц из которых я плачу 900 с копейками за налог. Теперь есть возможность перейти на другую форму оплаты, то есть по факту: Сделал техничку-заплатили. но стоит ли оно того? Начальник охотно оживился когда я поднял этот вопрос, то есть ему это выгодно... А мне? Так вопрос в чем, подскажите пожалуйста, сколько реально можно просить за одну выполненную техничку? Там допустим щодо відведення... или інвентаризація или Розподіл (то что я уже делал). И подскажите сколько реально можно зарабатывать, ато перспектив я особо не вижу... Или на гос службу стремится? Спасибо заранее коллеги...
-
- Спец
- Репутація: 170
- Область: Харківська
Напишите обьем работ ваших
Відправлено через 25 секунд:
сколько тех. док или проектов в среднем в месяц
Відправлено через 25 секунд:
сколько тех. док или проектов в среднем в месяц
-
- Спец
Я поняла - чтобы не платить фирме самой налоги. От они так выкрутились
- Prometheus
- Спец
- Репутація: 321
- Область: Житомирська
Проекти 30%
Прості технічки і всяка фігня типу подіу, обмінників 25%
Ванёк6352, якщо є об1єм рооти, то звичайно на проценті, щас сезон роботи. Інженер якому не треба нянька не може заробляти одну мінімалку. Домовляйтесь % но не менше якось певної суми
-
- Спец
- Репутація: 365
- Область: Одеська
ну і на якій стадії платити?
Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Зараз прийшов до висновку, що на проценті - то сплачувати за хлам, макулатуру (об'єм то далеко не завжди якість + здоров'я та час на особисте життя) .
На фіксованій ставці - найманець комфортно працює, робить зайвий контроль, самовдосконалюється
Так думаю.
Востаннє редагувалось 16 квітня 2019 20:28 користувачем Azhimut, всього редагувалось 1 раз.
-
Вы правы, но для начальства не на 100% нужна идеальная документация, а вот что бы побольше было сделано, то это приветствуется. На счет макулатуры, я не смогу допустить совсем ширпотреб(воспитание не позволит

- Prometheus
- Спец
зайвий контроль??? навіщо це йому, краще в фейсбук зайти, на ютубчик, чаї поганять. Мотивація яка?
самовдосконалюється? Доки експерт не напише, кадстровий не відмовить чи сам не заставиш ніхто і не почешеться. Люди можуть робить по шаблонах роками і ЗУ "Про землеустрій" не откриють. По старих лекалах лупить, зауваження написали-виконав.
Якщо на проценті, то зайвого контролю теж немає, зате цікавляться щоб підвищити кваліфікацію.
Ставка-солдат спить, служба іде
Відправлено через 2 години 11 хвилин 48 секунд:
оплачено і отрманий позитивний висновок(екст)
Відправлено через 12 хвилин 13 секунд:
Взагалі, я люблю з спілкуватись з розумними людьми, да і так не тільки на себе працював. Якщо людина не має мотивації робити більше і краще, то вона тягне своє оточення вниз. Знаю одного чудового спеціаліста якому додатково треба вільний графік, а іншому треба підняти ЧСВ(похвалить)
-
- Спец
- Репутація: 365
- Область: Одеська
Колеги, якщо не таємниця, які розміри з/п у ваших виконавців?
У моїх оклади. На руки 10 000 грн.
Робочий день 7 год.
Податки сплачую за них я.
Відправлено через 25 хвилин 37 секунд:
Цей принцип називається так: найманець авансує роботодавця.
У моїх оклади. На руки 10 000 грн.
Робочий день 7 год.
Податки сплачую за них я.
Відправлено через 25 хвилин 37 секунд:
Чому не по факту реєстрації зем. ділянки?
Цей принцип називається так: найманець авансує роботодавця.
-
- Спец
Податки мої. Офіційно на мінімалці. Ставка 4000 + процент від кількості. Це землевпорядник. Виходить 8000-10000.Геодезисту не плачу - мій чоловік. Оплата за документацію - щомісяця. Штат невеликий. Я, мій чоловік, секретар, землевпорядник та ще один хлопець в поміч на зйомки. Землеустрій ведемо втрьох.
-
- Спец
- Репутація: 73
- Область: Полтавська
Это все зависит от человека, а не от зарплаты и т.д.Prometheus писав: ↑16 квітня 2019 23:53 зайвий контроль??? навіщо це йому, краще в фейсбук зайти, на ютубчик, чаї поганять. Мотивація яка?
самовдосконалюється? Доки експерт не напише, кадстровий не відмовить чи сам не заставиш ніхто і не почешеться. Люди можуть робить по шаблонах роками і ЗУ "Про землеустрій" не откриють. По старих лекалах лупить, зауваження написали-виконав.
Якщо на проценті, то зайвого контролю теж немає, зате цікавляться щоб підвищити кваліфікацію.
Ставка-солдат спить, служба іде
-
- Спец
Так. І від керівника. Якщо він зацікавлений, щоб робота була якісна, необхідно кожну роботу пропускати через себе. От тоді і репутація буде гарна. А не просто видати документи і сказати - роби, що хочеш (так було, коли працювала в організації до того, як на себе почала робити. Прийщов директор, кинув документи і сказав - ти ж землевпорядник, от сама і рішай, телефонуй, ходи у відділ, визивай замовника і з ним розбирайся, а у мене багато роботи - необхідно нових клієнтів приймати -"розводити на бабки"(це від себе))
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Репутацію заслуговуєте ви самі, а не якийсь вам працівник
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Репутацію заслуговуєте ви самі, а не якийсь вам працівник
- Prometheus
- Спец
- ппзкб
- Спец
- Репутація: 669
- Область: Вінницька
Я сплачую в середньому 20%, замір-документація-обм. файл. Сканування і реєстрація на іншій людині. Розрахунок відразу за роздруковану документацію, але якщо треба то переробляється чи доробляється без питань. Але це все неофіційно
-
Нам съемку высылает геодезист, ему на месте платят, но зачастую мы её не хило дорабатываем и потом я делаю все и текстовку и чертежи (кад план и т.д.), XML и распечатка, регистрирую тоже я, то есть все остальное кроме съемки. 20% в принципе меня бы устроил...

- ппзкб
- Спец
- Репутація: 669
- Область: Вінницька
Тут ще такий ньюанс - всі пишуть про відсотоки, але не всі зазначають яка вартість документації )). У когось проект (берем звичайний осг 2 га) коштує 3 тис., а у когось 5. І це, як кажуть в Одесі, дві великі різниці ))
-
ну например 4000 проект и 3000-3500 техничка а то и меньше...