Тут для студентів! Запити на допомогу, літературу, сама допомога і інше!
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Навчаюсь в університеті( як не сумно але землевпорядкування іде тяжко ) ... не так давно дали завдання скласти Проект землеустрою ... не важливо на кого і тому подібне, просто потібно щоб він відповідав усім вимогам і був як справжній ..... методичні вказівки маю але не можу знайти саме документів ( рішень про погодження, засідань рад і тощо) .... все що зміг знайти у дома - лише державний акт на зем ділянку і старенький план. Викладач звернув увагу щоб всі документи були і з відповідними фірмовими бланками ..... переглянув у вас багато інформації але пошук не дуже виявився успішним ......... я вас дуже прошу допоможіть його скласти. або хочаб поглянути на сфотографований ксерокс як він виглядає
Допоможіть будьласка! Зараз пишу диплом на тему "Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд". Не розумію як мені заповнити од експлікацію земельних угідь. Код квцпз 02.01 , а землі мені писати сільськогосподарські чи забудовані?
Якщо на цих землях вже є будинок, то зайнята ним площа прописується у стовпчику - під одно-та двоповерховою забудовою. А взагалі там має бути рдок - Землі, за рахунок яких проектується відвдення - там вказується теперішня площа угідь(рілля, пасовища), а вже в нижньому рядку - кому то під забудовою morgayu morgayu
nuta писав:Допоможіть будьласка! Зараз пишу диплом на тему "Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд". Не розумію як мені заповнити од експлікацію земельних угідь. Код квцпз 02.01 , а землі мені писати сільськогосподарські чи забудовані?
не факт, в кожному районі, не кажучи про область, земельний пропускає по різному!Яка ж тоді буде нормативно-грошова оцінка цієї ділянки 0,25 га під забудовою??? Нас і на зем.проекті, коли навчався, вчили складати кад.плани, і на них ми будували сад, город, забудову!