Товарищи morgayu Моя дипломная подходит к финальной стадии, посоветуйте наиболее подходящее название (заумное) к такому плану
У меня пока такой вариант: "Земельна частка (пай) та право користування нею за сучасним законодавством"
1. Земельна частка (пай) та паювання
2. Право на земельну частку (пай)
3. Порядок паювання земель
3.1 Процедура видачі сертифіката на право на земельну частку (пай), та його заміна на державний акт на право власності на земельну ділянку.
3.2 Заборона щодо продажу земельної частки (паю)
4. Оренда земельного паю
4.1. Проблеми оренди земельного паю
Помогите с дипломной "Земельна частка (пай) та право користування нею..."
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Репутація: 0
- Область: Кіровоградська
- Місце роботи: Інше
-
а що саме змінити? у мене ще такая проблема...я ніколи не вивчав аграрне право та земельне правоUNIKUM писав: це явно потрібно підкоректувати morgayu
І скільки сторінок пояснювальної вийшло, яка графічна частина?

це завдяки закриттю мого університету та академ різниці із теперішнім.
у мене вийшло 40 сторінок тексту.а саме "...заміна на державний акт" - 5 сторінок
-
ааа....я за своей дипломной не уследил, что уже не видают акты....беда UPSAtoll писав: Та заміни в ворді, чи в чім ти там редагуєш, словосполучення державний акт на державний реєстр. Не промахнешся.
[upd=1367262779][/upd]
Я вот почитал и думаю что так будет правильнее: Процедура видачі сертифіката на право на земельну частку (пай), та його заміна на свідоцтво на право власності земельної ділянки.
-
дякую, я зрозумівUNIKUM писав:Ну просто якщо у вас у темі звучить сучасність, то державні акти це уже не актуально.
Назву можна викласти так: "Право на земельну частку (пай) та його реалізація в сучасних умовах".
під час підготовки дипломної якось не звернув увагу на цей суттєвий аспект
і дякую за назву, гарно підходить
та нічого, буває morgayu У вас іще тема норм. Ось я коли писала диплом то взагалі переживала щоб вона не втратила своєї актуальності до захисту. Тема була по веденню Державного земельного кадастру, якраз Перехідна реєстраційна система була писала про неї, але вже проводили перші спроби по Національній кадастровій системі, боялась щоб зненацька не ввели її))Student.Needhelp писав:під час підготовки дипломної якось не звернув увагу на цей суттєвий аспект
-
я уявляю як ви переживали))UNIKUM писав: та нічого, буває morgayu У вас іще тема норм. Ось я коли писала диплом то взагалі переживала щоб вона не втратила своєї актуальності до захисту. Тема була по веденню Державного земельного кадастру, якраз Перехідна реєстраційна система була писала про неї, але вже проводили перші спроби по Національній кадастровій системі, боялась щоб зненацька не ввели її))
усе не було б так складно, якщо б закони не змінювались що не кожного дня facepalm
за час роботи над дипломною роботою, я вперше зіткнувся з такою великою кількістю змін, втрати чинності та щорічного редагування зем.кодексу
- hamster
- Молоденький(ка)
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
выдача сертификатов ДАВНО завершена
Unikum классное название предложил
ПыСы. а зачем диплом про паи? по Украине около 96% паёв выдано (по официальной версии), сертификаты так вообще все выданы (а если вдруг кому и не выданы - бланков сертификатов новых не существует) - что-то новое в этой теме найти и разобраться в этом - так в Вашем плане этого нового - только проблемы оренды. Добавьте ещё проблемы выдачи невосстребованных паёв, и работу Земельного банка по покупке/продаже паёв.
И не стоит по одному диплому плодить так много тем - администрация покарает ;)
Unikum классное название предложил
ПыСы. а зачем диплом про паи? по Украине около 96% паёв выдано (по официальной версии), сертификаты так вообще все выданы (а если вдруг кому и не выданы - бланков сертификатов новых не существует) - что-то новое в этой теме найти и разобраться в этом - так в Вашем плане этого нового - только проблемы оренды. Добавьте ещё проблемы выдачи невосстребованных паёв, и работу Земельного банка по покупке/продаже паёв.
И не стоит по одному диплому плодить так много тем - администрация покарает ;)