Допомога з дипломом (встановлення та зміна меж)
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Допомога з дипломом (встановлення та зміна меж)
Народ! Можливо у когось була тема диплому: встановлення та зміна меж населених пунктів. Киньте будьласка для прикладу (якщо можна то з картами), буду дуже вдячний.
-
- Спец
- Репутація: 7
- Область: м.Київ
- Місце роботи: Інше
Не по темі
Жаль, що студенти зараз не беруться писати диплом самостійно (на основі відповідних методичок по дипломуванню, по даній темі - на основі діючих Методичних рекомендацій зі встановлення меж населених пунктів), а зразу починають шукати готовий диплом... Переписати його не задумуючись легко, але на виробництві потім треба вміти самостійно це все робити... Більшість сьогоднішніх випускників не вміють провести елементарний аналіз публікацій за темою (на літературний огляд за темою), а аналіз конкретної ситуації з межами населених пунктів - взагалі ступор...
- Chernov
- Спец
- Репутація: 18
- Область: Запорізька
- Контактна інформація:
У нас тут спілка землевпорядників, а не плагіаторів. Якщо у Вас є конкретні питання щодо технологій або законодавства - Вам, безперечно, допоможуть. Але щодо халяви - Вам не сюди.LStrike писав:Можливо у когось була тема диплому: встановлення та зміна меж населених пунктів. Киньте будьласка для прикладу (якщо можна то з картами), буду дуже вдячний.
-
- Спец
- Репутація: 149
- Область: Харківська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Взагалі, то він вже розрахований в Генеральному плані або Техніко-економічному обгрунтуванні на підставі яких і встановлюються межі. Якщо все ж таки треба щось писати: читай розділ про ТЕОLStrike писав:Підкажіть будь - ласка, як розраховується економічний ефект від зміни меж населеного пункту?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Спец
Вопрос возник так.Пишу диплом. Взял тех. документацию с предприятия в которой (непонятно по каким соображениям) чёрным по белому написано, дословно:"Ділянка площею ... знаходиться в межах села ... розподіляє його територію на дві частини: північо - західну і південно - східну. Потребує включення в межі населеного пункту, оскільки містить ставки та русло річки ... ,яка маючи важливе господарське та рекреаційне значення для населеного пункту, сьогодні розділяє єдиний контур населеного пункту. Це у свою чергу утруднює нормальну організацію землеустрою та розвиток господарської діяльності". Мне вот и стало интерестно, или я чот не знаю, или разработчики данной документации как ты говоришь не учили географию:)
-
- Спец
-
- Спец
-
- Спец
- Репутація: 7
Нічого страшного нема. У проектах формування територій сільських рад у 1992 році часто не включали такі ділянки в межі (так само, як і господарські двори, ферми тощо, залізниці та автодороги, що розрізали село). Зараз ліквідується черезсмужжя, включаються річка і частина заплави. В документації, що ви цитуєте, в цілому правильно написано...
- EIKovtun
- Спец
- Репутація: 0
- Область: Київська
підтримую колегу, я також зараз розробив проект встановлення зміни межі населеного пункту, депутати ради звернули увагу на погіршення якості води з річки, тому було прийнято рішення забрати у межуючої с/р все повністю русло річки щоб контролювати викидання і скидання сміття в неї так як саміж депутати вживають ць воду і нам її с/р задоволенням віддала на баланс!!!ZIC писав:Нічого страшного нема.
-
- Репутація: 0
Re: Допомога з дипломом (встановлення та зміна меж)
Добрий день!
Пишу курсову роботу на тему "Проект формування та встановлення (зміни) меж території населеного пункту" і буду дуже вдячний за приклад або якусь корисну інформацію, документацію.
Дякую.
Пишу курсову роботу на тему "Проект формування та встановлення (зміни) меж території населеного пункту" і буду дуже вдячний за приклад або якусь корисну інформацію, документацію.
Дякую.