Буду дуже вдячний за ваші коментарі.
Інвентаризація державних земель лісогосподарського призначення
Правила форуму
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
Будьте уважними! Перед створенням теми перечитайте Правила форуму і ще раз перевірте, чи дана тема не існує. Теми, які дублюють інші, видаляються без попередження! Повідомлення, які містять не прихований адрес E-mail, видаляються без попередження!
-
- Молодший спец :)
- Репутація: 8
- Область: Київська
- Місце роботи: Приватні проектні організації
Інвентаризація державних земель лісогосподарського призначення
Шановні колеги, прошу поділитись досвідом і думкою. Маємо інвентаризацію земель лісогосподарського призначення державної власності що не внесені в ДЗК. Маємо ДП лісгосп, на лісові ділянки Держакти не виготовлялись. Є ділянки які в натурі (на місцевості) заліснені і за матеріалами топографо-геодезичних робіт сформовані в земельну ділянку, протое із матеріалами лісовпорядкування (планшетами) відрізняються. Сформована під час інвентаризації ділянка (на скріншоті червоний контур) більша ніж контур лісників по планшету (Жовті ділянки). Питання чи може відрізнятись ділянка інвентаризації від планшету?. По факту там росте ліс. Лісники не згодні і вважають що таку ділянку їм не передадуть потім в користування. Ділянка вже зареєстрована в ДЗК, проте для затвердження потребують погодження в Лісгоспі (хоча держакту до 2004 року не має, взагалі не має держакту)
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.